Şok içinde kaldım hepiniz haklıymışsınız :(

Konu sahibi arkadaşım gerçekten bu pislikten kurtulmussun.Ne iğrenç bir adammış iyiki alıp bakmışsın telefonu, zaten birine ne kadar guvenirsen güven kontrole tabidir hep bakmak lazım o telefonlarda neler neler dönüyor...
Üzülmeyin pislik bir insandan kurtulmussunuz.

Bu size karşı hiçbir şey hissetmemiş ki

Ne guzel ya ,mılletın karısıyla dedıkodu yap komsu teyzeler gıbı,sonra ortaya cıkınca karsı camının ımamına don hakkını helal etler falan.Oldu ya baska?Okkalı kufur yazaydın keske

Asla ve asla kimse için değmez. Kendiniz ve isteklerinizi asla bastırmayın . Abartmayın da ama istediklerinizinden kimse için vazgeçmeyin. Benden tavsiye

Allah kurtarmış.Ben de öğretmenim.Kendiniz gibi öğretmen bulursunuz inşaallah :)

Martta sanirim sevgilin varmış bitmiş görücü usulü tanismissin bunla şükür kurtulmussun daha 28 yaşındasın sanki bana evde kalmış psikoloji sine girdin gibi geldi .acele etme biriyle tanışmak.sirf evlenmek için hata yapma buda sana ufaktan ders olmuş hayatinda mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…