sok sok sok

çok mutlu oldum:))rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..

cok sevindim sizin adiniza :)

Insallah ben de istiyorum su an ikinci bebegi. 35 yasindayim, benim icin de dua edin :)

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı isteyen bekleyen herkesin başına..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim sağlılıklı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Tebrik ederim.

allah hepinizden yuzbinkere razi olsun okadar mutluyu mki ilk sizlerle paylastim. bu kadinlar kulubu sayesinde bebegime insallah kavusucam. bes yildir takip ediyorum kk yi buradaki paylasim samimiyet inanin cevre arkadas komsu hepsini geciyor. tanimadigin insanlarla derdini paylasmak sevincini haykirmak okadar guzelki. cok tesekkur ediyorum suan agliyorum sukur namazi kilicam birazdan sizin msjlariniz beni bi kez daha aglatti. esim baba ben anne olucaz alti yil bekleyis ten sonra.
cok cok degisik bir duygu allahim anne olmak icin sana gece gunduz yalvaran kullarinin dualarini geri cevirme. sen sana acilan elleri asla bos cevirmessin bende her namazda her ezanda dua ettim. olucak biliyodum imtihanimiz di bu bizim. allahim kucagimiza saglikla alalim insallah amiiiinnn..
acilan eller edilen dualar.allah duyuyor goruyor cok sukur binlerce kez sukur. hepinizin allah gonlundekini versin cok cok tesekkurler...

Hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağ salim noksansız kucağınıza almayı nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun.

her hamile haberlerine ayrı ayrı seviniyorum ama böyle hasretle yıllarca bekleyip emek harcayan anne adaylarının sevinci kendi svincim gibi oluyor bir anda

rabbim sağlıkla sıhhatle zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..

darısı hasretle bekleyenlerin başına inşallah...

Çok sevindim adınıza,ne güzel bir mutluluk.
Ekstra birşey yediniz mi yada içtiniz mi acaba?
Bizde çocuk hasreti çekiyoruz,umut oldu yazınız.

cok tesekkur ederim allah razi olsun. famera kullandim yumurta takibi yaptirmistim cok etkili bir ilac. ilk defa hayit suyu ictim gunde bir bardak tok karnina. adetimle ceviz bal gercek bal biraz tuzlu fiyati. bide findik yedim esime de bir ay bunlari yedirdi arti bide kabak cekirdegi yedi hergun araliksiz. tabi iliski oncesi turk kahvesi sekersiz olucak. belime bes yastik koydum kk da ne duydumsa yaptim usenmeden ve allahim ol dedi insallah sata gore 8 haftalik oldum bakalim yarin gorurum nasipse. alti yil oldugu icin umudumu kaybetmis tim aslinda tup bebek bile olmayinca ama vakti zamani simdiymis en tez zamanda seninde karnina dussun yavrun cnm. butun arkadasalar sonsuz tesekkurler iyiki varsiniz yasasin kk

allah razi olsun cnm cok tesekkur ederim evet yillarca beklemek cok aci her hamile haberinde burukluk o ic yangini neden benin yok benim gunahim ne diye dusunmek. tup bebek bile olmayinca bitip tukenmek cok cok zor. rabbim yillarca benim gibi bekleyenlerin yuzunu guldursun kucaklarini doldursun cok sagol cnm benim allahim seninde gonlundekini versin amin

amin canım cümlemizin inşallah

cok tesekkur ederim sipani saglikla kucagina al cnm bnimde artik sipam var dimi ay insallah sabah drda goruruz ultrasonda. cok korkuyorum bi aksilik olmaz insallah allahim korusun bebislerimizi

Cok cok sevındım . Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın :) Ablamda 6 haftalık hamıle . Sızın bebısle bızımkını besık kertmesı yapsak mı :)
cnm cok sagol ablanizi da tebrik ederim boyle yazilar icimi kipir kipir yapiyor ay gece gece cok sevindirdiniz beni testi yaptigimizda ben gozumu kapattim bakmadim sonra esim cikti deyince bi ciglik attim varya annemin korkudan tansiyonu cikmis bi geldi ben kendi annemin alt katindayim ama ben nasil bagirdiysam butun mahalle pencerelerde rezil oldum ama bosver bebegim mercimegim gelsinde gerisi bos. yapariz besik kertmesi tabi cnm.

canım sendeki heyecanı anlayabiliyorum
bir kaç gün önce bende test yaptım birisi silik iki çizgi çıkmıştı
sabahı zor ettim.üstelik ben ikinci bebeği istiyordum.
sen ilk kez anne olacaksın.İnşallah yarın güzel haberlerini duyariz.RABBİM TÜM OLMAYANLARA TATTİRSİN.İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR YAVRUNUZ OLUR.TEBRİKLER

Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşAllah..
çok sevindim adınıza tebrik ederim

Bir derdim var bolumunde alismisiz uzucu konular gormeye. Basligi gorunce yine kimin basinda nasil bir dert var acaba diye baktim ama yazdiklarinizi okuyunca gulumsedim.
Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagiza almayi nasip ettin..

Ne tuhaf tanimadigimiz insanlarla birlikte uzuluyoruz, birlikte seviniyoruz.hep boyle konular gormek dilegiyle..

Gözünüz aydın cok sevindim. Saglıkla kucagina alırsın ins cnm

Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Çok sevindim sizin adınıza. Hele ki onca uğraştan sonra.. Rabbim yüzünüze gülmüş çok şükür.

Allah sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin, gelinliğini/damatlığını sağlık içinde huzur içinde görün inşallah...
Bir süre herkese anlatmayın Allahım nazarlardan korusun

Son düzenleme:
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…