şok şok şok doğum yaptım :D

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
215
738
41
İzmir
kızlar dün sabah 07.20 de bebeğimi doğurdum.erken geldi ve bize sürpriz yaptı.6 kasım benimde doğumgünüm olunca hayatımda aldığım en güzel doğumgünü hediyesi oldu bana.kızımla aynı gün oldu doğumgünümüz :Dçok kalamıyorum haber vereyim dedim.bi lare ayrıntıları yazarım öpüyorum hepinizi çook :D:nazar::nazar::nazar:

canım gözün aydın allah analı bablı büyütsün:nazar:
seninle aramızda 2gün var fakat hala bende tık yok-tatlicadiarzu-

ay canım tebrik ederim ne güzel tesadüf olmuş allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.senin kız benim oğlandan bile aceleci çıktı heee:))))

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün meleğini, kızlar aceleci olur lafı doğrulanmış oldu normalde benden iki gün sonra doğurman lazımdı, ne mutlu sana kucağına aldın miniğini
allah nazarlardan saklasın

allah analı babalı büyütsün canım bizim tembel kızın sürpriz yapacağı yok zaten

canimya,Allahim sizlere bagislasin kücük meleginizi ins..sabirsizlikla bekliyorum hikayeni,cok optum.

:nazar: ayy ne güzel gözün aydın walla evet baya bi erken gelmiş senin kız
ama sağlık sıhhateleri yerinde olduktan sonra erkne geç farketmez kızlar eninde sonunda çıkacaklar
kaydirigubbakcemile3

Allah analı babalı büyütsün cnm çok sevindim.ben d.günümde aldırıcaktım oğlumu ama oğlum45 gün erken geldi akrep olmamak için ben size değil sizbana uyacaksınız demek istedi zannımca.d.günün kutlu olsun bu arada

normal doğum heralde dün doğum yapmışsın bugün yazıyosun 41 kere maşallah.ben sezeryen olmuştum ertesi gün gözüm hiçbişeyi görmüyodu valla.normal doğumun güzelliği...sana ve bebeğine hayırlı yaşlar güzel günler dilerim

Back
X