Şok oldum üzgünüm..

Konu sahibi evliliklerine karissa ya da ara bozmak istese konu acmak yerine buyuk bi kavga cikarirdi..

esine mesajları gostermis. esi masallah abisini doldurmus. umarim 800 tl bosa gitmez diyerek de hala gitme niyetlerini goruyorum. cok da masumiyet gormedim ben.hem konu açılıp hem kavga da cikarilabilir. daha bir yıllık bir evliliği bu kadar gozlemlemek bana cok iyi niyetli gelmedi.

Tamam canım sen öyle yaparsin

Malesef gidemiyormuşsunuz,konunun genel yorumlarından anlaşıldığı üzere.
Herkes EVİM ve BEN kısmına odaklanmış,diğer değerler göze görünmüyor.
Bu arada ben de gelinim,görümce değilim.

Gelinlerin birde su durumlari var.. birsey icin kardesini aradiginda niye beni aramadilar oluyo..bu bi aliskanlik.. gelinin kardesi geldiginde kardesimi mi ariyo? Zamanla asilacak seyler bunlar sabredilirse tabii boyle yuz goz olunmazsa..

Bunlarin evinde birseyde yenmez yeminle..

Gelini haksız çıkarmak için başka nelerini anlatacaksiniz
Abinizle sürekli küsuyorlarmis altınlarını bozdurmuyormus falan... Halayla dedikodu...

Abiniz borç alırken karısına mi güvendi ?

amaan bozariz altını mi dedi. Borcu alan abin ödemeyen abin karısının suçu ne ?altın bozmaması mi?

E siz çok hayırlı kardeş olarak canın sağolsun kardeş arasında lafımı olur deseydiniz ozaman??.

Yapma linam...yapma...

Ya arkadasim kim diyor gozlemliyor diye oturup onlari mi dikizliyorum iyi misiniz siz onu disina cikmayin esim tek çalışıyor ve sirf abi mi görmeye 2 gunde olsa 800 tl bayıldı evet ve evet GELIN HAKSIZ tavrjnda sacma yani başka dicek biseyin varsa cevapliyim

Oralari kacirdim ben o zaman.. bu kdr olayin ustune kirip dizlerini evde otursunlar.. buarada msjlari filan gostermemek lazimdi bencede.. gereginden fazla kisi dahil oluyo o zaman

O benim yemeğim benim!

Düşünüyorum da ben evimde yokken değil görümcem kız kardeşim bile bu şekilde gelmek istese rahatsız olurum.Bu yakınlığa güvenilecek bir durum değil.Bu adam yerine koymamakla ilgili ve ora o insanların mahremi ama sen haber dahi vermiyosun.Haksızsın.

Malesef gidemiyormuşsunuz,konunun genel yorumlarından anlaşıldığı üzere.
Herkes EVİM ve BEN kısmına odaklanmış,diğer değerler göze görünmüyor.
Bu arada ben de gelinim,görümce değilim.

ben gidemezsem gelinin kardesi de gidemez o zaman

Tamam canım sen öyle yaparsin
Aynen öyle yapıyorum.
Çalışıp çalışmamamdan, altınlarımı bozdurmamamdan, kocamdan küsmemden görümceme ne?

İşi gücü beni ve evliliğimi gözetlemek olan görümceme takınacağım tavır aynen budur.

Eşine söylemiş hemen eside abisine ...
Durduk yere karı koca arasında gerginlik oldu yazık... Bı tel açmak bu kadar mı zordu ya...

Cidden ev sahibi hanım olmadan maaile kadının evinde ne işiniz var. Bir tuhaf hareket olmuş bu kız haklı görümcelik yapmışsın ama sonra yanlıştan dönmüşsün bu da iyi niyetli olduğunu gösterir. Bir daha abi ilr değil gelin ile konuşup anlaşın. Nasıl ki eşiniz sizden habersiz misafir çağırsa kıyamet kopar bu onun 10 katı olmuş

yan komsum olan abimle esi kac gun kusler hic bilmem ben. siz nasil taa antalyadan istanbuldaki abinizin 2-3 gunde bir kustugunu biliyorsunuz. halanizin x ezilmiyor ins sozunu one cikariyorsunuz. yukarda da demissiniz yok calismiyor yok altin falan... benim abimin esi de calismiyor. bunlari hic sorun edip lafini yapmadim. lafini ediyorsaniz demekki sorun olarak goruyorsunuz. bu da gozlemdir iste.

ilk yazdığınızda da gelini hakli bulmustum ama sizi de iyi niyetli bulmustum. simdi hala gelini hakli buluyorum sizin iyi niyetinizden de supheye dustum.

Borc onun icin aliniyorsa evet bozdurup vermesi lazim ya da ise girip krndi borcunu kendi ödemesi lazim eger oyleyse böyle.

Saçmalığın daniskası. Sizin oralar hangi bölgeler nereler ne durumlar bilmiyorum ama. Olayın tek haklı yanı Instagram'dan öğrenilmesi onun haricinde kardeşinizin evi kardeş bu yani. Bu nasıl bi zihniyet bence tabiki gidebilirsiniz. :)

Zor ya sunu biliyorum sadece...abinle iyi gecinceksen karisiylada iyi gecincen yoksa huzursuzluk oluyo..ama karsidakide insan evladi olacak
Aynen öyle,önce insan evladı olması lazım,bazen siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun,karşıdaki kötü niyetliyse herşey faydasız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…