- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi angryangel
-
böle kadınları öldürmek istiorum benBugün kayınvalidemlerin aile dostları kayınvalideme misafirliğe geldiler, yanlarında da doğacak bebeğim için bir elektronik salıncak getirmişler. Geldiklerinde yan odaya koymuşlar bunu.
Neyse efendim yenildi içildi, ki bu arada gene herşeyi hazırlayan, getir götür yapan ben ve ben 7 aylık hamileyim bu arada. Dahası misafirin küçük çocuğu yüzünden börek kızartırken yanıyordum neredeyse.
Neden sonra kv salıncağın oturduğumuz odaya gelmesini istedi. misafir kadın ben getireyim dedi. Kv, aaa sen otur angryangel getirir dedi. ben de şoklarda nasıl getireyim ki ben onu. Misafir, o kaldıramaz şimdi dedi, kv kaldırır o dedi benim için. Gerçekten gittim baktım oldukça büyük ve ağır bir şey. ben kaldıramam bunu dedim çok büyük. Zaten bütün gün koşturmaktan belim ağrıyordu.
Yani anlayamadığım kv ne yapmaya çalışıyor? Ya ben onu kaldırmaya çalışsaydım da çocuğuma bir şey olsa ne olacaktı? Düşüncesiz mi desem ne desem bilemiyorum doğrusu.
Lady kaka haklisin keske deseydim. Varya cok safim ben.
Eskiden senin gibiler sabahtan akşama kadar tarlada çalışıyormuş, ne olacak alt tarafı beşiği kaldırsan? Abartma bence...
Eskiden düşük oranı şimdiye göre fazlaydı.Hem orada başkaları varken neden böyle bir ihtimale mahal verilsin ki?
Eskiden senin gibiler sabahtan akşama kadar tarlada çalışıyormuş, ne olacak alt tarafı beşiği kaldırsan? Abartma bence...
Alakası yok eskilerden düşük yapan ben hiç duymadım hep yeni nesilden çıkıyor yatalak hamileler.
Alakası yok eskilerden düşük yapan ben hiç duymadım hep yeni nesilden çıkıyor yatalak hamileler.
Bugün kayınvalidemlerin aile dostları kayınvalideme misafirliğe geldiler, yanlarında da doğacak bebeğim için bir elektronik salıncak getirmişler. Geldiklerinde yan odaya koymuşlar bunu.
Neyse efendim yenildi içildi, ki bu arada gene herşeyi hazırlayan, getir götür yapan ben ve ben 7 aylık hamileyim bu arada. Dahası misafirin küçük çocuğu yüzünden börek kızartırken yanıyordum neredeyse.
Neden sonra kv salıncağın oturduğumuz odaya gelmesini istedi. misafir kadın ben getireyim dedi. Kv, aaa sen otur angryangel getirir dedi. ben de şoklarda nasıl getireyim ki ben onu. Misafir, o kaldıramaz şimdi dedi, kv kaldırır o dedi benim için. Gerçekten gittim baktım oldukça büyük ve ağır bir şey. ben kaldıramam bunu dedim çok büyük. Zaten bütün gün koşturmaktan belim ağrıyordu.
Yani anlayamadığım kv ne yapmaya çalışıyor? Ya ben onu kaldırmaya çalışsaydım da çocuğuma bir şey olsa ne olacaktı? Düşüncesiz mi desem ne desem bilemiyorum doğrusu.
Eşime anlattım bana hak verdi. Sakın kaldırma öyle şeyler dedi. Yani bilgisiz biri olsam şimdi hastanelik olmuştum Allah korusun. İşin tuhafı şimdiye kadar da beni düşünür gibi davranıyordu. Bugün ağzından bu sözü duyunca gerçekten dumur oldum.
Ben de ilk baslarda kizi gibi oldugumu sanmistim ama yanildigimi ozellikle bugunku olayla cok iyi gordum.
Yok kardesim baskasinin annesinden anne olmuyor insana. Degil gelnini torununu bile dusunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?