- 17 Ağustos 2017
- 245
- 326
- 53
- 28
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
3 haftaNe kadar süredir sevgilisiniz?
Zengün bi hayalgücü annembu nasil.bir hayal gucudur
Şaka bi yana 3 haftalık ilişki için bu konuşma bence de biraz itici.3 hafta
3 haftalık sevgiliymişsiniz zaten , birbirinizi tanımıyorsunuz henüz, dün büyük kavga, bugun bu gereksiz muhabbet, hakkında fikir sahibi olmak için güzel aslında. Bende 3 haftada bu muhabbette rahatsız olduğumu belli ederdim. Basta bunu yazsaydınız keşke.bana değer vermiyor gibi geldi değer verse çekinir böyle şeyleri söylemeye beni incitmemek için
şunu baştan yazsana..
fikrim tamamen değişti.
Çok yeniymiş.3 hafta
Bunu arıyordum ben de.3 hafta
Doğal olan her şeyi konuşmak zorunda değiliz, çok sevdim bunu :)Çok yeniymiş.
Ama eski bir ilişki olsa da söylemesi icap etmezdi zannımca.
Yani ben bu tür konularda ağzımı açmadan önce kendime sorarım "bunu söylemek zorunda mıyım"
Yani üstteki bir örnek regl olmaktan dem vurmuş. Ama biz bir insana bunu da söylemeyiz ki.
Yani neden söyleyeyim ki... 30 yaşındayım ve hiç söylemem gerekmedi.
Eşim sabah namazına seslenince bile regloldum demem. Kılmayacagim derim . O kadar.
Yani doğal olan her şeyi konuşmak zorunda değiliz.
Ha gerektiği durumlarda da çok çok rahatım. Kadın ya da erkek doktor ayırt etmem. Her türlü sorunumu anlatırım.
Gerekiyor mu... gerekmiyor mu... sınır bu.
Ve bence siz haklısınız. Söylemesi gerekmiyordu.
Daha 3 haftaliksiniz bi de. Az bi seviye ve mesafe olmali. Bismillah daha yani.
Çok yeniymiş.
Yani ben bu tür konularda ağzımı açmadan önce kendime sorarım "bunu söylemek zorunda mıyım"
Yani üstteki bir örnek regl olmaktan dem vurmuş. Ama biz bir insana bunu da söylemeyiz ki.
Eşim sabah namazına seslenince bile regloldum demem. Kılmayacagim derim . O kadar.
Ha gerektiği durumlarda da çok çok rahatım. Kadın ya da erkek doktor ayırt etmem. Her türlü sorunumu anlatırım.
tamamen katılıyorum yorumunuz için çok teşekkür ederimÇok yeniymiş.
kusura bakmayın fakültede öğrendiğimiz her Latince kelimeyi günlük hayatta kullanmadığımız içinTıp mı? Rüyalanmak mı? Bence de tıp
ne alakası var liseli olmakla kro olmakla çok önyargılısınızHoş olmamış söylediği ama konusmalardan tıp okuyan cift yerine liseli kro ergenler var gibi geldi,
Bu kadar abartacaginiz bişey yok ortada, herşeyini bilmeme gerek yok deyip konuyu kapatsaydınız keşke
Not: şimdi gördüm 3 haftadir sevgiliymişsiniz. Ne ara bu kadar yakın olup aradaki samimiyete bağlı böyle bir cümle kurdu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?