Sokak eğlencesi

sarilimoncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
2.129
4.988
63
Merhabalar arkadaşlar
Bulunduğum sokakta şuan akşam için nişan asker yada kına eğlencesi hazırlığı yapılıyor emin değilim. Yarın KPSS var ve kardeşim bende kalıyor sınava buradan gidecek. Şimdiden başımız şişti. Birkaç kez asker eğlencesinde polis çağırdık. İşlem yapıldı ama sonra devam ettiler. Başka yapabileceğimiz bir şey var mı? Gerçekten çok sinirlerim bozuldu. Binada ve sokakta kimseyle iletişimim yok. Taşınalı çok olmadı. Ne yapsam bilemedim?
Birde belli saate dek böyle bir izinleri hakları var mı onu merak ediyorum. Bu konuyla alakalı bilgi bulamadım.

Not : çok karşılarına geçilip konuşup uyarı yapılabilecek bir semtte yaşamıyorum. Direkt muhatap olamam o yüzden. Atandığım için taşındık buraya.

Son düzenleme:
Tekrar şikayet etseniz başka bir numaradan

Varoş kültürden gelen insanlarla yaşanmaz. Bu tip toplu yaşama kültüründen bihaber insanlar apartmanları ve siteleri dâhi işgal ediyorlar. Her yeri geldikleri köy, gecekondu mahallesine çeviriyorlar. Kendi kurallarına göre davranıyorlar ve yaşıyorlar, istediğiniz kadar polis zabıta çağırın. Şimdiden başarılar, susmalarını beklemekten başka çare yok. Böyle olaylarla ve insanlarla muhatap olmamak için de taşınmaktan başka çare yok.

İzin falan aldiklarini sanmıyorum ben. Kardesiniz uykusu gelene kadar bekleyin olmadı bi öğretmenevine falan gecebilirsiniz 1 aksamlık. O buna da stres olmasın siz de yatıştırmaya calışın lutfen

İzin falan aldiklarini sanmıyorum ben. Kardesiniz uykusu gelene kadar bekleyin olmadı bi öğretmenevine falan gecebilirsiniz 1 aksamlık. O buna da stres olmasın siz de yatıştırmaya calışın lutfen
Arkadaşımla görüştüm. Gerekirse oraya geçeceğiz evi boştu. Çok teşekkür ederim.

Ozelden yazar misin bende arayip sikayet edeyim ver adresi.oyle sacamalik mi olur karakoldan izin falan .ben fircalarim onu .bazen polisler memur olduklarini unuttuyorlar.

gece 24.00 a kadar izinleri var 23 de olabilir emin degilim.
ancak sokak arasi havai fisek patlatma, silah atma olursa işlem yaparlar.
onum disinda polis gelsede sadece izin belgesi sorar gider

gece 24.00 a kadar izinleri var 23 de olabilir emin degilim.
ancak sokak arasi havai fisek patlatma, silah atma olursa işlem yaparlar.
onum disinda polis gelsede sadece izin belgesi sorar gider

Öyleymiş evet. Gerçekten çok şaşırdım. Ben böyle bir şeye asla izin verilebileceğini tahmin etmezdim.

Saat 12 ye kdr izinli olabilirler
Öncesinde malesef yasak yok. Çok saçma ve zor bir durum
11 gibi arayın anca gelirler ztn.

12'ye kadar olması gerek.
Sonrasında dagilmasalar dahi çevre kirliliğine yol açacak bir biçimde ses yapmamalilar.
12'yi geçince sessizlik talebinde bulunabilirsiniz polisi arayarak.
Benim bildiğim bu..Belki de ben yanlış biliyorum.
Ayrıca birebir diyaloğa girmeyin.
Alkollüsu olur,silahlisi olur..Hiç gerek yok.

Siz polisi arayın. Zaten izinsiz yapılmaz öyle sokakta eğlence işleri. Yarın kpss olduğunu da hatırlatırsanız polisler de gelip ona göre uyarı da bulunur. Bazen 23.00 bazen 00.00 da son buluyor. Bulmadığı takdirde polisler gelip dağıtır.

Bizimde mahallede kına olmuştu. Öyle şey bir mahallede değil yani bunu kaldırabilecek. Polise haber verdik iki kere uyardı. Kapattı dağıldılar. En son anne babasına sövüyordum gelinin ( anons ediyorlardı hadi oynamaya gelinin anası babası) kaymakam izin vermiş demişlerdi bizede. Tamam da kaymakam mahalle sakini olarak bana sormuş mu belki evde ağır hastam cenazem var. Velhasıl çok sinir olduğum bir olaydılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…