- Konu Sahibi angryangel
-
aranızda bi problemmi var seni sevmiyor mu nedir?
çok saçma ya, neden sessiz kaldın canım?
'anne görmüyormusun karnım burnumda bişey olsa sen mi vericeksin hesabını' deseydin kenara çekip keşke
çünkü sen frenlemessen onda bu potansiyeli göremedm
ayrıca çok sinir oldum ya
sen koştururken onlar oturdumu ne insanlar var ya
misafir kadın seni düşünüyoda o düşünmüyo, şimdi bunu eşine anlatsan abartıyo olursun,bundan sonra o kadar koşturmada az buz değil 7 aylık hamilesin
nasil bir insan bu yaa ? insan mi bu ??
o misafirde sakin sakin " o kaldiramaz" mi dedi sadece ???
ben olsam derimki aaaaaa olurmu hamile o, kaldiramaz, olurmu öyle sey der gider kendim hemen getirirdim
bu ne rahatliktir bu ne aptalliktir..
cok sinirlendim gercekten
Misafirin yanında hava atmak istemistir. Bir çeşit ego tatmini. Dediğim her seyi her şartta yaptırırım gelinime düşüncesiyle.
Allah yardımcın olsun
sen gelinsin karnın burnunda bile olsa kaldırırsın sen
kendı kızı 2 aylık hamile olsa
peşlerinde dolanırlar
''aman kızım ağır kaldırma, aman kızım kendını yorma''
sen el kızısın
sağlamsındır sen , bir şey olmaz sana.
böyle bunları hepsi.
Görümce bugün dershanedeydi. O yüzden işler bana kaldı. Sabah eşimle kahvaltı ederken geldi, emrivaki yapar gibi bugün x ler gelecek aşağı inersin dedi bana. Ben de işleri tamamlayınca aşağı indim. Kendisi bir tek kek yapmış, başıma kakar gibi söyledi bunu. Bana da börek yapmamı "emretti" bir de misafirin küçük kızı var geldi yanıma makarna da makarna diye tutturdu. annesi de maşallah oturmuş yerine hiç ilgilenmiyor çocuğuyla. börek yaparken bir yandan makarna suyu koydum. kız tutturuyor olmadı mı diye.
Börekleri kızartmaya giriştim sonra, bir yandan da makarna haşlanıyor, kız ocağa atlayacak nerdeyse. Bir an tam arkamda ittiriyor beni yağa doğru. Gayri ihtiyari bağırdım. Çekil ikimiz de yanacağız diye. Karnıma dökülse o yağ ne olacaktı acaba?
Kendi kızlarından biri ünide okuyor daha geçen gün döndü okuluna, bıraktık geldik havalimanına dönüşte patates alamadı diye ağlamış. Ama bana ağır kaldırttırır.
Görümce bugün dershanedeydi. O yüzden işler bana kaldı. Sabah eşimle kahvaltı ederken geldi, emrivaki yapar gibi bugün x ler gelecek aşağı inersin dedi bana. Ben de işleri tamamlayınca aşağı indim. Kendisi bir tek kek yapmış, başıma kakar gibi söyledi bunu. Bana da börek yapmamı "emretti" bir de misafirin küçük kızı var geldi yanıma makarna da makarna diye tutturdu. annesi de maşallah oturmuş yerine hiç ilgilenmiyor çocuğuyla. börek yaparken bir yandan makarna suyu koydum. kız tutturuyor olmadı mı diye.
Börekleri kızartmaya giriştim sonra, bir yandan da makarna haşlanıyor, kız ocağa atlayacak nerdeyse. Bir an tam arkamda ittiriyor beni yağa doğru. Gayri ihtiyari bağırdım. Çekil ikimiz de yanacağız diye. Karnıma dökülse o yağ ne olacaktı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?