dun aksam annem beni , esimi , erkek kardesimi ve onun esini hepimizi disarida yemege Götürdü ,
ben dizimin hemen yukarisinda bir kot etek , altima siyah kilotlu corap , ustume straplez badi , ve onun ustune kisa kot ceket giydim...
buraya kadar hersey normal :)
yemek bitince sigarami icmek icin disari ciktim ,
arkamdan kardesimin esi geldi ,
ve
bana , " benim kocamin yanimda boyle gezme " dedi ...
ben sok tabi ,
cunku üstümde acik birsey yoktu ,
yazdiklarimi giymistim ve gayet normaldi , bir yemek icin :)
benim kardesim o dedim , ne diyorsun ?
o sirada kardesim , esim geldi , konusamadik , kapandi gitti konu ,
ne dusuneyim , ne yapayim bilemedim ,
cok kirdi kalbimi bu sefer ,
oyle gezsem bile , ki gezmiyorum ,
o benim kardesim ,
nasil bir art niyet arar , yada baska bir seymi bu , anliyamadim
size yaziyim dedim ,
opuyorum hepinizi ...
sanırım yanlış hatırlamıyorsam daha doğrusu, diğer bir konunda da gelininizin sizi rahatsız edici hal ve hareketlerinden, takıntılarından bahsetmiştiniz ve bundan şikayetçiydiniz. tam gelin görümce olmuşsunuz
kendisi nasıl? kapalı bir bayan mı ya da size göre daha mı mutasıp? belki kardeşiniz sizi böyle görmek istemiyor hareketleriyle belli etmiştir hanımı da bunu hissetti de ondan mı uyarmak istedi seni acaba? sonuçta senin kardeşin kıskanması için ya da art niyetli düşünmesi için hiçbir sebep yok
[/B]
aynen canim , kardesimin bir sorunu oldugunu sanmiyorum , cunku ben evliyim , esim karisabilir kiyafetime kardesim degil ...
orası tabi ki öyle ama demek gelininiz öyle düşünmüyor kafası nasıl çalışıyorda bunu söyleme lüksünü kendinde buluyor düşündürücü gerçekten..
kendisi nasıl? kapalı bir bayan mı ya da size göre daha mı mutasıp? belki kardeşiniz sizi böyle görmek istemiyor hareketleriyle belli etmiştir hanımı da bunu hissetti de ondan mı uyarmak istedi seni acaba? sonuçta senin kardeşin kıskanması için ya da art niyetli düşünmesi için hiçbir sebep yok
dun aksam annem beni , esimi , erkek kardesimi ve onun esini hepimizi disarida yemege Götürdü ,
ben dizimin hemen yukarisinda bir kot etek , altima siyah kilotlu corap , ustume straplez badi , ve onun ustune kisa kot ceket giydim...
buraya kadar hersey normal :)
yemek bitince sigarami icmek icin disari ciktim ,
arkamdan kardesimin esi geldi ,
ve
bana , " benim kocamin yanimda boyle gezme " dedi ...
ben sok tabi ,
cunku üstümde acik birsey yoktu ,
yazdiklarimi giymistim ve gayet normaldi , bir yemek icin :)
benim kardesim o dedim , ne diyorsun ?
o sirada kardesim , esim geldi , konusamadik , kapandi gitti konu ,
ne dusuneyim , ne yapayim bilemedim ,
cok kirdi kalbimi bu sefer ,
oyle gezsem bile , ki gezmiyorum ,
o benim kardesim ,
nasil bir art niyet arar , yada baska bir seymi bu , anliyamadim
size yaziyim dedim ,
opuyorum hepinizi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?