- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
- 318
ya arkasalar cok ama cok tuhaf inanilmasi zor alti yillik evliyim ve tedavim vardi gecen ay adet olmuyorum 26 gundur test yaptik esimin zoruyla hic umudu
yoktu ve kopkoyu iki cizgi yi gorduk sevincten agliyorum kac sattir koskoca alti yil tup bebek asilama ameliyat. asilama yapriricaktik hatta tupe karar verdik ikinci tup bebegi yani. yasimda 33 herseyi goze aldik su an soktayim allahim kucagima almayi nasip etsin.
anne olanlara hayran hayran baktim yillarca akittigim gozyaslari yanan yuregim cektigi
hasret gercekten biticekmi ruyami bu allahim yarin dra gidicez bu gece uyku yok bana cok ama cok mutluyuuyym hamileyiiimmmmmm
ya arkasalar cok ama cok tuhaf inanilmasi zor alti yillik evliyim ve tedavim vardi gecen ay adet olmuyorum 26 gundur test yaptik esimin zoruyla hic umudu
yoktu ve kopkoyu iki cizgi yi gorduk sevincten agliyorum kac sattir koskoca alti yil tup bebek asilama ameliyat. asilama yapriricaktik hatta tupe karar verdik ikinci tup bebegi yani. yasimda 33 herseyi goze aldik su an soktayim allahim kucagima almayi nasip etsin.
anne olanlara hayran hayran baktim yillarca akittigim gozyaslari yanan yuregim cektigi
hasret gercekten biticekmi ruyami bu allahim yarin dra gidicez bu gece uyku yok bana cok ama cok mutluyuuyym hamileyiiimmmmmm
Çok sevindim adınıza,ne güzel bir mutluluk.
Ekstra birşey yediniz mi yada içtiniz mi acaba?
Bizde çocuk hasreti çekiyoruz,umut oldu yazınız.
her hamile haberlerine ayrı ayrı seviniyorum ama böyle hasretle yıllarca bekleyip emek harcayan anne adaylarının sevinci kendi svincim gibi oluyor bir anda
rabbim sağlıkla sıhhatle zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..
darısı hasretle bekleyenlerin başına inşallah...
allah razi olsun cnm cok tesekkur ederim evet yillarca beklemek cok aci her hamile haberinde burukluk o ic yangini neden benin yok benim gunahim ne diye dusunmek. tup bebek bile olmayinca bitip tukenmek cok cok zor. rabbim yillarca benim gibi bekleyenlerin yuzunu guldursun kucaklarini doldursun cok sagol cnm benim allahim seninde gonlundekini versin amin
Canım gözün aydın. .inşallah sağlıkla kucağına alırsın. .o kadar çok sevindim ki benim sipamda tekme atıyor tebrik ediyoruz seni ikimizde..canim su üç ayi inşallah güzel anlatırsin dikkat et kendine
Inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Hamileler den sağlıkla alsın inşallah kucağına
cnm cok sagol ablanizi da tebrik ederim boyle yazilar icimi kipir kipir yapiyor ay gece gece cok sevindirdiniz beni testi yaptigimizda ben gozumu kapattim bakmadim sonra esim cikti deyince bi ciglik attim varya annemin korkudan tansiyonu cikmis bi geldi ben kendi annemin alt katindayim ama ben nasil bagirdiysam butun mahalle pencerelerde rezil oldum ama bosver bebegim mercimegim gelsinde gerisi bos. yapariz besik kertmesi tabi cnm.Cok cok sevındım . Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın :) Ablamda 6 haftalık hamıle . Sızın bebısle bızımkını besık kertmesı yapsak mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?