şok oldum

troyofhelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
245
326
53
28
kızlar iyi akşamlar. erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz benim için çok fedakarlıkları oldu gerçekten gözümün içine bakıyor.dün çok büyük bir kavga ettik fakat şu anda aramız iyi toparladık. az önce aradı günlük normal konuşuyorduk bugün namazlarımın hiçbirini kışa adım ama yatsıyı kılıca dedi. ben de neden kılamadın dedim. gece geç yattığı için 3te uyandı bu arada bugün öğlen. rüyalanmışım uyurken galiba dedi. ben bunu duydum kalakaldım. dedim böyle bi şeyi bana nasıl söylersin. tamam olabilir insanlık hali ona bir şey demiyorum ama sizce böyle bi şeyi pat diye bana söylemesi normal mi?
Cok kızdım telefonu kapattım aradı defalarca açtım gayet normal bi şeyi aramızdaki samimiyete dayanarak söyledim diyor. Ben senin askerlik arkadaşın mıyım erkek arkadaşın mıyım nasıl böyle davranabiliyo musun bu mu bana saygın dedim. Siz olsanız naparsınız? Neyin göstergesi bu?

Bu arada ikimiz de tıp okuyoruz senin böyle şeyleri normal karşılama lazım falan diyor...

Son düzenleme:
Sanki dünki kavgayı tam olarak çözememişsiniz de burda tekrar patlamışsınız gibi geldi. Yani evet söylemese daha iyi olurdu ama bu kadar abartacak bişey yok sanki.
dünkü kavga tam anlamıyla kapanmadı evet onun da etkisi olabilir ne yapsa batıyor şu an ama aramız çok iyi bile olsa tepki verirdim

Bunun neyi ayıp anlayamadım sevgilinse tabikide herşeyi paylaşcaksın sen regl olunca aa ayıp söylenmezmi diyosun kaçıncı yüzyıldayız yahu abartmışsın . Bunu söylemesi için evli olması mı gerekiyor ayrıca . He o kadar mutasıpsan sevgililikte doğru değil bu düşünce yapısında direk evlenin

regl ile bunu bir tutmanız çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…