Şok oldum. Sokak ortasında olmaz ki

Yorumlara baktim da detayli okunmamis galiba ciftin durumu...

Bunu gencler degil de belli yasin ustu yapinca benim aklima ciftin evli olabilecegi geliyor...

Ama baskalariyla cunku evlilik disi olmasinin disinda yasal olmayan bir birliktelik olmasa o yasta sokak ortasina gerek kalmaz, evlerinde 'hasret giderilir' ogrenci mi bunlar...

Surtunmeye de takilmayalim bu cift sadece opusseydi de 5 yasinda cocugun cinselligi onlarin sokak ortasi fantazilerinden ogrenmesi hos degil...

Her seyin bir usulu var, cocuk elbette kendini kesfetsin ama sokak ortasinda kizarmis bozarmis tiplerin sehvetli hareketlerine tanik olurken baskasinin ayiplayici bakislarini gordugunde cinselligi kafasinda nasil kodlayacak durup dusunmek lazim...

Daha bu sabah okudugum bir haberde Amerikada 70 yasinda bir kadinla 50 yasinda bir adam konu sahibinin yazdigi gibi bir munasebetin icindeler...

Ortada birlesme yok birebir burada yazilan durum var...

Sikayetler uzerine kamuyu rahatsiz etmekten 6 ay hapis cezasi veriliyor...

Ahlaki degerleri yozlasmis denilen 'yabancilarin' ulkesi Amerika...

En dindar, en ahlakli biziz, degerlerine en bagli milletiz herkes haci hoca bizde...

Hep laf, cocuklara hallenen koca koca adamlar, kendi yerken baskasinin kazancina haram diyen insanlar, icten curumusuz aslinda...

Bunun sorumlusu da burada anlatilan munasebeti kinamamiz degil bir yandan sıkıp obur yandan gevsettigimiz gudulerimiz, kimilerinin fazlasiyla kati, kimilerinin de modern olayim derken ayari kacirmasi...

Ilgilenmiyosanız dönüp bakmicaksınız. Tv de oturup genç yaşlı çoluk çocuk demeden aşkı memnu du muhteşem yüzyıldı izliyosunuz orda bişey olmuyo yaşlı adamlar yapınca aman aman başımıza taş yağacak. Rahatsızsanız ya gider uyarırsınız ya da kafanızı çevirir geçersiniz. Herkesin sınırları kendine. Kişisel olarak asla öyle birşey yapmam o benim özelimdir kimseyi ilgilendirmez. Ama gördüğümdede ay çok ayıp nasıl yaparsınızda demem. Banane elalemden, her koyun kendi bacağından asılır sonuçta.

Rahatsızsan gördüğünüz yerde polisi arayın şikayet edin. Ben değilim bu da kimseyi ilgilendirmez açıkcası. Herkesin düşüncesine ve fikrine saygı lütfen.
tek cevap aşk-ı memnu gibi reklamına dahi bakmayacağım dizi ve dizi gruplarına bakanlar düşünsün ..
Gördüğüm yerde de acımam hem şikayet ederim hem rezil ederim merak etmeyin..

Surtunme kismini hala anlamis degilim yani iki vucut opusurken birbirine deger o.O

Ayrica evet opusurum bana gore ahlaksizlik degil askin sevginin bir gostergesi. Keske anne babam da birbirlerinden nefret ediyor goruneceklerine opusselerdi. Ben kucukken isterdim babam annemi neden opmuyor diye dusunurdum uzulurdum.
Sevgiyle öpmek farklı, şehvetle öpmek farklı değil mi sizce?
Ben de isterdim annemle babam sevgilerini belli etsinler, bundan çekinmesinler.
Ama şehvetli şehvetli öpüşene yer mi bulamadınız denir.

Sürtünmenin birbirine değmek değil de erkeğin cinsel organını kadına sürttüğünü anlamış olmalısınız.

Sevgiyle öpmek farklı, şehvetle öpmek farklı değil mi sizce?
Ben de isterdim annemle babam sevgilerini belli etsinler, bundan çekinmesinler.
Ama şehvetli şehvetli öpüşene yer mi bulamadınız denir.

Sürtünmenin birbirine değmek değil de erkeğin cinsel organını kadına sürttüğünü anlamış olmalısınız.

Hayir anlamadim
Konu sahibine de sordum ama cevaplamadi dolayisiyla birbirlerine vucutlarinin degdigini dusundum

tek cevap aşk-ı memnu gibi reklamına dahi bakmayacağım dizi ve dizi gruplarına bakanlar düşünsün ..

Ben genel olarak konustum. Sizi kast ederek degil. Tabi ki sokan ortasinda insanin evinde yasanmasi gereken seyleri yasamak güzel birsey degil fakat onlarin inanislarina aykiri bir durum degilse bunun kimseyi ilgilendirdigini düsünmüyorum.

Belki adamlar aylardir görüsmüyorlardi görüncede dayanamadilar ne biliyosunuz:):)

Rahatsiz olanlar ya gitsin uyarsin yada orda burda ayiplamayi biraksin. Bu konuyu buraya ne diye actiniz onu cözemedim acikcasi. Yaziklar olsun amcayla teyzeye diyip küfär mü etmemizi amaclamistiniz?

Herkesin kendi hayati kimsenin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez bence. Bundan fazla da yorum yapmayi düsünmüyorum cünkü kk icin gereksiz bir konu olmus bence.

ha bide izlediğimden ne kadar eminsin neyse şapka çıkartıyorum önün
Ben genel olarak konustum. Sizi kast ederek degil. Tabi ki sokan ortasinda insanin evinde yasanmasi gereken seyleri yasamak güzel birsey degil fakat onlarin inanislarina aykiri bir durum degilse bunun kimseyi ilgilendirdigini düsünmüyorum.

Belki adamlar aylardir görüsmüyorlardi görüncede dayanamadilar ne biliyosunuz:):)

Rahatsiz olanlar ya gitsin uyarsin yada orda burda ayiplamayi biraksin. Bu konuyu buraya ne diye actiniz onu cözemedim acikcasi. Yaziklar olsun amcayla teyzeye diyip küfär mü etmemizi amaclamistiniz?

Herkesin kendi hayati kimsenin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez bence. Bundan fazla da yorum yapmayi düsünmüyorum cünkü kk icin gereksiz bir konu olmus bence.

konuyu ben açmadım bacımda:KK39: şu özleme durumu için bir şey diyemem tabi bize her yer yatak florası ha :KK8::KK8::KK8::KK8:

Valla onu bunu bilmem, "size ne, ilgilenmeyin bakmayın, kişinin kendi özeli" bilmem ne laflarını da hiiiç üstüme alınmam. Ayıplarım yadırgarım arkadaş. Uyarırım da.Afedersiniz sokaklar umumi şeymi, ne münasebet sokak ortasında töbe töbe. Arsız edepsizler. Otele mi gidiyorsunuz, evinize mi nere gidersiniz gidip orda yapışın birbirinize be, pislikler.

Konu sahibi eger ileri dereceyse arkadasin yazdigi gibi kusura bakma ben sana sordum ama surtunmeyi aciklamadigin icin sadece birbirlerine degiyor sandim o yuzden cikistim

Hanfendi ben anlamadım siz baya baktınız galiba öpüştüler,sürtündüler falan diyorsunuz.Böyle diyince benim aklıma bambaşka bir görüntü geliyor ki öyle olmadığına emin gibiyim. :) Belki evliler,belki sadece öpüşmek istediler,onların sokakta 'sürtünerek' öpüşmesinden daha tuhaf olan bir şey varsa sizin ahlak bekçiliği yapıp buraya konu açmanız.Bu bir dert değil ki,dertse de bizim derdimiz değil...

Kızlar bugün 14:40 da göz randevum vardı. Evden çıktım durağa giden yol üzerinde mahallemizin orta okulu var. Durağa daha çabuk giderim diye okulun tam arkasındaki yola girecekken ne göreyim kadında erkekte enaz annem babam yaşında öpüşüyorlar. Adam kadına sürtünü yordu. Haliyle yolumuz değiştirmek zorunda kaldım. Okadar tiksindim ki. Normalde öpüşen çiftlere bakmam. Ama yaşları
Ayrıca okulun arkası dediysem öyle kuytu köşesi değil. Her tarafinda
evler var. Okulun futbol
sahasına denk geliyor. Mahallenin çocukları sürekli futbol oynar orda. Allahtan havanın aşırı sıcak olması sebebiyle kimse yoktu. Eve geldiğimde annemle kızkardeşime anlattığın. Meğerse ramazan ayında aynı yerde görmüşler. Edep haya kalmamis millete:mad::mad:

bu dünyanın hali nedir ya vallahi evlenmekten korkuyorum. evlensem böyle bi ahlaksz dünyaya çocuk getirmekten korkuyorum bıktık artık bu pislik insanlardan

Kamuya açık olmadığı yapsınlar istedikleri kadar cnm

aslında sorun bu tür şeyleri normal görmemiz. Geçen dizi izliyorum gençler esas kızı tiye alıyor larda. Hiç öpüşmemiş diye. Daha da vahimi başka dizide orta okul öğrenci leri arasında aynı muhabbet. Kanalın Genel izleyici kitlesi 6-16 yaş aralığı. Yabancı değil türk dizi leri. Ama karakterler amerikadan fırlamış gibi biz tepkimizi koyamıyoruz maalesef 13 - 14 çocuklarda suç bulmamak lazım

cnm çok güzel konuşmuşsunkesnlkle katılıyorum

Yaşlı olunca öpüşülmüyor mu?
İki insanın birbirini öpmesi neden bu kadar rahatsız ediyor sizi?
Sokakta kadını dövüyor olsaydı ayy edep kalmamış ne ayıp demezdiniz.
Edebe bakın.

sokakta kadın dövülse ayıp demezmişiz öyle mi? bu sizin hüsnü kuruntunuz. Sorun bu insanların yaşı değil sokakta bunu yapamaz o özgürse ben de özgürüm benm özgürlüğüme müdahale ediyor bnm göz zevkimi bozuyor belki gtsn evinde yapsın istedgi haltı ben onların bu halini görmek zorunda değilim.

Back
X