Şok şok şok lütfen bu bi rüya olsn

Erkeklere söylersek kesin ya kardeşimi öldürür ler ortalık karışır yada babama bişey olur diye korkuyoruz napicamizi bilmiorum hele benim kocam duyarsa neler olur bilemiyorum

Görüştüğü adamıda kardeşinide bir güzel kalaylayın. Her şeyi babalardan saklaya saklaya daha fazlasını yapmasına neden oluyorsunuz. Babalardan artık bir şey saklamayın

Aynen cnm biz hala soktayz ne yapicagimizi bilmiyoruz tek bildiğim kardeşim tam bi mal...
Nefret ediorum ondan yüzümüze nasıl bakicak onun yerine biz utaniyorz

aynen müge anlıya çıkabilir çok zor durumunuz kolay gelsin hakkaten

17 yasında 7 kez nişanlanan kızı getirdi aklıma.. eee insan eğitim almazsa bu yasta normal olarak cinselliğe sarar kafayı. çocuklarınızı eğitime gönderin derken illa doktor muhendis olsun demiyorum yönlendirin eğitime spor olur sanat olur birşeyle ilgilensiler ki kendilerini sadece zevk objesi olarak tanımasınlar.

bence kardeşiniz ilgi istiyor erkeklerin ilgisini çekmesi üç dört erkeği beraber idare etmesi hoşuna gidiyor peki babanızın size ve kardeşinize olan ilgisi, sevgisi nasıl genelde babadan ilgi görmeyen kızlar ilgiyi hep dışarıda arıyor.Allah yardımcınız olsun zor bir durum ama iyi niyetle yaklaşın konuşmayı deneyin yoksa zıddı daha kötü durumlara yol açabilir.

Erkeklere söylersek kesin ya kardeşimi öldürür ler ortalık karışır yada babama bişey olur diye korkuyoruz napicamizi bilmiorum hele benim kocam duyarsa neler olur bilemiyorum

Canım,
Doktorluk bişey yok diyosun ama var.
Kardeşinde kişilik bozukluğu var. İlaçla tedavi olmuyor. Yatırıyosunuz hastaneye. Tam delilerin içine 10 gün kadar kalsa yeterli. Çıktıktan sonra kuzu kesiliyor.

Bu arada annenin amcasının kızının eşiyle konuştunuz mu bu adiliği?
Bu konuyu sadece kız kardeşine bağlamayın. O şerefsiz hiç utanmamış mı böyle bişey yaptığına?

Babam dan yeterince ilgi gördü benim gormedigim ilgiyi ben niye yapmadım böyle bişey. Egtim diyorsunuz da bende okumadım bi insanın içinde bu pislik olsun bikere okula gitseydi daha kötü olurdu belki ki bu kişilikle olurdu bence daha çok serbest kalırdı.
Bide öyle dışarda gezen biri değil annemin yanında hep bütün bunları sadece tlf la yapio yani msjlasiyior konusuyor

Annem dün gece oğlan a msj attı ben annesiyim bidaha arama diye oğlan korktu tabiki onunla konuşmaya kalksak akraba hersey daha kötü olcak herkesin haberi olcak bu sefer ya kızı geçtimde anneemmmmmmm insanların yüzüne nasıl bakicak

kız kardeş suclanmıs sureklı lutfen sorunun yarısınıda kendınızde bulun bu kız neden boyle 20 yasında ıstemeyerek bır nişan olacktı demekkı kardesınızde soyleyemedı en ıyısı 3 5 ıdare ederım dedı.

sakınce kardesınızle konusun onu yargılamadan anne babaya fazla bırsey hıssetırmeden doktor denılmış duzelmesı ıcın bence hiç doktora ıhtıyacı yok sadece aıleden ilgiye ıhtıyacı var kızılmamaya konusulmaya sefkat gosterılmeye ihtiyacı var

zamanında benım kardesımde 3 5 idare ederdı sonrası kactı kocaya her zaman arkasında oldum iyi yada kötü aıleme cok bırsey hıssetırmeden herseyını cozduk.kaçtı diye sovmedık arkasından bosanmak ıstedıgını soyledı bıze actık davayı bosandı sımdı cok sukur tekrar evlı ve 20 gunluk bebegı var. lutfen siz yanında olun kardesınızın kızmadan yargılamadan..

doktor sadece kiz icin deil aileyide bilgindirecektir nasil davranilmasi gerektigi husunda aile bilincsizse kizimi duzelteyim derken iyicee hersey mahvolabilir

Annem nisanlanmaasina çok karsiyi kızım daha geçsin illa evlenirsn bi gün dedi inatlasti nisanlandi şimdi suç annemdemi ben anlamadım hep Şevket gösteriyorlar ama iyi nietini kardeşim kötüye kulaniyor her defasinda bu yaşanmış ilk olay değil yani daha öncede şefkat ilgi ama kendine bişey yapmasın kaçar felan düşündük ama malesef iyi olmak yetmior bazen baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…