Sokak düğünleri...

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.838
1.165
Ablalarim iyi aksamlar.Benim derdim sokak dugunleri.Sinava girecegim ama malesef dugun sezonu acilinca sokak dugunleride basladi.Benim sinir oldugum seyse hem cok yuksek sesle ve uzun saatlere kadar yapilmasi.Yani belki aranizda yapanda vardir.Ama biz evimizde insaat yapsak sikayet ediliyoruz burada saat 9 da dugun yapiliyor.Sikayet etmekte istemiyorum cunku tatlari kacsin istemiyorum.Ne yapsam bilmiyorum benimde hayatimi belirleyen bir sinav var onumde.Suan nisan yapiliyor arka tarafta ve sesidd haliyle baya geliyor ders calisamiyorum.Sizce ne yapsam?

arasanızda gelen yetkili kişiler bişey yapamazlar sadece rüşvet alır ve giderler gece 00.00 kadar müsaade ediliyor diye biliyorum .
mecburen bekliyceksin

tın tırı çıkı çıkı vıç vıç oyun havaları halaylar halaylar. allah mesut etsin evlenen evlenene ama şu sokak düğünleri için de bi çare bulunsa. ne bilim uçan arabalar hayal ediyoruz da o kadar insanı bi ortama alıp uçurabilsek eğlenip gelseler ne güzel olurdu

Canim dugune cozum bulsan baska bi gurultu cikiyor. Sabah 7 aksam 11e kadar insaat calismasi var benim evin yaninda ve her gun ayni sey hic ara vermiyorlar.
Secimden dolayi final sinavlari ertelendi bide bunun butunleme sinavlari var napsak caresi yok gibi.

Yasal saati bi ara 11'di, sonra10'a çekilmişti sanırım.
İnşaat gürültüsü falan dahaçok dikkat bozar, en azından sadece müzik çalıyorlar, kulaklık takmışsın gibi düşün.

Bende rahatsiz oluyorum ama insanlarda degil suç. Şunu engellemiyor devlet niyeyse. Mesela olabilir yani belediyelerin ucretsiz salonlari vs yada uygun parklari insanlara ücretsiz sunabilirler ayarlayıp. Böylece durumu olmayan insanlar da sokak arasi düğün yapmak zorunda kalmazlar eminim onlar da cok mutlu değildir bu durumdan.

Gece saat 11'e kadar bu tür şeyler serbest. 11'den sonra yasak.Kanunen yani baya.O yüzden yapıcak bişey yok zaten şikayet etsenizde polisin yapıcağı bişey yok.

maalesef sezonu başladı ben sınavım olmadığı halde katlanamıyorum
kulak tıkaçlarından alsanız çalışırken onları kullansanız

arasanızda gelen yetkili kişiler bişey yapamazlar sadece rüşvet alır ve giderler gece 00.00 kadar müsaade ediliyor diye biliyorum .
mecburen bekliyceksin

Burada gece 10dan sonra belediye baskanimiz yasakladi sesi gurultuyu :KK43:

tın tırı çıkı çıkı vıç vıç oyun havaları halaylar halaylar. allah mesut etsin evlenen evlenene ama şu sokak düğünleri için de bi çare bulunsa. ne bilim uçan arabalar hayal ediyoruz da o kadar insanı bi ortama alıp uçurabilsek eğlenip gelseler ne güzel olurdu

Of aynen ya hani yanlis anlasilmakta istemiyorum ama her butceye uygun var dugun salonu hele ki burada.Evlenen insaninda 500 tlsi yoksa evlenmesin yani.Hic olmadi mesire alanina falan gitseler.Bide kenar bir mahallede degil baya carsinin ortasi

Canim dugune cozum bulsan baska bi gurultu cikiyor. Sabah 7 aksam 11e kadar insaat calismasi var benim evin yaninda ve her gun ayni sey hic ara vermiyorlar.
Secimden dolayi final sinavlari ertelendi bide bunun butunleme sinavlari var napsak caresi yok gibi.

Evet canim benim ama bizimde insaatimiz var tek tek sorduk daire sahiplerine mesela 11den once gelmezseniz bide haftasonu calismayin dediler uyduk.Sonucta bebegi,yaslisi,sinava hazirlanani,ogrencisi var yani :KK43:

sokak düğünü ne yahu,kimsenin huzur kaçırmaya hakkı yok.
şikayet ederdim ben olsam.

Sikayet etsem hani ne bilim suan cok mutlular huzurlari da kacsin istemiyorum ama benimde hayati bir sinavim var neyse saat 11e kadar bekleyeyim :/
Yasal saati bi ara 11'di, sonra10'a çekilmişti sanırım.
İnşaat gürültüsü falan dahaçok dikkat bozar, en azından sadece müzik çalıyorlar, kulaklık takmışsın gibi düşün.

Burada da saat 10 canim
Ama benim dikkatim cok daginik bide hemen arkamizda olunca ses baya etkili :/

Bende rahatsiz oluyorum ama insanlarda degil suç. Şunu engellemiyor devlet niyeyse. Mesela olabilir yani belediyelerin ucretsiz salonlari vs yada uygun parklari insanlara ücretsiz sunabilirler ayarlayıp. Böylece durumu olmayan insanlar da sokak arasi düğün yapmak zorunda kalmazlar eminim onlar da cok mutlu değildir bu durumdan.

Aynen oyle ve burada var belediyimiz ucretsiz sunuyor ve guzelde yani buyuk.Ya ama burasi bu konuda cok ucuz en krali 3.000tl 500 tlye bile guzel salonlar var.Bence paraya kiyamiyorlar ama o kadar hakka giriyorlar migrenimde var benim ve ataklar halinda 3 gun sonra sinavim var ve 1 hafta suruyor agrim :KK43:

Gece saat 11'e kadar bu tür şeyler serbest. 11'den sonra yasak.Kanunen yani baya.O yüzden yapıcak bişey yok zaten şikayet etsenizde polisin yapıcağı bişey yok.

Burada saat 10a kadar bide sokak dugunu yasak

maalesef sezonu başladı ben sınavım olmadığı halde katlanamıyorum
kulak tıkaçlarından alsanız çalışırken onları kullansanız

Bide beni dusunun hem stresliyim hem migrenim var :KK43:( Kulak tikacida fayda etmez ki telefondan muzik acip kulaklik takmayi denedim son ses ama yine geliyor ses bide davul sesi falan off of :KK43:(

Canım kendini sessizliğe şartlandırma . Bend geçen yıl sınava girdim benim tavsiyem bu. Belki sınava gireceğin okulun yanında inşaat olacak , korna sesleri vs . O anda da pes edecek misin ? Ben bu şekilde motive eder çalılmaya çalışırdım.

Canım kendini sessizliğe şartlandırma . Bend geçen yıl sınava girdim benim tavsiyem bu. Belki sınava gireceğin okulun yanında inşaat olacak , korna sesleri vs . O anda da pes edecek misin ? Ben bu şekilde motive eder çalılmaya çalışırdım.

Ama sinav esnasinda yasak ki :) Jammer bile koyuluyor telefonlar icin :) Yani sinav esnasinda kesinlikle cit cikmiyor

Ondan kurtulmanin bi yolu yok malesef. Het gun birini mi sikayet etcen ? Kutuphane varsa oraya git...

Ondan kurtulmanin bi yolu yok malesef. Het gun birini mi sikayet etcen ? Kutuphane varsa oraya git...

Ya ama insanlar neden bu kadar umursamaz yil olmus 2015 sokagin ortasinda cidden can sıkıyor :KK43: Kutuphaneye gidiyorum normalde ama gunduzleri ev tasidigimiz icin anca aksam firsatim oluyor bu aralar ve her dakika onemli benim icin yoksa onceden hep kutuphanede,dersanede falanim

Ya ama insanlar neden bu kadar umursamaz yil olmus 2015 sokagin ortasinda cidden can sıkıyor :KK43: Kutuphaneye gidiyorum normalde ama gunduzleri ev tasidigimiz icin anca aksam firsatim oluyor bu aralar ve her dakika onemli benim icin yoksa onceden hep kutuphanede,dersanede falanim

Gecen sene kpss hazirlanirken ben de ayni dertten muzdariptim ... insaatlar dugunler... ama soyle de bisi var insanlarin dugun salonu tutacak paralari yok belki... yakin bi arkadasin varsa ya da akraban bi sureligine onlara misafir olabilirsin . Bu da bi cozum ...

Hadi sokak dugunleri bazi insanlarin gorgusuzlugu olsun da biz burda yazlikta kaliyoruz biraz ilerde birinin triblex villasi var gecen kina yaptilar gece yarisina kadar evimiz inledi. Ses sistemi falan yapmislad bi de sanki evin icinde. E mubarek o kadar zenginsin tut bi salon yahu evde kina nedir

Gecen sene kpss hazirlanirken ben de ayni dertten muzdariptim ... insaatlar dugunler... ama soyle de bisi var insanlarin dugun salonu tutacak paralari yok belki... yakin bi arkadasin varsa ya da akraban bi sureligine onlara misafir olabilirsin . Bu da bi cozum ...

Ya ama dugun salonu tutacak olamayanin evlilikle ne isi var cunku gercekten cok cuzi bir miktar :/ Aynen oyle yapacagim umarim migrenim tutmaz asil derdim o cunku cok agir oluyor gorme kaybim oluyor migenin ilk gununde yani baya bulanik falan goruyorum ve sinavim pazar gunu :KK43:

X