- Konu Sahibi agresifkiz
-
biletinizi gösterirseniz sanmıyorum sıkıntı olacağını
Bileti olanlar yasağa tabi değil, polis durdurursa biletinizi gösterirsiniz sorun olmaz.
Seyahat izin belgesi almanız lazım diye biliyorum
Seyahat bileti yanınızda olursa sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum çünkü önceden bilet alıp yolculuk yapacak olanlar yasaktan muaf olacak diye açıklama yapılmıştı.
Bilet alacağınız acentaya sorun, belki bu konuda bilgileri vardır. Genelge yayinlandiysa onlara da göndermişlerdir muhakkak.Daha biletimi almadım ama işte o yüzden tereddüte düştüm aslında. Bugün öğrendim yasağı daha pek haber takip etmeye fırsatım olmuyor.
Bilet alacağınız acentaya sorun, belki bu konuda bilgileri vardır. Genelge yayinlandiysa onlara da göndermişlerdir muhakkak.
İnternette yazıyor aslinda
Biletli yolcular muafmış canımMerhaba arkadaşlar aklıma bir şey takıldı sizlerden fikir alayım dedim. Ben sağlıkçıyım ve ailemin yanına gideceğim bu hafta. Ama cumartesi dönmek zorundayım pazar nöbetim var. Sorun şu ki cumartesi sokağa çıkma kısıtlaması olacakmış sınav dolayısıyla. Ben biletimi 17 gibi alacağım ama evden 13 gibi çıkmam gerekir muhtemelen ve o gün yasak 15 gibi bitiyormuş. Sizce sıkıntı yaşar mıyım?
Sağlık çalışanları muaf oluyor yasaktan..kimliğiniz yanınızda olsun sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum..Tamamdır teşekkür ederim
Sağlıkçılar sokağa çıkma yasağına tabi değil ki. Olur ya çevirme falan olursa kartınızı gösterip nöbetw gidiyorum deyin geçin.Merhaba arkadaşlar aklıma bir şey takıldı sizlerden fikir alayım dedim. Ben sağlıkçıyım ve ailemin yanına gideceğim bu hafta. Ama cumartesi dönmek zorundayım pazar nöbetim var. Sorun şu ki cumartesi sokağa çıkma kısıtlaması olacakmış sınav dolayısıyla. Ben biletimi 17 gibi alacağım ama evden 13 gibi çıkmam gerekir muhtemelen ve o gün yasak 15 gibi bitiyormuş. Sizce sıkıntı yaşar mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?