sok sok sok

Allaha çok Şükür.Tebrikler.Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.❤️❤️❤️👶👶👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Sevincinizi yazınızdan iliklerime kAdar hissettim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın.

hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli olsun bebeğiniz demekki vakti zamanı varmış anneciği kıymetli bebek

canım senin adına çoookk mutlu oldum allah analı babalı büyütsün kendine dikkat et üşütme yarında bi doktoruna git ve durumu kesinleştir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim:)

Ne güzel kutlarim sizi
Allahim isteyen herkese versin insallah

Çok sevindim sizin adınıza rabbim hayırlısiyla kucağıniza almayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok mutlu oldum sizin adınıza
Hayırlısı olsun, Allah sağlıkla , mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Tebrik ederim Allah saglicakla kavustursun, cok mutlu olun :) okurken heyecanlandim ya

Gözün aydın canim :)
Allah kucağına almayı nasip etsin ......

ne güzel bir haber :)
sabahı zor edersin artık bi hastaneye gitsem de kan testi yapsam diye

Allah isteyene, bekleyene, hasret çekene yardım etsin, nasip etsin inşallah hayırlısıyla.. amin.

rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın ıns arkadasım

Çok sevindim , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Ne güzel yazmışsınız. Tam olarak o anı ifade etmişsiniz içtenlikle.

Sağlıkla kucağınıza aldığınız haberini de bekliyoruz inşallah

Sevinçten ağlamanıza çok sevindik:)
Rabbim hayırlısıyla çocuğunuzu kucağınıza almanızı da sevinçten ağlamanızı da nasip etsin:)
Bir de çocuğu olmayanlara ümid olsun bu haber.

ayyyy neguzel coooooook sevindim rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah.darisi tum isteyenlerin basina.

ben o 2.cizgiyi ilk gordugumde elim ayagim titremisti gozlerim kararmisti bikac dakika kendime gelememistim:) cok guzel duygular bunlar rabbim olmayanlarada versin insallah kimse evlat hasreti cekmesin cok uzuluyorum onlar adina hep dua ediyorum.evlat sahibi olmak isteyipte olamamak cok acitiyo insanin canini

Cok cok sevındım . Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın :) Ablamda 6 haftalık hamıle . Sızın bebısle bızımkını besık kertmesı yapsak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…