Şok Oldum!

Sende de biraz hata var, "ben hamileyim, börek makarna falan yapamam, çok yoruluyorum" deseydim kim ne diyecekti? Deseler de ne olacaktı? Ki genelde canı tatlı olanlar kıymetli olur benim bildiğim.

Ben de ilk baslarda kizi gibi oldugumu sanmistim ama yanildigimi ozellikle bugunku olayla cok iyi gordum.

Yok kardesim baskasinin annesinden anne olmuyor insana. Degil gelnini torununu bile dusunmuyor.

böle kadınları öldürmek istiorum ben

Eskiden senin gibiler sabahtan akşama kadar tarlada çalışıyormuş, ne olacak alt tarafı beşiği kaldırsan? Abartma bence...

Eskiden senin gibiler sabahtan akşama kadar tarlada çalışıyormuş, ne olacak alt tarafı beşiği kaldırsan? Abartma bence...

Eskiden düşük oranları şimdiye göre fazlaydı. Hem orada başkaları varken neden böyle bir ihtimale mahal verilsin ki?

Son düzenleme:
Öncelikle koca besigi sana getirtmek istemesi cok tuhafima gitti, kalksin kendi getirsin madem misafiride kaldirmak istemiyorsa,
karni burnunda geline kalmadi, agir koca seyleri tasimak.
Ayrica ne demek gel götür hizmetleri sen yaptin ?
Ya karnin burnundasin bu insanlarda hicmi acima yok,
o misafirde öyle orda oturdumu yani ? Hizmetini sana ettirdi öylemi?
Ben yemin ediyorum utanirdim, ister 50 yasinda olayim,
o hamile bayani oturttururum, kendim alirim cayimida cöregimide,
ayip denen bisey var, utanir insan ya.

Birdaha sana emrivaki yapip misafir cagiracak olursa,
gelemem yorgunum uyucam de,
yada isim var diye salla, migdem bulaniyor, ayagima kramp girdi diye uydur biseyler, ama kesinlikle gitme,
alistirma öyle bak sonra sen cok pisman olursun.
Ayrica misafir cagirirken, hazirliginida yapsaydi,
bir kekle misafirmi agirlanirmis ?
Resmen sana güveniyor

en çok emir vererek aşağı in demesine sinir oldum

altlı üstlü oturuyorsunuz diye her işini yapma mecburiyetiniz mi varmış

çok misafir ağırlamak istiyordu madem yapsaydı kendi hazırlığını sana mı güvenmiş

İstemediğiniz bir şeyi sadece ayıp olmasın diye yapmayın bence, sizi bir şeye zorunlu bırakmak onların ayıbı. Hem de karnınız burnunuzda..

Bir daha ki sefere laf söyleyin bence

Yuh yani ! Yoruma bak,
sen 7 aylik hamile olsan, kocaman agir besigi kaldirirmisin ??
Cocuguna ve kendine bunu yapabilirmisin ??
Ayrica yeni nesilden cikiyor diyorsun ama, eskilerki gibi saglam degiliz bunu biliyoruz,
ama buda hicbirimizin sucu degil, dünya böyle gelisti, yicekler icecekler artik dogal degil vs vs birsürü neden var,
o yüzden eski nesille yeni nesili karistiramassin !!

Alakası yok eskilerden düşük yapan ben hiç duymadım hep yeni nesilden çıkıyor yatalak hamileler.

Ah pardon, sizin kulaklar duymadıysa yoktur tabi bize laf düşmez.

Ama bari söyleyin de ortaokulda, liselerde okutulan sağlık bilgisi kitaplarındaki bilgileri düzenlesinler, sonra yanlış öğreniliyor.

Son düzenleme:

Canım okuyunca bende şok oldum o kayınvalideyede yazıklarolsun ay çok sinir oldum olacak işmi hamile kadına iş yaptırıyor
canım bende senin yaşadıklarını çok yaşadım kesinlikle kimse için eşin için bile olsa kendini ezdirmeye kimse için değmez
ayrıca bu kadar iş yapma emir verirse acım var yapamam de o sana hizmet etmeli sen iki canlısın
şimdi kayınvalideme ayıp olur diye iş yaparsın ama o seni zamanla hizmetçisi sanar onun işini yapmadığın ilk gündede sen kötü olursun bırak kendisi elden ayaktan düşmediyse onun işini yapma ben senelerce yaptım kadın beni hizmetçi sanıyor o kadar yaptığım işlerde görünmüyor en ufak birşeyde sen ne yaptınki bize deniliyor bu sebeple bende artık birşey yapmıyorum

Muklakukla eskiden oyle olabilir amaveski insanlar daha saglammis ben kendime guvenemiyorum

Bu olay son zaten o sozunden sonra hicbiseyini yapmam zaten. Beni ne kadar dusundugunu gosterdi. Ben neden onu dusuneyim ki

ya evet o yüzden çoğu kadın bebeklerinin yarısını daha bir yaşına gelmeden toprağa veriyormuş...

hamile kadın ölümü, doğum sırasında ölüm sıradan sayılıyormuş...

anneannem sekiz doğum yapmış, üçü ölmüş, babaannem onuncu hamileliğinin sekizinci ayında hamileyken vefat etmiş, küçük halam iki yaşındaymış...arkasında yaşayan yedi çocuk bırakmış, yüzünü bile hatırlamayan...

ya eskiden böyleymiş, ama biz böyle bir hayat istemiyoruz...

bebeklerimizi süt kokusuyla gömmek, yetim çocuklar bırakmak istemiyoruz....

ne mantık ama......

Beşiği getirmiş ve hem annesi hem de çocuk hayatta. Nasaya filan haber vermenize gerek yok yani her şey yolunda kızlar biraz sakin. Abartmayın yahu hamilelik bahane bana emir veremez deyin lafı çevirmeyin.

Ben de ilk baslarda kizi gibi oldugumu sanmistim ama yanildigimi ozellikle bugunku olayla cok iyi gordum.

Yok kardesim baskasinin annesinden anne olmuyor insana. Degil gelnini torununu bile dusunmuyor.

yeni mi öğrendin arkadaşım ya.sakın yüz verme.kendi kızları olsa yerinden kaldırmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…