Şok Fiyat!! Nişan, düğün, nikah kurabiyeleri

duygusalkurabiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
41
3
48
Ankara
Arkadaşlar çok uygun fiyata nişan kurabiyeleri hazırlıyorum. 100 taneden fazla sipariş verirseniz 1,25 tl. Boyları 4 cm kadar. Paketleyip kurdelalıyorum. eğer etiket isterseniz tanesini 1,50 tl den hazırlarım. 60 güne kadar taze kalabilir. 7-10 güne kadar kargoya veririm

Sayfama da beklerim. ....
Tasarladığım cam boyama ve ahşap boyama ürünleri de paylaşıyorum. 2 yıldır da butik kurabiye hazırlıyorum. Boyutuna göre yine fiyatta da yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurabiyelerimi hazırlamaya devam ediyorum, yeni gönderdiğim kurabiyeleri paylaşmak istedim, belki karar vermenizde yardımcı olur. Ben hazırlarken çok eğlendim

Son düzenleme:
Farkli kurabiye tasarimlarinizi da gormek isteriz. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Farklı modellerimde var hazırladıkça ekliyorum :) Bu kurabiyeleri uygun fiyata hazırlıyorum genelde de bu model beğeniliyor.

Siteme de beklerim ....

Merhaba satıştaki kurabiyelerimin fiyatı üzerinden farklı modellerde de çalışabilirim. Kurabiye modellerim 5 cm boyutundadır. Şu an tanesi 1,35 tl.

.....

Yeni modellerim var. Onları da ekliyorum. Fiyatlarım kurabiyelerin şekil ve büyüklüklerine göre değişiyor. Ayrıca internetten beğendiğiniz modeller üzerinde de imkanlar dahilinde çalışılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…