sokağa bırakılan kedi

labellefille

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
1.392
1.846
evet kızlar bugün çok dertliyim . aslında son 1 haftadır böyleyim . Doğuda bir Şehirde zorunlu hizmetimi yapmaktayım . tek yaşıyorum ve 1 tane kedim var. bunları yazma sebebime gelince yaklaşık 1 hafta 10 gün önce sadece bir ortamda tanışmışlığım olan bir arkadaş Tarafından arandım . kendisinin de kedisi vardı 1 yaş civarında . bana söylediği kedinin hamile olduğu ve doğum yapacağı kendisinin yeni doğum yaptığı ( bebeğinin 4 aylık olduğunu öğrendim ) bakamayacağı ve 2 gün sonra yolculuğa çıkacağı için yuva gerektiğiydi . başta tatil süresince bakacak birini aradığını düşünüp ben bakıyım dedim . ama geri almayı düşünmediğini söyledi . o zaman siz yuva ararken ben bakıyım geçici olarak dedim ( sanki benim kedim ) ben artık sorumlu olmam o kısmı sen güvendiğin birini bularak halledebilirsin diyor. ben almazsam da barınağa gidecek hamile haliyle. neyse 1 haftadır ben gece gündüz bu kediye bakıyorum iş saatlerim dışında . eve Koşarak geliyorum doğum için .ilçenin 2 doktoru var ve biri benim . gün aşırı nöbet tutuyorum ertesi gün de çalışmak kaydıyla . bu gece yavru Doğdu neyseki ama evimde şuan 3 kedi var ve minik için endişeleniyorum . Aklım hep evde . ilçede veteriner sadece büyükbaşlarla ilgileniyor :/ benim ile gitmem için vaktim yok . gerçekten 1 haftadır maksimum 3 saat Aralıksız uyudum . günlük maksimum 4,5 -5 saat uyuyorum.göz altlarım ayrı bireyler oldular bile .kızlar benim güvendiğim birilerine bu yavruyu anne Sütünü emzirmeyi bırakınca sahiplendirmem gerek . ama nerden bulucam hiç bir fikrim yok . nasıl bir yol izlemeliyim ? internette bildiğiniz bir sayfa ya da site var mı ? lütfen kızlar bir yardım

Sahibinden'in evcil hayvanlar bölümüne ücretsiz sahiplendirme başlığı altında ilan verebilirsiniz.
İl ve ilçenizi buraya da yazn, buradan da çıkabilir.

Ya bu iğrenç insanlar neden sürekli hayvan sahipleniyorlar sonra bırakıyolar. Aslında sözleşmeyle sahiplendirceksin bütün hayvanları, bırakırsa para cezası olacak. Neyse. Facebook'ta haysev gibi sayfalar var. Bizim çocuklar sokaktaki canlar var. Bunlara fotoğraflı ilan bırakın.

Eger kedi cinsse merak etme hemen kedi sayfalarina ilan ver havada kapiyorlar tabi sozlesme yapip vermek sartiyla olsun. Ama cins degilse zor :KK43: varsa bahceli evi oan biri belki yer acabilir.

Facebookta hayvanseverler diye bir grup var oraya mail atın bebeklerin fotoğrafıyla beraber, çok yardımcı oluyorlar. Umarım onları hiç terk etmeyecek bir yol arkadaşı bulur kedicikler. Hamile haliyle sahip çıkmanız ne güzel bir davranış. Bu iyiliğinizin karşılığını göreceksin hayatınız boyunca eminim.
Hamile kalınca, çocuk doğunca kedilerini köpeklerini terk eden insanlara yazıklar olsun zaten. Kaç hayvancağızın günahına giriyorlar böyle. Yazık günah.

Erkek arkadaşımda kedisini sahibinden.com sitesinden sahiplendirmişti. Hem de sokak kedisiydi, cins kedi de değildi. Bulunduğu ilden değil de başka ilden bir adam, oğlu kedinin rengini beğenip tutturmuş diye sahiplenmişti. Hatta ben dalga geçmiştim o ilde bizim kedinin rengindeki kedilerin soyu tükenmiş galiba diye:)

Yani belli olmuyor bu sahiplenme işi. 1 hafta içinde bulmuştuk biz yuva. Siz de şansınızı bir deneyin, cins kedi değil sahiplenmezler diye düşünmeyin. Kısmet işi biraz da.

Sahibinden'in evcil hayvanlar bölümüne ücretsiz sahiplendirme başlığı altında ilan verebilirsiniz.
İl ve ilçenizi buraya da yazn, buradan da çıkabilir.
oraya bakayım hemen . çok Sağolun :) il Erzurum canım ilçede çıkacağını sanmıyorum çünkü ilçeye bağlı köy aslında bura . pek de kedisi olan yok .

Ya bu iğrenç insanlar neden sürekli hayvan sahipleniyorlar sonra bırakıyolar. Aslında sözleşmeyle sahiplendirceksin bütün hayvanları, bırakırsa para cezası olacak. Neyse. Facebook'ta haysev gibi sayfalar var. Bizim çocuklar sokaktaki canlar var. Bunlara fotoğraflı ilan bırakın.
insanlar Dünya'nın sözünü verseler bir yaptırım olmayınca eşya gibi atıyorlar bu kaçıncı sokağa gitcekken aldığım kedi .facebookta ilçe için bulamadım ama yine de şehir için olana yazıyım . belki ordan çıkar biri .

Eger kedi cinsse merak etme hemen kedi sayfalarina ilan ver havada kapiyorlar tabi sozlesme yapip vermek sartiyla olsun. Ama cins degilse zor :KK43: varsa bahceli evi oan biri belki yer acabilir.
kedi cins ama güvenmem de lazım :/ bana emanet bir nevi . bir de bu kedinin eski sahibi de para ödeyip bu kediyi Aldı . ama şimdi hevesi geçti . terketmeyecek birisini bulabilsem keşke :/ bu sözleşme Dediğiniz rutin yapılan bir şey mi ? yani ben Sözleşme yapmak istesem nasıl yapıcam

Facebookta hayvanseverler diye bir grup var oraya mail atın bebeklerin fotoğrafıyla beraber, çok yardımcı oluyorlar. Umarım onları hiç terk etmeyecek bir yol arkadaşı bulur kedicikler. Hamile haliyle sahip çıkmanız ne güzel bir davranış. Bu iyiliğinizin karşılığını göreceksin hayatınız boyunca eminim.
Hamile kalınca, çocuk doğunca kedilerini köpeklerini terk eden insanlara yazıklar olsun zaten. Kaç hayvancağızın günahına giriyorlar böyle. Yazık günah.
gerçekten süs Eşyası sanıyorlar çünkü hamile haliyle terk edildi stres Yaşadı kedicik . yavrulardan sadece 1 tanesi Yaşadı diğerleri boyut olarak aşırı küçüktü ve maalesef ölü doğdular . benim kendi kedimle 3 kedi olmuş oldu . o zaman anne sütü kesilince verilmek üzere diye fotoğraf atayım . inşallah bir hayvansever çıkar karşıma . çok zor idare edebiliyorum gerçekten vakit olarak .

Erkek arkadaşımda kedisini sahibinden.com sitesinden sahiplendirmişti. Hem de sokak kedisiydi, cins kedi de değildi. Bulunduğu ilden değil de başka ilden bir adam, oğlu kedinin rengini beğenip tutturmuş diye sahiplenmişti. Hatta ben dalga geçmiştim o ilde bizim kedinin rengindeki kedilerin soyu tükenmiş galiba diye:)

Yani belli olmuyor bu sahiplenme işi. 1 hafta içinde bulmuştuk biz yuva. Siz de şansınızı bir deneyin, cins kedi değil sahiplenmezler diye düşünmeyin. Kısmet işi biraz da.
Sahibinden.com hiç aklıma gelmemişti . oradan deneyeyim bir de . teşekkür ederim canım .

gerçekten süs Eşyası sanıyorlar çünkü hamile haliyle terk edildi stres Yaşadı kedicik . yavrulardan sadece 1 tanesi Yaşadı diğerleri boyut olarak aşırı küçüktü ve maalesef ölü doğdular . benim kendi kedimle 3 kedi olmuş oldu . o zaman anne sütü kesilince verilmek üzere diye fotoğraf atayım . inşallah bir hayvansever çıkar karşıma . çok zor idare edebiliyorum gerçekten vakit olarak .

Vicdansızlar ne denir başka...
Hayvanseverler grubu yardım eder umarım

kedi cins ama güvenmem de lazım :/ bana emanet bir nevi . bir de bu kedinin eski sahibi de para ödeyip bu kediyi Aldı . ama şimdi hevesi geçti . terketmeyecek birisini bulabilsem keşke :/ bu sözleşme Dediğiniz rutin yapılan bir şey mi ? yani ben Sözleşme yapmak istesem nasıl yapıcam
Evet cins kedi sahiplendirirken kisirlastirma sartiyla oldugunu beilirtiyor bu kedi gruplari vsr facede hemen yuvalanir ordakilere sor ne yspman gerekiyor sahiplendirirken diye.

Pet arkadaş, sahibibden ve facebooktaki hayvansever gruplara yollayın fotoğraf şehir iletişim adresi ve ayrıntılı durumu. Kedigiller, hayvanseverler acil, hayvan severler, hayvanseverler, egosuz hayvan dostları, can dostlar, masum dostlar, kedicikler ailesi ve sevenleri, kedi delileri, kedi mabyakları vs bir sürü grup var.

X