- 20 Ocak 2010
- 49.887
- 197.035
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Aslında bu kadar alinacakta birsey yok gorücü usulu demek birazda mantik evliliği demek tabi ki isine gelen anasının bulduğu maaşlı birini tercih edecek aşk sevgimi ariyordun anlamadim kiSorunun o kız olduğunu mu sanıyorsun sen? o kız neyse sende osun arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Söylenecek o kadar cok şey var ki sana yakıstıramadığım okuyunca şok olduğum ama sana yine o anda üzülme diye birşey demedim o kadar kırıldım ki seninle 1 inde Üsküdara gitmişiz ve o bulusma o kadar güzel geçmişti sende biliyorsun.. o buluşmanın üstüne o kalitesiz varoş kadınla benim arkamdan lakayıt bir şekilde sanki ben eşyaymışım gibi hitap şeklin bu ne kadar maas alıyordun demen bu ? Ne demek ben senin eş adayınım değil mi bu nasıl bir üslup böyle? İkincisi en beni şaşırtan nokta benim ailemin maddi durumu hakkında çok çirkin bir şekilde iyi yere KAPAK ATTIM lafı ne demek ? Ne kadar çirkin ne kadar korkunc. Sen benim maddi durumumun iyi olduğunu düşündüğün icin demekki benimle devam ettin.. ben kadınım bunları benim sorgulamam gerekirken senin bunları araştırman ne kadar ayıp.. ayrıca ben kadın olarak calısmak zorunda değilim erkek olarak sen evi geçindirmek zorundasın ama bana güvenerek aileme güvenerek böyle bir yola cıkman senin olgunlasmamıs bir birey olmadığını gösteriyor. Kusura bak ben bundan sonra senin hiç bir samimiyetine lafına inanamam senin saf ve masum olduğunu düşündüğüm için ben kendi standartlarımı düşürecek seninle sıkıntı da olsa çekecektim ailemin istememesine ragmen.. ama işin iç yüzü çok baska çıktı tamamen içten pazarlıklı ve kurnaz olduğunu düşünüyorum saf değilsin.. bana cok utangacım diyip arkadasının karısıyla samimi olup gece üçlere kadar oturmanda ayrı bir çelişki eş adayının arkasından da sallamak nasıl bir kalitesizliktir buda ayrı bir olay..neyse benim söyleyeceklerim bu kadar lütfen beni bidaha rahatsız etme kesinlikle hiç oluru yok benim icin bittin. Bunu gönderip engelledim kardeşinide
Gerekirse iki işte çalışıp sana bakacakmış asfg seni iki işte çalıştırırdı bu kesinÖnceki konumu okuyanlar bilir hepiniz o kadar haklıymışsınız ki arkadaslar sizlerle paylaşmak istiyorum basıma geleni kısa özet geçmek gerekirse görücü usulü biriyle tanışmıştım ben herşey iyi gidiyordu annesiyle yaşadığım olay haricinde kendisiyle bir sıkıntım yoktu. Pazar günü bize gelecekti tanısmaya ilerlemiştik. Dün otururken kafede evli arkadaşının karısı var sürekli benimle tanısmak istiyor bende istemiyorum cünkü kıza çok sinir oldum ikimiz oturuyoruz sürekli gelin kızıda getir gibi mesajlar yazıyor arkadasıda seni kaybettik şimdiden eline almıs seni gibi abuk sabuk mesajlarını gördüm benim hakkımda.. kız bunu arayıp zorla eve yemeğe davet eden biri arkadas olan ahmetle ali fakat karısı leyla eve davet ediyor ısrarla benimkinin adı ali evli olanlar leyla ve ahmet. Dün yine bu kadından konu açıldı bende dedimki whatsaptan konusuyor musunuz sana yazıyor mu bu kadın bakabilir miyim sonra telefonu verdi bana actım mesajları şok içinde kaldım. Benimki benim hakkımda kadına demiski bunun maaşı kaçtır benden bu diye bahsediyor sanki ben eşyayım 5/6 bin alıyor mudur diye sormuş sonra iyi yere kapak attım ailesi zengin demiş çirkince konuşmalar… ardından kadın buna diyor ki kızın soyadını öğren sana seceremesini çıkarayım hemen güvenme falan… arkadaslar şok geçirdim gerçektenburdaki yazılanlar cok doğruymuş annesi hakkında olanlar . Ne kadar ikiyüzlü biriymiş bana gerekirse iki işte çalışır sana bakarım diyen adam arkamdan ne çirkince maddiyatımı sorguluyormus. Sonuca gelecek olursak ayrıldım kısa bir mesaj atarak ve gelen cevaba bakınEki Görüntüle 3090338
Helal olsun kız sana dedim acaba affedecek mi diye ama maşallah akli basında kızsın.Sorunun o kız olduğunu mu sanıyorsun sen? o kız neyse sende osun arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Söylenecek o kadar cok şey var ki sana yakıstıramadığım okuyunca şok olduğum ama sana yine o anda üzülme diye birşey demedim o kadar kırıldım ki seninle 1 inde Üsküdara gitmişiz ve o bulusma o kadar güzel geçmişti sende biliyorsun.. o buluşmanın üstüne o kalitesiz varoş kadınla benim arkamdan lakayıt bir şekilde sanki ben eşyaymışım gibi hitap şeklin bu ne kadar maas alıyordun demen bu ? Ne demek ben senin eş adayınım değil mi bu nasıl bir üslup böyle? İkincisi en beni şaşırtan nokta benim ailemin maddi durumu hakkında çok çirkin bir şekilde iyi yere KAPAK ATTIM lafı ne demek ? Ne kadar çirkin ne kadar korkunc. Sen benim maddi durumumun iyi olduğunu düşündüğün icin demekki benimle devam ettin.. ben kadınım bunları benim sorgulamam gerekirken senin bunları araştırman ne kadar ayıp.. ayrıca ben kadın olarak calısmak zorunda değilim erkek olarak sen evi geçindirmek zorundasın ama bana güvenerek aileme güvenerek böyle bir yola cıkman senin olgunlasmamıs bir birey olmadığını gösteriyor. Kusura bak ben bundan sonra senin hiç bir samimiyetine lafına inanamam senin saf ve masum olduğunu düşündüğüm için ben kendi standartlarımı düşürecek seninle sıkıntı da olsa çekecektim ailemin istememesine ragmen.. ama işin iç yüzü çok baska çıktı tamamen içten pazarlıklı ve kurnaz olduğunu düşünüyorum saf değilsin.. bana cok utangacım diyip arkadasının karısıyla samimi olup gece üçlere kadar oturmanda ayrı bir çelişki eş adayının arkasından da sallamak nasıl bir kalitesizliktir buda ayrı bir olay..neyse benim söyleyeceklerim bu kadar lütfen beni bidaha rahatsız etme kesinlikle hiç oluru yok benim icin bittin. Bunu gönderip engelledim kardeşinide
Önceki konumu okuyanlar bilir hepiniz o kadar haklıymışsınız ki arkadaslar sizlerle paylaşmak istiyorum basıma geleni kısa özet geçmek gerekirse görücü usulü biriyle tanışmıştım ben herşey iyi gidiyordu annesiyle yaşadığım olay haricinde kendisiyle bir sıkıntım yoktu. Pazar günü bize gelecekti tanısmaya ilerlemiştik. Dün otururken kafede evli arkadaşının karısı var sürekli benimle tanısmak istiyor bende istemiyorum cünkü kıza çok sinir oldum ikimiz oturuyoruz sürekli gelin kızıda getir gibi mesajlar yazıyor arkadasıda seni kaybettik şimdiden eline almıs seni gibi abuk sabuk mesajlarını gördüm benim hakkımda.. kız bunu arayıp zorla eve yemeğe davet eden biri arkadas olan ahmetle ali fakat karısı leyla eve davet ediyor ısrarla benimkinin adı ali evli olanlar leyla ve ahmet. Dün yine bu kadından konu açıldı bende dedimki whatsaptan konusuyor musunuz sana yazıyor mu bu kadın bakabilir miyim sonra telefonu verdi bana actım mesajları şok içinde kaldım. Benimki benim hakkımda kadına demiski bunun maaşı kaçtır benden bu diye bahsediyor sanki ben eşyayım 5/6 bin alıyor mudur diye sormuş sonra iyi yere kapak attım ailesi zengin demiş çirkince konuşmalar… ardından kadın buna diyor ki kızın soyadını öğren sana seceremesini çıkarayım hemen güvenme falan… arkadaslar şok geçirdim gerçektenburdaki yazılanlar cok doğruymuş annesi hakkında olanlar . Ne kadar ikiyüzlü biriymiş bana gerekirse iki işte çalışır sana bakarım diyen adam arkamdan ne çirkince maddiyatımı sorguluyormus. Sonuca gelecek olursak ayrıldım kısa bir mesaj atarak ve gelen cevaba bakınEki Görüntüle 3090338
vay çakala bakar mısınız?aklı sıra güzel sözlerle kandıracak kendine döndürecek sizi.şaka falan değil yazdıkları gerçek niyeti.şaka yapılır ben de severim çoğu insan da sever ama burada sizin onurunuzu kırıcı sizi küçük düşürücü cümleler var.amacı sevgi aşk güzel bir evlilik değil.eve para getirecek ailesinin de durumu iyi bir kadın bulmak.o kadın ha siz olursunuz ha başkası.bu adam için önemli değil.uzak durun kendinizi ve ailenizi seviyorsanız.Mesaj attı kardeşinden şimdi ben Ali Kardeşimin telefonundan ilk ve son kez yazıyorum. Sabaha kadar uyuyamadim işten izin alıp eve döndüm. Her dakika seni düşünüyorum aklımdan hiç çıkmıyorsun. Sana hayal dahi edemeyecegin kadar bağlandım. Bu kısa zamanda çok sevdim seni. Bunca sene sonra bulmuşken seni kaybetmek çok agrma gidiyor . Ailem, arkadaşlarım herkes bir yana sen bir yana oldun gönlümde. İstediğin kişiyi istedigin zaman silerim bunu böyle bil. Seninle oturup konuşmak istiyorum son bir kez , bunu bana çok görme rica ediyorum. Bu kadar güzel başlamışken ve bu kadar güzel devam ederken böyle bitmesin. Ben o mesajlari aramizdaki şakadan dolayı yazdım. Bir daha kesinlikle görüsmem beni affet lütfen. Bir şans daha verelim birbirimize. Ben senin gibi anlayışli, karakterli, kalbi gibi kendi güzel birini daha bulamam ve bu yola giremem daha. Son kez rica ediyorum 15_20 dk oturalim konuşalım bitecekse öyle bitsin.
Belli ki çok naif ve temiz kalplisiniz, attığınız mesaja çok mutlu oldum, inşallah sizin gibi ici dışı bir ve iyi kaplı biriyle tanışırsınız. Sizi tanımıyorum ama attığınız mesajdan gurur duydumSorunun o kız olduğunu mu sanıyorsun sen? o kız neyse sende osun arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Söylenecek o kadar cok şey var ki sana yakıstıramadığım okuyunca şok olduğum ama sana yine o anda üzülme diye birşey demedim o kadar kırıldım ki seninle 1 inde Üsküdara gitmişiz ve o bulusma o kadar güzel geçmişti sende biliyorsun.. o buluşmanın üstüne o kalitesiz varoş kadınla benim arkamdan lakayıt bir şekilde sanki ben eşyaymışım gibi hitap şeklin bu ne kadar maas alıyordun demen bu ? Ne demek ben senin eş adayınım değil mi bu nasıl bir üslup böyle? İkincisi en beni şaşırtan nokta benim ailemin maddi durumu hakkında çok çirkin bir şekilde iyi yere KAPAK ATTIM lafı ne demek ? Ne kadar çirkin ne kadar korkunc. Sen benim maddi durumumun iyi olduğunu düşündüğün icin demekki benimle devam ettin.. ben kadınım bunları benim sorgulamam gerekirken senin bunları araştırman ne kadar ayıp.. ayrıca ben kadın olarak calısmak zorunda değilim erkek olarak sen evi geçindirmek zorundasın ama bana güvenerek aileme güvenerek böyle bir yola cıkman senin olgunlasmamıs bir birey olmadığını gösteriyor. Kusura bak ben bundan sonra senin hiç bir samimiyetine lafına inanamam senin saf ve masum olduğunu düşündüğüm için ben kendi standartlarımı düşürecek seninle sıkıntı da olsa çekecektim ailemin istememesine ragmen.. ama işin iç yüzü çok baska çıktı tamamen içten pazarlıklı ve kurnaz olduğunu düşünüyorum saf değilsin.. bana cok utangacım diyip arkadasının karısıyla samimi olup gece üçlere kadar oturmanda ayrı bir çelişki eş adayının arkasından da sallamak nasıl bir kalitesizliktir buda ayrı bir olay..neyse benim söyleyeceklerim bu kadar lütfen beni bidaha rahatsız etme kesinlikle hiç oluru yok benim icin bittin. Bunu gönderip engelledim kardeşinide
Çok teşekkür ederimBelli ki çok naif ve temiz kalplisiniz, attığınız mesaja çok mutlu oldum, inşallah sizin gibi ici dışı bir ve iyi kaplı biriyle tanışırsınız. Sizi tanımıyorum ama attığınız mesajdan gurur duydum
çakallık mesleğine yeni adım attıysa.ya da kendini aşırı akıllı konu sahibini de aşırı saf gördüyse ondan telefonu eline vermiştir.Hem gerzek gerzek muhabbet etmişler, hem de mesajları mı okuttu?
Akılsız da aynı zamanda o zaman.
Adım atamamış o zaman, girişte kapıda kalmışçakallık mesleğine yeni adım attıysa.ya da kendini aşırı akıllı konu sahibini de aşırı saf gördüyse ondan telefonu eline vermiştir.
allah konu sahibini seviyormuş korumuş valla.yoksa bu çakal adam ve annesi daha ne oyunlar çevirirdi.ha bir de arkadaşın karısı olan diğer çakal var.konu sahibinin maaşını bile yerler bunlar o kadınla.bu adam da o potansiyel varAdım atamamış o zaman, girişte kapıda kalmış
O ne özgüven o ya.
Göğsünü gere gere bunun maaşı kaçtır mesajını okutmuş
Çok teşekkür ederim inanın nasıl o telefonu bana verdi anlamadım insan o konuşmaları yaptıgı mesajları silmez mi ya
Konu sahibi telefonu ver bakayım demiş. Çocuk aslında çok da gönüllü olmamış. Ne yazmışiz bir bakiyom öyle vereyim falan demis. Konu sahibi elinden çekip almış. O ara açmış okumuş. Çocuk , ya alınmadım değil mi geyik yapmıştık gibi bir cümle kurmuş. Kız o an şoktan sanırım eve gitmeyi beklemis. Sonra da mesajla ayrılmış.Bende de telefonu verme mevzusu aydınlanmadı, 7 sayfayı da okudum yok..
Bu adam nasıl telefonu öylece verdi ve bu kin kusma işi niye yüz yüze olmadı
kendini kral arthur da oynayan oyuncu olarak tanıtıp dolandıran adamın yanında bu pek acemi ayol.o konu 1 numaramdır benim k.k daCok daha zekileri var ardinda iz birakmayan tecrube olmus bosverin
Ben nasil kacirdim acaba o konuyukendini kral arthur da oynayan oyuncu olarak tanıtıp dolandıran adamın yanında bu pek acemi ayol.o konu 1 numaramdır benim k.k da
Ayy hatırladım o konuyu henüz üye degildim. Ama okumuştum o konuyu sonunda ne oldu kaçırmıştım. Sanırım konuyu açan kişi,karşısındaki adami gerçekten oyuncu sanıyordu ben okurken.kendini kral arthur da oynayan oyuncu olarak tanıtıp dolandıran adamın yanında bu pek acemi ayol.o konu 1 numaramdır benim k.k da
bir garip dolandırıcılık hikayesi-konunun adıBen nasil kacirdim acaba o konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?