- Konu Sahibi in vino veritas
köylerde falan çok güzel oluyor sokak düğünleri ama kentleşen herşey gibi bu adet de çirkinleşiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polisi kaç kez aradığımı sayamam bile. Bir işe yaramıyor ki. Emniyetten izin alıp yapıyorlar.Ben Ankaradayim ve burada yasak. Sokakta düğün yapamıyorlar. Düğün olduğu zaman arayın polisi. Bakın Bidaha yapıyorlarmı korkularindan. Yil olmus 2015 hala sokak dugunu pes
Ben düğün sevmem ki izlemeyi seveyim. Diyorum ya kendi düğünüme bile zorla gittim ben. Oturmuş rakı içiyorduk, arayıp hadi gelin artık, millet sizi bekliyor deyince kalkıp gittik ki saat 9'u geçmişti.ayy bende bi düğün olsada izlesem derim ama bizim burda hiç olmuyor çok severim düğünleri izlemeyi. tabi heralde sürekli olunca sıkılmışsınız siz
O zaman tam adamına denk gelmiş derler ya aynen öyle olmuş sizinkideBen düğün sevmem ki izlemeyi seveyim. Diyorum ya kendi düğünüme bile zorla gittim ben. Oturmuş rakı içiyorduk, arayıp hadi gelin artık, millet sizi bekliyor deyince kalkıp gittik ki saat 9'u geçmişti.
Kendi evimiz, evlenmeden bir ton tadilat yaptırdık hala borcunu ödüyoruz. Siteden zaten memnun değiliz de başka eve geçmek de deli cesareti istiyor.O zaman tam adamına denk gelmiş derler ya aynen öyle olmuş sizinkideen kökten çözüm ordan taşınabiliyosanız taşının bence
Bizim bir tanıdığın evi hava alanına çok yakındı ve ev sallanıyodu resmen her uçak geçtiğinde şuan yalıtım yaptılar ve çok rahatlar hiç ses yok böyle bişey olabilir meselaKendi evimiz, evlenmeden bir ton tadilat yaptırdık hala borcunu ödüyoruz. Siteden zaten memnun değiliz de başka eve geçmek de deli cesareti istiyor.
Ya öyle bişey ki o anfi midir, hoparlör müdür nedir getirip onu mutfağın camının altına dayıyorlar. Evde ses yalıtımı da var zaten. Eşim müzikle ilgilendiği için etrafa rahatsızlık vermeyelim diye yaptırmıştık. Buna rağmen bangır bangır evin içinde oluyor ses.Bizim bir tanıdığın evi hava alanına çok yakındı ve ev sallanıyodu resmen her uçak geçtiğinde şuan yalıtım yaptılar ve çok rahatlar hiç ses yok böyle bişey olabilir mesela
Karakoldan izin belgesi alıyorlar düğün sahipleri o zaman birşey yapamıyorlar izinli olan düğün 11 kadar serbest.Ben Ankaradayim ve burada yasak. Sokakta düğün yapamıyorlar. Düğün olduğu zaman arayın polisi. Bakın Bidaha yapıyorlarmı korkularindan. Yil olmus 2015 hala sokak dugunu pes