Şok Oldum!

angryangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
1.316
10
106
39
İstanbul
Bugün kayınvalidemlerin aile dostları kayınvalideme misafirliğe geldiler, yanlarında da doğacak bebeğim için bir elektronik salıncak getirmişler. Geldiklerinde yan odaya koymuşlar bunu.

Neyse efendim yenildi içildi, ki bu arada gene herşeyi hazırlayan, getir götür yapan ben ve ben 7 aylık hamileyim bu arada. Dahası misafirin küçük çocuğu yüzünden börek kızartırken yanıyordum neredeyse.

Neden sonra kv salıncağın oturduğumuz odaya gelmesini istedi. misafir kadın ben getireyim dedi. Kv, aaa sen otur angryangel getirir dedi. ben de şoklarda nasıl getireyim ki ben onu. Misafir, o kaldıramaz şimdi dedi, kv kaldırır o dedi benim için. Gerçekten gittim baktım oldukça büyük ve ağır bir şey. ben kaldıramam bunu dedim çok büyük. Zaten bütün gün koşturmaktan belim ağrıyordu.

Yani anlayamadığım kv ne yapmaya çalışıyor? Ya ben onu kaldırmaya çalışsaydım da çocuğuma bir şey olsa ne olacaktı? Düşüncesiz mi desem ne desem bilemiyorum doğrusu.

aranızda bi problemmi var seni sevmiyor mu nedir?
çok saçma ya, neden sessiz kaldın canım?
'anne görmüyormusun karnım burnumda bişey olsa sen mi vericeksin hesabını' deseydin kenara çekip keşke
çünkü sen frenlemessen onda bu potansiyeli göremedm
ayrıca çok sinir oldum ya
sen koştururken onlar oturdumu ne insanlar var ya

aranızda bi problemmi var seni sevmiyor mu nedir?
çok saçma ya, neden sessiz kaldın canım?
'anne görmüyormusun karnım burnumda bişey olsa sen mi vericeksin hesabını' deseydin kenara çekip keşke
çünkü sen frenlemessen onda bu potansiyeli göremedm
ayrıca çok sinir oldum ya
sen koştururken onlar oturdumu ne insanlar var ya

misafir kadın seni düşünüyoda o düşünmüyo, şimdi bunu eşine anlatsan abartıyo olursun,bundan sonra o kadar koşturmada az buz değil 7 aylık hamilesin

Sanmıyorum doğrusu bir problem olduğunu şimdiye kadar hiç saygıda kusur etmedim. Ne dediyse yaptım normalde bu kadar çalışmadan gocunmam ama hamilelik haliyle çok yorulduğumu hissettim bugün. Misafirin yanında da tartışma çıksın istemedim. Ama sonrasında neden sen getirmedin falan derse vereceğim cevabımı.

misafir kadın seni düşünüyoda o düşünmüyo, şimdi bunu eşine anlatsan abartıyo olursun,bundan sonra o kadar koşturmada az buz değil 7 aylık hamilesin

Eşime anlattım bana hak verdi. Sakın kaldırma öyle şeyler dedi. Yani bilgisiz biri olsam şimdi hastanelik olmuştum Allah korusun. İşin tuhafı şimdiye kadar da beni düşünür gibi davranıyordu. Bugün ağzından bu sözü duyunca gerçekten dumur oldum.

nasil bir insan bu yaa ? insan mi bu ??
o misafirde sakin sakin " o kaldiramaz" mi dedi sadece ???
ben olsam derimki aaaaaa olurmu hamile o, kaldiramaz, olurmu öyle sey der gider kendim hemen getirirdim
bu ne rahatliktir bu ne aptalliktir..
cok sinirlendim gercekten

Sana nasıl iş yaptırırlar ya ben de sinir oldum
Bir şeyi yanlış anladı da sana mı bozuldu.. Gerçi bozulsa da iş yaptırmak ağır kaldırtmak ne demek yaa.. Karnın burnunda..
Bir şey var kesin sen anlarsın ve ya eşine sorsan ne sorun var,neden böyle yapmış..

Boş ver onu sen kendine bak,iş yapma ağırdan al,hamileliğinin tadını çıkart

Allahtan misafir gitti sonra yan odaya almaya ama o gitmeseydi de ben getirmeyecektim.

Bende sürekli görüorum bu kv kv ne meğersem kayın validenin kısaltmasıymış yaw

Neyse

Sana belki biraz kıskançlık yüzünden stres yaşatıyor olabilir. Hiç bulaşma derim.

Siz hamile halinizle misafire koşturup yeterince fazla iş yapmışsınız zaten kayınvalideniz de herhalde yapıyor ne varki diye düşünmüş herhalde açıkça düşüncesizlik etmiş bence siz artık hiç misafir getir götürü de yapmayın ben artık 7 aylık hamileyim yapamam diyerek oturun sadece kendi işlerinizi yapın, başkalarının davranış ya da düşüncelerinin de canınızı sıkmasına izin vermeyin. Bebeğinize sağlıkla huzurla kavuşmanızı dilerim.

sen gelinsin karnın burnunda bile olsa kaldırırsın sen
kendı kızı 2 aylık hamile olsa
peşlerinde dolanırlar
''aman kızım ağır kaldırma, aman kızım kendını yorma''
sen el kızısın
sağlamsındır sen , bir şey olmaz sana.

böyle bunları hepsi.

Misafirin yanında hava atmak istemistir. Bir çeşit ego tatmini. Dediğim her seyi her şartta yaptırırım gelinime düşüncesiyle.
Allah yardımcın olsun

Görümce bugün dershanedeydi. O yüzden işler bana kaldı. Sabah eşimle kahvaltı ederken geldi, emrivaki yapar gibi bugün x ler gelecek aşağı inersin dedi bana. Ben de işleri tamamlayınca aşağı indim. Kendisi bir tek kek yapmış, başıma kakar gibi söyledi bunu. Bana da börek yapmamı "emretti" bir de misafirin küçük kızı var geldi yanıma makarna da makarna diye tutturdu. annesi de maşallah oturmuş yerine hiç ilgilenmiyor çocuğuyla. börek yaparken bir yandan makarna suyu koydum. kız tutturuyor olmadı mı diye.

Börekleri kızartmaya giriştim sonra, bir yandan da makarna haşlanıyor, kız ocağa atlayacak nerdeyse. Bir an tam arkamda ittiriyor beni yağa doğru. Gayri ihtiyari bağırdım. Çekil ikimiz de yanacağız diye. Karnıma dökülse o yağ ne olacaktı acaba?

Kendi kızlarından biri ünide okuyor daha geçen gün döndü okuluna, bıraktık geldik havalimanına dönüşte patates alamadı diye ağlamış. Ama bana ağır kaldırttırır.

ay sen neden sessiz kalıyorsun benim sinirlerim zıpladı ya
ben kendimi iyiy hissetmiyorum kusura bakmayın diyip inicektin evine onlarda kıçlarını kaldıracaklardı,
a misafir ağırlarken sanamı güveniyorlar bence göster dişini azcık çünkü sana üzüldüm
sende onun kızı sayılırsın kendi kızında olsa böylemi yapardı acaba

sen bastan tavrını koymamıssın anladgm kadarıyla..bastan kendıne herkesten cok deger verdıgını gostersedyın saygısızlık üslupsuzluk etmeden tabi,onlarda senı öle kabullenırlerdı artık bıraz gec gıbı gozukuo ama belkı cocugun olunca cocugu bahane edıp fazla ıclı dıslı olmassın..resmıyet her zaman ıyıdır.bende kv lerle 10 yıl aynı apartmanda oturdm ama bir kere bıle mısafırıne cagırmadı canım ıstedyse gıttım ıstemedıyse gıtmedm gayet normal karsılıolardı cunku bastan öle kurduk duzenı aramızda hıc bı problem olmadı cok sukur ben onları cok severm onlarda beni...ama artık sende sesini cıkart bence en azından cocuk olunca cocugunu ıhmal edıcek deılsın ya bıraz geri dursunlar yani...

Kendi kızlarından biri ünide okuyor daha geçen gün döndü okuluna, bıraktık geldik havalimanına dönüşte patates alamadı diye ağlamış. Ama bana ağır kaldırttırır.

sen misafirin yanında
''anne ben nasıl kaldırayım, karnım bunumda '' deseydın de
misafir kadının yanında bir şok da kayınvaliden yaşasaydı.
ve gerçekten o sözleri de hak etmişti bence.

insaf yaa
karnı burnunda bir insana bu yapılır mı?

elin kadınına hava atıcam dıye
zorla kendını günaha sokmak neyin nesi?

Bak yaa İzin verme sana böyle davranmalarına,emir verir gibi konuşursa gülerek "emredersiniz " de bozulsun biraz..yoksa duracağı yok.. Kapris yapmıyorsun sonuçta,can taşıyorsun birinci sorumluluğun kendine,bebeğine iyi bakmak anlasınlar bunu..

Eşin de anne dinlenmesi lazım,misafir gelince bir uğrar deseymiş ya.. Oğlu derse susar çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…