- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Sence bu topigi ele gecirmemeiz ne kadar surer:)))Dur bende suslemesini yapım.topik sahabi insan bi hoşgeldin der
Sabaha bizimdir ayolSence bu topigi ele gecirmemeiz ne kadar surer:)))
daha da uyumazSaat 10da sekerleme yapan bebe uyurmu simdi. Oyun istiyo cadi.
hoş geldin tatlimDur bende suslemesini yapım.topik sahabi insan bi hoşgeldin der
bana yeni akşamHoşbuldum ..
İyi akşamlar herkese uf akşamımı kalmış iyi geceler
ne ele geçirmek miHoşbuldum ..
İyi akşamlar herkese uf akşamımı kalmış iyi geceler
Hoş buldumdaha da uyumaz
hoş geldin tatlim
O enerjiden bende istiyorum.kız uyusunda yatayım diye gözüne bakıyorumbana yeni akşam
Heene ele geçirmek mi
benimki uykuyu sevmez gerçi anası da sevmezO enerjiden bende istiyorum.kız uyusunda yatayım diye gözüne bakıyorum
abovvv
Ben bayılırım.uyku sevilmez mi sıcak yatak yımuşak yastık yumuşak yorganbenimki uykuyu sevmez gerçi anası da sevmez
başka şeyler daha eğlenceliBen bayılırım.uyku sevilmez mi sıcak yatak yımuşak yastık yumuşak yorgan
O başka,uykudan konuşuyorduk diye dediydimbaşka şeyler daha eğlenceli
umarim hemen uyursun o haldeBen bayılırım.uyku sevilmez mi sıcak yatak yımuşak yastık yumuşak yorgan
Biz zeymurla topik topik gezeriz.uygun bir topikte pusuya yatar ortamın müsait olmasını bekleriz.topikte kimsecikler kalmayınca z&m bayrağını dikip topige el koyarizabovvv
uyudugum zamana aciyorumO başka,uykudan konuşuyorduk diye dediydim
o hlade topikten ayrilmamaliyimBiz zeymurla topik topik gezeriz.uygun bir topikte pusuya yatar ortamın müsait olmasını bekleriz.topikte kimsecikler kalmayınca z&m bayrağını dikip topige el koyariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?