• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok 0ldum :)

böylesini de hiç duymamıştım. bu sapkınlıktır yani ne amaçla böyle giyinme diyor ki? acaba şöyle bir şey olabilir mi kardeşin rahatsız oluyordur "öyle" (ne demek öyle bilmiyorum hani kızın tepkisine yönelik öyle yazdım ben de :))) giyinmenden, o da kardeşin gerilmesin diye mi öyle dedi acaba ama al karşına konuş ya o gün ne demek istedin sen diye... çok saçma yani.

öncelikle bunu kardeşiniz deil de bi arkadasınız söleseydi normal olurdu ama durum anarmol...
sanırım kardeşiniz size deil de eşine güvenemedigi için mi böle bişi sölemek zorunda kaldı acaba..:53:

öncelikle bunu kardeşiniz deil de bi arkadasınız söleseydi normal olurdu ama durum anarmol...
sanırım kardeşiniz size deil de eşine güvenemedigi için mi böle bişi sölemek zorunda kaldı acaba..:53:

tatlım :16: arkadaşın erkek kardeşi değil erkek kardeşinin eşi uyarmış çok ilginç belki de arkadaşın erkek kardeşi eşine ablam gibi sende güzel giyin falan diyorsa gelin de kıskanıp acaba onumu kafasına taktı da arkadaşı uyardı bilmiyorumki ama böyle olsaydı gelin konuyu açtıktan sonra bir şekilde açıklamayı yapmalıydı bilmiyorum ki :44:

Son düzenleme:
tatlım :16: arkadaşın erkek kardeşi değil erkek kardeşinin eşi uyarmış çok ilginç belki de arkadaşın erkek kardeşi eşine ablam gibi sende güzel giyin falan diyorsa gelin de kıskanıp acaba onumu kafasına taktı da arkadaşı uyardı bilmiyorumki ama böyle olsaydı gelin konuyu açtıktan sonra bir şekilde açıklamayı yapmalıydı bilmiyorum ki :44:

aaa hürrem benimde kafamı bunalttı canım demekki yanlış okumusum kusura bakmayın :37: :1:

hımm çok ilginç ozaman canım benim giyimime ancak eşim karısır baskası havasını alır he kimseden de giyinmeyi kusanmayı ögrencek deilim bana ders verecegine otursun kendine saygı dersi versin sonucta sende onun görümcesi oluyosun ki eger rahatsız olunacak bi durum varsa bunu kardeşin gelsin sölesin ona nemiş..!

Canim sen sanki bir konu daha acmistin gelin beni kiskaniyor diye eger o gelin bu gelinse ck hakliymissin bencede seni kiskaniyor ,zaman verin baska bir ortama girmis alisir falan demistim ama yanilmisim bence bi gelinin ici kötü keske esin ve kardesin gelince sohbete sen devam edip agzinin payini verseydin bence giydiklerinde bisey yok hos olsa bile seni uyarmak ona degil kocana oda olmasa annene düser,bence ayni seyleri yada daha acigini giyinip yine ayni ortama girin ve herkesin icinde ona biraz acik giyindim umarim seni rahatsiz etmem benimde esim böyle istiyo deyin bakalim ne diycek:41:

yok ya galiba baska bir aciklamasi var ne bileyim kendisine sormali bi ama olmali iste baska bi aciklamasi aksi taktirde ben oha moha boha cüs müs hööö oldum:53:

bak benim demek stetigimde buna benzer bi sebebi olmali,yoksa vay insanligin haline vay,kiyamete alamet.

hımm çok ilginç ozaman canım benim giyimime ancak eşim karısır baskası havasını alır he kimseden de giyinmeyi kusanmayı ögrencek deilim bana ders verecegine otursun kendine saygı dersi versin sonucta sende onun görümcesi oluyosun ki eger rahatsız olunacak bi durum varsa bunu kardeşin gelsin sölesin ona nemiş..!

kesinlikle sana katılıyorum tatlım ayrıca burada gelinin arkadaşa böyle demesi gerçekten hiç hoş olmamış gelin kıskançlığı için bu şekilde yapmışsa eğer ben arkadaşın yerinde olsam kardeşimi arayıp tatlı tatlı konuyu anlatırdım sonra da bu konu yüzünden eşinle görüşecektim buna gerek varmı yoksa senmi görüşeceksin derdim o ortalığı karıştırıp benim içimi sıkar moralimi bozarsa bende gelinin moralini bozar ortalığı karıştırırdım :1:

[ı]dun aksam annem beni , esimi , erkek kardesimi ve onun esini hepimizi disarida yemege götürdü ,
ben dizimin hemen yukarisinda bir kot etek , altima siyah kilotlu corap , ustume straplez badi , ve onun ustune kisa kot ceket giydim...
Buraya kadar hersey normal :)
yemek bitince sigarami icmek icin disari ciktim ,
arkamdan kardesimin esi geldi ,
ve
bana , " benim kocamin yanimda boyle gezme " dedi ...
Ben sok tabi ,
cunku üstümde acik birsey yoktu ,
yazdiklarimi giymistim ve gayet normaldi , bir yemek icin :)
benim kardesim o dedim , ne diyorsun ?
O sirada kardesim , esim geldi , konusamadik , kapandi gitti konu ,
ne dusuneyim , ne yapayim bilemedim ,
cok kirdi kalbimi bu sefer ,
oyle gezsem bile , ki gezmiyorum ,
o benim kardesim ,
nasil bir art niyet arar , yada baska bir seymi bu , anliyamadim
size yaziyim dedim ,
opuyorum hepinizi ...
[/ı]

ben ki şiddete karşıyım onun ağzını yırtıverirdim orda

kesinlikle sana katılıyorum tatlım ayrıca burada gelinin arkadaşa böyle demesi gerçekten hiç hoş olmamış gelin kıskançlığı için bu şekilde yapmışsa eğer ben arkadaşın yerinde olsam kardeşimi arayıp tatlı tatlı konuyu anlatırdım sonra da bu konu yüzünden eşinle görüşecektim buna gerek varmı yoksa senmi görüşeceksin derdim o ortalığı karıştırıp benim içimi sıkar moralimi bozarsa bende gelinin moralini bozar ortalığı karıştırırdım :1:

aynı sekilde sana katılıyorum canımm bence bu fikir gayet mantıklı yapabilir konu sahibi arkadas:38:
serelim bu arada mesaj kutun dolmus canım mesaj atamadım sana :34:

Son düzenleme:
Aaaayyyyyyyy cok acidim ya zavallinin tekiymis bu gelininiz.
Gercekten cok acidim, yazik yazik, genc yasinda kafayi yemis zavallim.
Böyle bir salagi karesin nasil begenmis be canim ya???
Kardesinide acidim, adamin hayati kaymis demek....yazik...
Senin yerinde olsam böyle gerizekali birisiyle ayni havayi telaffuz etmezdim.

bir konunda okumustum gelininiz türkiyedendi dimi? 19,20 yaslarinda??

cok ayip etmis bu nasil bir sapikca düsünce böyle... allahim yarabbim aklim almiyor igrenclik ötesi nasil böyle birsey düsünür

tövbeeee tövbeeeee nasil böyle birsey der.. ben senin yerinde olsaydim esin ve kardesin geldiginde olay cikarirdim

"sen ne hakla böyle birsey dersin, o benim kardesim sen sapikmisin, ne varmis kiyafetimde " diye bagira bagira yikardim ortaligi basina!

terbiyesiz utanmaz!!!!!!!!!!! ilk dedigindede suratina gecirirdim birtane osmanli tokatini.

sus sus sus nereye kadar, senide anliyorum kardesin icin susup sineye cekiyorsun ama haddini asiyor kendine ceki düzen versin...

hos öyle insanlarin düzelmesi zor cünkü bir defa ici fesat kötülük dolu... allah sabir versin, kendini ezdirme haddini bildir.

Son düzenleme:
Aceba kardesiniz evde surekli ablam sunu iyi yapar,
su yemegi guzel yapar keske ablam burda olsaydi diye bahsedip kizi bu hale getiriyo olmasin?

Aceba kardesiniz evde surekli ablam sunu iyi yapar,
su yemegi guzel yapar keske ablam burda olsaydi diye bahsedip kizi bu hale getiriyo olmasin?[/QUO]

Sanmiyorum canim ,
kardesim , esi kiskanmasin diye benimle konusmuyor bile artik ,
ancak onu isten almaya gittigimde konusabiliyoruz ,
hic kontagimiz kalmadi ,
oda hakli istemem benim yuzunden bozulsun aralari ,
yaptigi herseyi sineye cektim bu zamana kadar , ama dun geceki ,
sen benim kocamin yaninda boyle gezemessin lafi , oyle canimi acitti ki
birden yabanci hissettim kardesimi ,
deseydim ya senin kocansa , benim kardesim ,
ama hic bisey diyemedim , oyle sustum kaldim
eve geldim aynada baktim kendime agladim ,
halada kötüyüm ,