sok oldum

kayınbiraderim yeşil kartlı ve 1 çocukları var kalp hastası..doğdu ve 1 yıl sonra ameliyat oldu..şimdide sosyal yardımlaşma ona ayda 500 tl veriyor çocuk için..hiç bişi yapamıyorsan ssk sız bir işte çalışırsın ,hem maaşın olur hemde çocuğuna paraverilir..otistik çocuğa veriliyormu bilmiyorum ama kesin verirler

Son düzenleme:
Allah ıslah etsin!...
Karısına P....nklik yapan adamın hayatta yeri olmamalı..

afederisniz ama bukadarda şerefsizlik adilik olmaz
karısına ona yaptırana kadar gitsi çalışsın limon satsın
reziller

adamın zaten Fuhuşa aracılık’ yapmak suçundan kaydı varmış.adamrahat ekmeğini yiyor.çalışıpta ne yapsın.kolay yoldan para kazanıyor işte.........ne günlere kaldık allahım.ben sadece adama kızmıyorum kadına ne dersiziz arkadaşlar...karı koca ikisinide bunların ikiside suçlu

Allah ıslah etsin!
Bu nasıl bir mantıktır ya aklım almıyor!
ış mi kalmadı Türkiye'de? Hiç mi iş bulamıyorlar? Gerekirse temizlik yapar bulaşık yıkar yine de bir anne çocuğuna bakar.. Bu kadar mı acizler? Aklım gerçekten almıyor! O adam müsveddesine zaten yorum yapamıyorum.

yuhh ohaaa çüşşş kusura bakmayın okuyunca bunlar çıktı ağzımdan....nasıl bi adam ya bide prezervatif veriyormuş bak sen ne kadar iyi birşey yapıyorsun nasıl miyde var sende klava:

vallahı sasırdım kaldım..
daha neler adamım kocaım babayım dıye nasıl gecınıyo ortalarda bu adam..

çivisini çıkardılar.. şeref namus gurur insanlık kalmadı.. bunu oradan yapan koca bir kez suçlu o şartlar altında o kadınla ilişkiye giren erkek bin kez. çüş yaaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…