• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sohbet

O da olabilir ama oylesine takilmak icin bile olsa eglenceli birini tercih ederdim ben olsam yani yanimda konusamayan biriyle duzenli bulusmalar yapmak vakit kaybi bosuna ama erkek kafasi bilemiiiciiiiimmm 🤷

ya bi kadın için iletişim ihtiyacı çok farklı bir boyutta. erkeklerin bizim kadar iletişim takıntısı yok. o yüzden dert etmiyor olabilir.
ama evlilik falan düşünse ortak zevklerinin olmadığı birini düşünmez erkek de olsa.

ay o zaman bence adam anlamamış da olabilir.
Aynı şehirde olup sık görüşseler dahi 5 ay daha cicim ayları. Adamın gözündeki perde henüz kalkmamıştır. Bir süre sonra karşılıklı konuşmayı geç kendi anlattıklarının bile uzay boşluğunda süzüldüğünü farkettiğinde işler değişecek.

Aynı şehirde olup sık görüşseler dahi 5 ay daha cicim ayları. Adamın gözündeki perde henüz kalkmamıştır. Bir süre sonra karşılıklı konuşmayı geç kendi anlattıklarının bile uzay boşluğunda süzüldüğünü farkettiğinde işler değişecek.

valla nasıl bilgi sahibi olurum diye düşünüp okuyamam bu saatten sonra diyen birinden çok umutlu olamadım ben.
storytel falan bi çözüm olabilir ama dinlerken sosyal medyada gezecekse o da işe yaramaz.

Bilgi hap olarak yutulsa mutlu olacak insan modeli. 😂

ya bence asıl sorun adamın konuştuğu konulara ilgi duymaması.
erkek arkadaşım ITci, bilmediğim bir sürü teknolojik şey hakkında konuşuyor. youtube'da primitive tech. kanalı vardı, onun hayranı. ondan önce bilmediğim konular var yani konuşmayı, izlemeyi sevdiği. o anlatırken benim de ilgimi çekti, şimdi ben de baya bilgi ve fikir sahibiyim.
ama ilgimi çekmese konu sahibi gibi olurdum belki.

ya bence asıl sorun adamın konuştuğu konulara ilgi duymaması.
erkek arkadaşım ITci, bilmediğim bir sürü teknolojik şey hakkında konuşuyor. youtube'da primitive tech. kanalı vardı, onun hayranı. ondan önce bilmediğim konular var yani konuşmayı, izlemeyi sevdiği. o anlatırken benim de ilgimi çekti, şimdi ben de baya bilgi ve fikir sahibiyim.
ama ilgimi çekmese konu sahibi gibi olurdum belki.
Dünyadaki her şeye ilgi duyacağız bileceğiz diye bişey yok tabi ki ama edebiyat, sinema, müzik kilit konulardır. Bir insanın kafa yapısının sana uyup uymadığını bu üç sac ayağı üzerine sohbet ederek yarım saatte anlarsın. Bunlar üzerine bile sohbet edemeyen/bilgi sahibi olmayan bir insanın neye ilgisi vardır ya da herhangi bir şeye ilgi duyabilir mi bilmiyorum.

Dünyadaki her şeye ilgi duyacağız bileceğiz diye bişey yok tabi ki ama edebiyat, sinema, müzik kilit konulardır. Bir insanın kafa yapısının sana uyup uymadığını bu üç sac ayağı üzerine sohbet ederek yarım saatte anlarsın. Bunlar üzerine bile sohbet edemeyen/bilgi sahibi olmayan bir insanın neye ilgisi vardır ya da herhangi bir şeye ilgi duyabilir mi bilmiyorum.

bana biraz şey gibi geldi konu sahibi daha piyasa filmler izliyor da adam daha klasikleşmiş ve aynı zamanda spesifik temalarda filmler izliyor gibi.
gerçi klasik filmler hakkında hiç izlemesen de illa bir yerlerden birşeyler duymuş olmak lazım.

Bence siz onu üstün görüyorsunuz. O sebeple yanlış bir şey söyler miyim diye çekiniyor olabilirsiniz, iç dünyanızda kendinizi bi yoklayın.

bana biraz şey gibi geldi konu sahibi daha piyasa filmler izliyor da adam daha klasikleşmiş ve aynı zamanda spesifik temalarda filmler izliyor gibi.
gerçi klasik filmler hakkında hiç izlemesen de illa bir yerlerden birşeyler duymuş olmak lazım.
Kült filmler de iyi filmler oldukları için kült olmuşlardır ama zaten. Yani klasik film diye kötü, sıkıcı, ağır değiller ki. Ne bileyim bi dövüş kulübü mesela ya da rezervuar köpekleri. Son derece izlemesi keyifli, kolay ve iyi filmler. 30’lu yaşlarına yaklaşmış biri bunları izlememişse ben bi burun kıvırırım mesela 😂 Hadi kitabı geçtik film yahu

Onun en sevdigi filmleri vs sorup, onlari izlemeye baslayabiliriniz. sessiz olmak konusunda ne desem bilemiyorum. Bende oyleyim. teke tek guzel sohbetim vardir ama topluluk icinde hele ki cok samimi olmadigim insanlarsa hic bisey konusamam

Kült filmler de iyi filmler oldukları için kült olmuşlardır ama zaten. Yani klasik film diye kötü, sıkıcı, ağır değiller ki. Ne bileyim bi dövüş kulübü mesela ya da rezervuar köpekleri. Son derece izlemesi keyifli, kolay ve iyi filmler. 30’lu yaşlarına yaklaşmış biri bunları izlememişse ben bi burun kıvırırım mesela 😂 Hadi kitabı geçtik film yahu

ben mesela konu sahibinin neye ilgisi var anlamadım da :)
komiğim diyor ama komiklik anlayışı ne onu bile anlamadım
recep ivedik mi yoksa ricky gervais mi ki ricky abimin ki kara mizah tadı oluyor

Sizinle ilişkiyi goturuyorsa siz gozunuzde buyutuyorsunuzdur aranizda o kadar fark yoktur.
Bence de.
Ben dil bilmeden önce yanımda bir sebeple ingilizce konuşan arkadaşlar için 'cok güzel ingilizce konuşuyor' derdim. Hatta bir projeyle ab ülkesine eğitime gitmiştim,dil bakımından yetersiz kaldığım bir egitimdi benim için. 'Herkes ne harika konuşuyor' diye düşünmüştüm. Neyse,zamanla dilim gelişti,o eğitimden videolara denk geldim . Yani 'ne güzel konuşuyorlar' dediğim şeye ingilizce demeye bin şahit ister. Aynı şekilde eşim dostumun dili de gayet 'derdini anlatacak kadar'mis:)
şimdi benim seviyem de bana yetecek kadar, aksanim falan çok komik. Ama geçen dil kullandığım bir işe gittim, (turizmci) özel şoför benim icin 'hem enerjik, hem anadili gibi ingilizce konuşuyor,bize alicam onu' demişti arkadaşına. Oysa ne anadili, sadece sohbet edebiliyorum:)
Konu sahibi de kendi öyle filmler izlemedigi için ve hiç kitap okumadığı için adamı çok entelektüel zannediyor olabilir. Oysa belki o da kitap okusa ya da bu tarz filmleri izlemeye başlasa adamın hiç de öyle olmadığını görebilir...

bir arkadaşım var yaşınız tutsa o zannedeceğim sizi.. kendisi çoğu konuda ilgisiz ve bilgisiz olduğu için sevgilisini her şey hakkında aşırı bilgili biri zannediyor. insan konuşamadığı biriyle nereye kadar devam eder ki? demek ki konuşuyorsunuz, siz de bilgi edinmek konusunda çok iyi olmadığınız için onun bildiği şeyler size mucize gibi geliyor muhtemelen:KK48:
bence kendinizi geliştirmeyi de karşınızdaki kişi için yapmayın bu arada. 27 yaşında olan insanlar yaşlı kategorisine mi giriyor artık? neden kitap okumuyorsunuz onu anlamadım. 65 yaşına gelmiş biri gibi, bizden geçti artık tavrınız bilgilenmenizi engelliyor olabilir.. önce kendiniz istemelisiniz gelişmeyi. karşımdaki adamla iki cümle konuşmak için ilgim olmayan bir şeyi öğrenmek yerine, neye ilgim olduğunu keşfedip o konular hakkında araştırma yapmayı, okumayı kendim için tercih ederim. insanlar farklı şeylere ilgi duyar. normal sohbetin dışında aynı şeylere ilgi duymak ve aynı şeyleri bilmek zorunda olmadığınız için de, karşılıklı bilgi alışverişi yapabilirsiniz.

ben mesela konu sahibinin neye ilgisi var anlamadım da :)
komiğim diyor ama komiklik anlayışı ne onu bile anlamadım
recep ivedik mi yoksa ricky gervais mi ki ricky abimin ki kara mizah tadı oluyor
Ricky Gervais’i tanıdığını sanmıyorum konu sahibinin.

Bana biraz popüler kültür kızı gibi geldi ama yanılıyor da olabilirim tabi. Benim kafamda canlanan survivor falan takip eden, hangi manken hangi futbolcuyla kırıştırıyormuş, acunun yeni sevgilisi hangi fondöteni kullanıyormuş vb konulara ilgi duyan bi genç kadın.

Canım şöyle bir şey var, uzak mesafe ilişkisi var konu sahibinin. 5 aydır ayrı şehirdeler. En başından beri. Ondan dolayı henüz sorun teşkil etmemiş olabilir bu durum 😊
Yok tamamen uzakta değildik başta burdaydik sonra tatile gittik ikimizde ayrı yerlere ,şimdi de yüksek lisans yapmaya gidecek şu an aynı yerdeyiz

Ricky Gervais’i tanıdığını sanmıyorum konu sahibinin.

Bana biraz popüler kültür kızı gibi geldi ama yanılıyor da olabilirim tabi. Benim kafamda canlanan survivor falan takip eden, hangi manken hangi futbolcuyla kırıştırıyormuş, acunun yeni sevgilisi hangi fondöteni kullanıyormuş vb konulara ilgi duyan bi genç kadın.

ben de survivor izliyorum ama after life'ta izliyorum :)
aslında sadece açıp kutsal motor'u izlese gene biraz sinema kültürü olur.

Sevmese çoktan ayrılırdı kız,seni mi çekecek :halay:
Belki de onun istediği şey kafasını sisirmeyen bir kızdır.
Benim de mesela her konuda bir fikrim vardır, herşeye atlarım, uzun uzun yorumlarda, tespitlerde bulunurum. KKda bile konu sahibinden uzun yorum yazdığım olur 😂 bazen hayatımdaki insanın kafasını şişiriyor muyum diye merak ediyorum. Geçenlerde konuştuğum birisi 'turkler neden alamancilari sevmiyor ki,mesela İngiltere'ye iş için gidenlere de uyuz oluyor musunuz?' diye sordu. O sırada garsona sipariş vermiştik..ben konuşmaya bri başladım, yemekler geldi, yedik, üstüne 50 cl biraları içtik. Konuyla ilgili son cumlemi söyledim,masadan kalktik 😂😂
Bence sevgilin sana şükrediyor bile olabilir:KK59:
Valla yengeçcim bazen bu kadar nasıl yaziyorsun çok merak ediyorum uzun uzun 🤣 çok güzel yaziyorsun hep okuyayim diyorum ama yok 1 sayfa okuyamiyorum sorry 🤣

Back
X