kaç tane kardeşiniz var?Kardeşim kendince ne düşünüyor çok merak ediorum resmen beyinsiz bence
benim kardeşim bana bile birşey yapsaydı ben kalkıp arkasından beyinsiz diyemezdim burada .. ailenizde iletişim sıkıntısı olmadığına bu kıza çok iyi davranıldığına eminmisiniz?Kardeşim kendince ne düşünüyor çok merak ediorum resmen beyinsiz bence
e bir konunuzda kız kardeşim hamile demiştiniz? bu o kız mı oluyor??En büyü ben bi erkek kardeşim bide Kızkardeşim
Bende öyle dusunuyorum o yüzden babam bilsin istiorum ama sonu ölüm olurHiç kusura bakmayın tam sopalık. Kızını dövmeyen dizini döver diye boşuna dememişler
Annem dün gece oğlan a msj attı ben annesiyim bidaha arama diye oğlan korktu tabiki onunla konuşmaya kalksak akraba hersey daha kötü olcak herkesin haberi olcak bu sefer ya kızı geçtimde anneemmmmmmm insanların yüzüne nasıl bakicak
Karistiriyorsunuz galiba ben öyle bi konu acmadim hice bir konunuzda kız kardeşim hamile demiştiniz? bu o kız mı oluyor??
sanırım karıştırdım özür dilerimKaristiriyorsunuz galiba ben öyle bi konu acmadim hic
Zaten babanız hastaymış. Allah korusun hayırsız bir evlat için ona birşey olmasın.. Çok karışık bir durum. Çalışmıyorsa evden dışarı çıkarmayın yapacak birşey yok aklı başına gelmeli ama zor görünüyor..Bende öyle dusunuyorum o yüzden babam bilsin istiorum ama sonu ölüm olur
Çok saçma!!
Yanlış düşünüyosunuz. Ben annenin yerinde olsam o adamın yüzüne tükürürüm!
O türkiyede ben almanyada tlf konuştum susuz hiç bişey demir inat hemde çooook evet nefret ediorum ama üzülüyorum da demek ki et tırnak ayrılmaz diye buna derlerdi daha Önceden de bişeyler yaşadı hep arkasındayım ne oldu yine aynı ama bu durumda arkasında olamam çünkü ben yine konuşim o istediğini yapsın olduönce bi konuş kardeşimden nefret ediyorum diyosun o zaman hiç ilgilenme böyle olmaz yazıkk .
kardeşsiniz daha ötesi yok bunun al karşına konuş sakin sakin başka şeylere yönlendirin uğraştığı bişiyler olsun.
Doğru söylüyorsun zaten cikmior öyle biyere evtt hep bildiğini okuyan ve sinsi bi kişiliği. VarBence dövseniz de odalara da kapatsanız yapacağını yine yapar.İnsanda beyin olacak bir kere.Bana kalırsa etrafa duyurmadan kardeşinizle bi konuşun niye yaptığını bi sorun en azından , vardır illaki bir sebebi.Göz hapsine alın,çok da baskı yaparsanız kaçar gibi duruyo.Kimseye söylemezdim ben olsam
Hata sizin,niye saklıyorsunuz erkeklerden? Yarın öbür gün evli bir adamla kaçsa gitse yada hamile kalıp gelse babanız daha mı az üzülecek? Siz böyle üstünü kapatmaya devam ettikçe dahada beter olur kardeşiniz..Söyleyin aile büyüklerine haddini bildirsinler,bu ne şımarıklık bu kadar? Salmışsınız ipini kafasına göre takılıyor işte nasılsa annem,ablam kimseye söylemez idare eder diye düşünüyor..Kusura bakmayın valla sizin hatanız..Şu durumda annem ve babamı düşünüyorum en çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?