yasemincc Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 830 49 98 22 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemincc #1 Merhaba Aktivite masamizi satiyoruz artik kullanmiyoruz. Fiyati 55 tl kargosu da aliciya ait. Tertemiz bütün fonksiyonlari çalişiyor. Ayaklari takilip çikarilabiliyor. Fiyati uygun tuttuğumu düşünüyorum ihtiyaci olanlarin mesajlarini bekliyorum. Tatil nedeniyle ev topluyorum. Amacim elden çikmasi
Merhaba Aktivite masamizi satiyoruz artik kullanmiyoruz. Fiyati 55 tl kargosu da aliciya ait. Tertemiz bütün fonksiyonlari çalişiyor. Ayaklari takilip çikarilabiliyor. Fiyati uygun tuttuğumu düşünüyorum ihtiyaci olanlarin mesajlarini bekliyorum. Tatil nedeniyle ev topluyorum. Amacim elden çikmasi
yasemincc Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 830 49 98 28 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemincc #2 Güncel
bebem88 Minik eller geldi büyüyor... Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Eylül 2013 1.256 532 323 22 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemincc #3 Slm satildi mi
D Dolun ay Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2016 5 0 6 23 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemincc #4 yasemincc .!.: Merhaba Aktivite masamizi satiyoruz artik kullanmiyoruz. Fiyati 55 tl kargosu da aliciya ait. Tertemiz bütün fonksiyonlari çalişiyor. Ayaklari takilip çikarilabiliyor. Fiyati uygun tuttuğumu düşünüyorum ihtiyaci olanlarin mesajlarini bekliyorum. Tatil nedeniyle ev topluyorum. Amacim elden çikmasiEki Görüntüle 2098595 Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Ürün hala mevcut mu? Sanırsam bondigo marka, Türkçe mi konuşuyor?
yasemincc .!.: Merhaba Aktivite masamizi satiyoruz artik kullanmiyoruz. Fiyati 55 tl kargosu da aliciya ait. Tertemiz bütün fonksiyonlari çalişiyor. Ayaklari takilip çikarilabiliyor. Fiyati uygun tuttuğumu düşünüyorum ihtiyaci olanlarin mesajlarini bekliyorum. Tatil nedeniyle ev topluyorum. Amacim elden çikmasiEki Görüntüle 2098595 Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Ürün hala mevcut mu? Sanırsam bondigo marka, Türkçe mi konuşuyor?
yasemincc Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 830 49 98 24 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemincc #5 Dolun ay .!.: Merhabalar. Ürün hala mevcut mu? Sanırsam bondigo marka, Türkçe mi konuşuyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Bondigo marka . Çok az kullandik. Hiçbir hasari yok.ayaklari takip çikarilabiliyor çok pratik. Tuşlari hem eğlenceli hem eğitici. Türkçe konuşuyor.
Dolun ay .!.: Merhabalar. Ürün hala mevcut mu? Sanırsam bondigo marka, Türkçe mi konuşuyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Bondigo marka . Çok az kullandik. Hiçbir hasari yok.ayaklari takip çikarilabiliyor çok pratik. Tuşlari hem eğlenceli hem eğitici. Türkçe konuşuyor.
yasemincc Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 830 49 98 24 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemincc #6 bebem88 .!.: Slm satildi mi Genişletmek için tıkla... Hayir satilmadi. bebem88 .!.: Slm satildi mi Genişletmek için tıkla... bebem88 .!.: Slm satildi mi Genişletmek için tıkla...
bebem88 .!.: Slm satildi mi Genişletmek için tıkla... Hayir satilmadi. bebem88 .!.: Slm satildi mi Genişletmek için tıkla... bebem88 .!.: Slm satildi mi Genişletmek için tıkla...
yasemincc Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 830 49 98 28 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemincc #7 Aktivite masasi ve konuşan kaplumbaga ayirtildi
yasemincc Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 830 49 98 6 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasemincc #8 Satildi.