Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyim 1 çocuğum var yarışmaya bir kaç ay daha Yalova'dan katılıcam nasipse.
KomikEvliyim 1 çocuğum var yarışmaya bir kaç ay daha Yalova'dan katılıcam nasipse.![]()
Olsun oda bi çocuk sayılırevliyim, kedim var çocuk sayılıyor mu?, yarışmaya katıldığım yeri de söylemek istemiyorum çünkü keşke burdan katılmasam![]()
ben sürekli seni ve yorumlarını görüyorum ve hayranınım.Ben bekarım burada bekar olanı dövüyorlar haberin olsun. Bekarsan bile kesinlikle evliyim de.Katıldığım yer 4-4lük bir yer aha dayiya sor
.
ailurophile
evlattır tabi yaOlsun oda bi çocuk sayılır![]()
Evliyim zaten 2 de çocuğum varBen bekarım burada bekar olanı dövüyorlar haberin olsun. Bekarsan bile kesinlikle evliyim de.Katıldığım yer 4-4lük bir yer aha dayiya sor
.
ailurophile
Burhan doğru söylüyor. Dünya güzelse sebebi Malatya'dırBen bekarım burada bekar olanı dövüyorlar haberin olsun. Bekarsan bile kesinlikle evliyim de.Katıldığım yer 4-4lük bir yer aha dayiya sor
.
ailurophile
Ben Tekirdağ da oturuyorum istanbulda geldikSiz nerenin çiçeğisiniz konu sahibi? Biz hep açık ettik kendimizi.