- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
Konu sahibi, bilgilerinize baktım da ikizler burcu musunuz gerçekten? Eğer öyleyse ilk defa az konuşan , her konu hakkında diyecek lafi olmayan bir ikizler gördüm, şoktayımmuhtac olduğunuz kudret Natal haritanizda mevcut zaten...
Ama öneri olarak söyleyecek lafı olan kitaplar okuyabilirsiniz. Mesela iki ince kitap ismi vereyim; dans edemeyeceksem benim devrimim değildir ve masallarla toplumsal cinsiyet.
Bu iki kitap da tam okuyup hakkında konuşmalık.
Onun dışında adam filmlerden hoşlanıyor,siz adamdan. Size film onermesini isteyin, izledikten sonra eksisozlukten,sinefil sitelerinden yorumlara bakın,kim ne demiş. Sonra sevgilinizle film hakkında konuşun, söyleyecek daha çok şeyiniz olur. Hem adamın film zevkini de görmüş olursunuz.
yorum okumakla film izlemek aynı olamaz asla ya ancak fake atmış olur yani :)
misal filmi o kadar seven biri sahnelere hakimdir, o sahneyi görmemiş birinin enerjisi belli olur yani çakarsın olayı :)
benim sci-fi düşkünü bir arkadaşım vardı. bir kızla ilk datelerinde hayranı olduğu filmlerden bahsetmiş. kız sonra gidip hepsini tek tek izlemiş ve baya şu sahne şöyle bu böyle muhabbet etmişler. o dakika kıza evlenme teklif etmeye karar verdi. cidden de evlendiler.
ama konu sahibinin ilgisi yok. o sadece adamın ilgisini istiyor anladığım :) taşıma suyla olmaz yani o iş :) oturup zaman harcaması lazım :)