• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak düğünü!

köylerde falan çok güzel oluyor sokak düğünleri ama kentleşen herşey gibi bu adet de çirkinleşiyor:(

ayy bende bi düğün olsada izlesem derim ama bizim burda hiç olmuyor çok severim düğünleri izlemeyi. tabi heralde sürekli olunca sıkılmışsınız siz

Ben Ankaradayim ve burada yasak. Sokakta düğün yapamıyorlar. Düğün olduğu zaman arayın polisi. Bakın Bidaha yapıyorlarmı korkularindan. Yil olmus 2015 hala sokak dugunu pes
Polisi kaç kez aradığımı sayamam bile. Bir işe yaramıyor ki. Emniyetten izin alıp yapıyorlar.

ayy bende bi düğün olsada izlesem derim ama bizim burda hiç olmuyor çok severim düğünleri izlemeyi. tabi heralde sürekli olunca sıkılmışsınız siz
Ben düğün sevmem ki izlemeyi seveyim. Diyorum ya kendi düğünüme bile zorla gittim ben. Oturmuş rakı içiyorduk, arayıp hadi gelin artık, millet sizi bekliyor deyince kalkıp gittik ki saat 9'u geçmişti.

Ben düğün sevmem ki izlemeyi seveyim. Diyorum ya kendi düğünüme bile zorla gittim ben. Oturmuş rakı içiyorduk, arayıp hadi gelin artık, millet sizi bekliyor deyince kalkıp gittik ki saat 9'u geçmişti.
O zaman tam adamına denk gelmiş derler ya aynen öyle olmuş sizinkide :KK22: en kökten çözüm ordan taşınabiliyosanız taşının bence

O zaman tam adamına denk gelmiş derler ya aynen öyle olmuş sizinkide :KK22: en kökten çözüm ordan taşınabiliyosanız taşının bence
Kendi evimiz, evlenmeden bir ton tadilat yaptırdık hala borcunu ödüyoruz. Siteden zaten memnun değiliz de başka eve geçmek de deli cesareti istiyor.

Kendi evimiz, evlenmeden bir ton tadilat yaptırdık hala borcunu ödüyoruz. Siteden zaten memnun değiliz de başka eve geçmek de deli cesareti istiyor.
Bizim bir tanıdığın evi hava alanına çok yakındı ve ev sallanıyodu resmen her uçak geçtiğinde şuan yalıtım yaptılar ve çok rahatlar hiç ses yok böyle bişey olabilir mesela

Bizim bir tanıdığın evi hava alanına çok yakındı ve ev sallanıyodu resmen her uçak geçtiğinde şuan yalıtım yaptılar ve çok rahatlar hiç ses yok böyle bişey olabilir mesela
Ya öyle bişey ki o anfi midir, hoparlör müdür nedir getirip onu mutfağın camının altına dayıyorlar. Evde ses yalıtımı da var zaten. Eşim müzikle ilgilendiği için etrafa rahatsızlık vermeyelim diye yaptırmıştık. Buna rağmen bangır bangır evin içinde oluyor ses.

Ben Ankaradayim ve burada yasak. Sokakta düğün yapamıyorlar. Düğün olduğu zaman arayın polisi. Bakın Bidaha yapıyorlarmı korkularindan. Yil olmus 2015 hala sokak dugunu pes
Karakoldan izin belgesi alıyorlar düğün sahipleri o zaman birşey yapamıyorlar izinli olan düğün 11 kadar serbest.

Havai fişek konusu ciddi yaralanmalara sebep olmakta, Atan kişilerin belgesi olması gerekiyormuş.Dikkat ve titizlik gerektiren bir konu. Bu sebeble bir yakınımız havai fişek gösterisi için düzenlemek için İlhan Beyden için yardım istedi. Ekibiyle birlikte Ankaradan kalktı geldi ve düğümüzü şenlendirdi. Güzel bir gösteri ziyafeti için http://www.havaifisekmarketim.com üzerinden incelemelerde bulunabilirsiniz.

Konu hortlatılmış ama bence bu durum bu ülkenin kanayan bir yarası. Gerçi bu aralar düğün yok, bu kez de davulcu ve sahur gürültüleri var. Tamam, hadi davul çalma olayı bir gelenek (ki ben bunu bu devirde gereksiz buluyorum, siz söyleyin hangi Ramazan'ın tadı kaldı?) de sokaklardan, evlerden yükselen gürültülere anlam veremiyorum. Yap sahurunu, yat ondan sonra. Sanki akşam yemeği ziyafeti veriyorlarmış gibi konu komşuyu toplayıp gürültülü yemek yemeceler falan. Hiç düşünen yok çalışan var, gecenin bu saati, hastası olan var...

Dün davulcu olacak dallama bir yandan davul çalıyor, bir yandan yanına toplamış arkadaşlarını, bağıra bağıra sohbet edip hayvan gibi kahkahalar atıyorlardı. Kadının biri rahatsız olup bunları uyardı, oğlum senin işin davul çalmak, neden bağırışıyorsunuz, rahatsız oluyoruz falan diye. Kadına ağzına geleni söyledi. Sonra sustular. Bu ne terbiyesizlik...

Back
X