- 22 Eylül 2012
- 1.392
- 1.846
- Konu Sahibi labellefille
evet kızlar bugün çok dertliyim . aslında son 1 haftadır böyleyim . Doğuda bir Şehirde zorunlu hizmetimi yapmaktayım . tek yaşıyorum ve 1 tane kedim var. bunları yazma sebebime gelince yaklaşık 1 hafta 10 gün önce sadece bir ortamda tanışmışlığım olan bir arkadaş Tarafından arandım . kendisinin de kedisi vardı 1 yaş civarında . bana söylediği kedinin hamile olduğu ve doğum yapacağı kendisinin yeni doğum yaptığı ( bebeğinin 4 aylık olduğunu öğrendim ) bakamayacağı ve 2 gün sonra yolculuğa çıkacağı için yuva gerektiğiydi . başta tatil süresince bakacak birini aradığını düşünüp ben bakıyım dedim . ama geri almayı düşünmediğini söyledi . o zaman siz yuva ararken ben bakıyım geçici olarak dedim ( sanki benim kedim ) ben artık sorumlu olmam o kısmı sen güvendiğin birini bularak halledebilirsin diyor. ben almazsam da barınağa gidecek hamile haliyle. neyse 1 haftadır ben gece gündüz bu kediye bakıyorum iş saatlerim dışında . eve Koşarak geliyorum doğum için .ilçenin 2 doktoru var ve biri benim . gün aşırı nöbet tutuyorum ertesi gün de çalışmak kaydıyla . bu gece yavru Doğdu neyseki ama evimde şuan 3 kedi var ve minik için endişeleniyorum . Aklım hep evde . ilçede veteriner sadece büyükbaşlarla ilgileniyor :/ benim ile gitmem için vaktim yok . gerçekten 1 haftadır maksimum 3 saat Aralıksız uyudum . günlük maksimum 4,5 -5 saat uyuyorum.göz altlarım ayrı bireyler oldular bile .kızlar benim güvendiğim birilerine bu yavruyu anne Sütünü emzirmeyi bırakınca sahiplendirmem gerek . ama nerden bulucam hiç bir fikrim yok . nasıl bir yol izlemeliyim ? internette bildiğiniz bir sayfa ya da site var mı ? lütfen kızlar bir yardım