Şok içinde kaldım hepiniz haklıymışsınız :(

Aslında bu kadar alinacakta birsey yok gorücü usulu demek birazda mantik evliliği demek tabi ki isine gelen anasının bulduğu maaşlı birini tercih edecek aşk sevgimi ariyordun anlamadim ki

Gerekirse iki işte çalışıp sana bakacakmış asfg seni iki işte çalıştırırdı bu kesin

Helal olsun kız sana dedim acaba affedecek mi diye ama maşallah akli basında kızsın.

Yüz yüzeyken , adamın telefonu elinizde ve mesajları okumuşken adamdan ayrılmadınız ; evinize gidip ayrılık mesajı attınız , adam da size bu cevabı attı yani.

vay çakala bakar mısınız?aklı sıra güzel sözlerle kandıracak kendine döndürecek sizi.şaka falan değil yazdıkları gerçek niyeti.şaka yapılır ben de severim çoğu insan da sever ama burada sizin onurunuzu kırıcı sizi küçük düşürücü cümleler var.amacı sevgi aşk güzel bir evlilik değil.eve para getirecek ailesinin de durumu iyi bir kadın bulmak.o kadın ha siz olursunuz ha başkası.bu adam için önemli değil.uzak durun kendinizi ve ailenizi seviyorsanız.

Belli ki çok naif ve temiz kalplisiniz, attığınız mesaja çok mutlu oldum, inşallah sizin gibi ici dışı bir ve iyi kaplı biriyle tanışırsınız. Sizi tanımıyorum ama attığınız mesajdan gurur duydum

Çok teşekkür ederim böyle düşünmeniz beni çok mutlu etti

Hem gerzek gerzek muhabbet etmişler, hem de mesajları mı okuttu?
Akılsız da aynı zamanda o zaman.
çakallık mesleğine yeni adım attıysa.ya da kendini aşırı akıllı konu sahibini de aşırı saf gördüyse ondan telefonu eline vermiştir.

çakallık mesleğine yeni adım attıysa.ya da kendini aşırı akıllı konu sahibini de aşırı saf gördüyse ondan telefonu eline vermiştir.
Adım atamamış o zaman, girişte kapıda kalmış
O ne özgüven o ya.
Göğsünü gere gere bunun maaşı kaçtır mesajını okutmuş

Adım atamamış o zaman, girişte kapıda kalmış
O ne özgüven o ya.
Göğsünü gere gere bunun maaşı kaçtır mesajını okutmuş
allah konu sahibini seviyormuş korumuş valla.yoksa bu çakal adam ve annesi daha ne oyunlar çevirirdi.ha bir de arkadaşın karısı olan diğer çakal var.konu sahibinin maaşını bile yerler bunlar o kadınla.bu adam da o potansiyel var

Çok teşekkür ederim inanın nasıl o telefonu bana verdi anlamadım insan o konuşmaları yaptıgı mesajları silmez mi ya

iyiki vermişte görmüşsünüz.. ne kadar lakayt hareketler arkadaşının eşiyle bu kadar gereksiz samimiyette ne bileyim..
belkide bilerek verdi ki görün bitirin ama ne olduysa iyi olmuş Allah kurtarmış

Bende de telefonu verme mevzusu aydınlanmadı, 7 sayfayı da okudum yok..
Bu adam nasıl telefonu öylece verdi ve bu kin kusma işi niye yüz yüze olmadı

Bende de telefonu verme mevzusu aydınlanmadı, 7 sayfayı da okudum yok..
Bu adam nasıl telefonu öylece verdi ve bu kin kusma işi niye yüz yüze olmadı
Konu sahibi telefonu ver bakayım demiş. Çocuk aslında çok da gönüllü olmamış. Ne yazmışiz bir bakiyom öyle vereyim falan demis. Konu sahibi elinden çekip almış. O ara açmış okumuş. Çocuk , ya alınmadım değil mi geyik yapmıştık gibi bir cümle kurmuş. Kız o an şoktan sanırım eve gitmeyi beklemis. Sonra da mesajla ayrılmış.

kendini kral arthur da oynayan oyuncu olarak tanıtıp dolandıran adamın yanında bu pek acemi ayol.o konu 1 numaramdır benim k.k da
Ayy hatırladım o konuyu henüz üye degildim. Ama okumuştum o konuyu sonunda ne oldu kaçırmıştım. Sanırım konuyu açan kişi,karşısındaki adami gerçekten oyuncu sanıyordu ben okurken.

Edit yanlış hatirlamisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…