sok sok sok

sag saglim kucagina alirsin insaAllah darisi bana ve isteyenlere olsun diyelim sag saglim hayirlica

Çok tebrk ederim hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin darısı olmayan diğer arkadaşlara olsun inş

Çok duygulandım içim sevinçle doldu yazınızı okuyunca rabbîm sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin amin

çok sevindim hatta duygulandım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı olsun şimdiden

Allah'ım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, çok sevindim sizin adınıza.
Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Gözünüz aydın tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınızı almayı nasip etsin

çok sevindim sizin adınıza sizi çok iyi anlıyorum benim de imkansızdı çook şükür bi bebeğim var sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın mucizenizı inşallah

Ay yazıyı okuyunca ben bile çok sevindim adınıza. Rabbim bebeğinizle mutlu yıllar nasip etsin

o kadar içten hissettim ki duygularını ben de ağladım. rabbim sağlıkla doğurmayı, hayırlı evlat olmayı nasip etsin rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

rabbim sağlıklı mutlu kucağınıza almayı nasip etsin. bugünkü doktor randevunuz sonucu merak ediyoruz. :)))

tebrik ederim canım.Rabbim devamını getirsin
inşlh Rabbim bana ve bütün evlat hasretiyle yanan arkdaşlarada nasip etsin bu duyguyu (amin)

hayırlı olsun arkadaşım,Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.
Darısı başıma ihşallah
Rabbim isteyen hekesin kucağını boş bırakmasın,çok mutlu oldum yazınızı okuyunca

Hayırlı olsun arkadaşım Rabbim emeklerinizin karşılığını versin sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Allah sağlık ve sıhhat ile kucağınıza almayı da nasip eder inşallah..İnşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenler sizin kadar şanslı olur ..

canımmm kucagına aldıgın anıda bızımle paylasırsın inşalllaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…