- 7 Nisan 2018
- 72
- 89
- 38
- 33
- Konu Sahibi Elifbetull
Meraba kızlar. Ke dimi nasıl anlatsam bilmiyorum ama kış gelmesinden nefret eder oldum. Sokakta aç kedi köpek var soğukta donuyorlar diye düşünüyorum ve sıcacık evim bana batıyor.. yada çıkış dışarda yemek yiyoruz örneğin verdiğim paraya inanın oturup ağlayasım geliyor bu parayla onlarca köpek doyardı diye.. dışarı her çıktığımda bi kedi köpek buluyorum üzülüp dert edecek.. gerçekten bu kdr olmamak istiyorum çok yıpratıyor ama elimde değil. Yanımdan geçen insanlara bağırasım var burada yavru bir köpek var ve hava cok coğuk neden onu görmüyorsun vicdanın nerde diye ama insanlar bana bunları deyince eminim Manyak muamelesi yapacak.. lütfen bana şimdi aç insanlardan filan bahsetmeyin onlar içinde yeterince üzülüyorum ama en azından onlara yardım etmeyi görev bilen daha çok insan var onlar derdini anlatıyor.. ya o sokaktaki masum yavru kime ne anlatacak.. Bnm gibi olan var mı bana bir yol gösterin
Sanırım ben kendimi tam anlatamadım. İnanın şunu yaptım bunu yaptım demek istemiyorum ama arkadaşlar yanlış anladığı için yazıyorum evimde üç sokak kedisi var 1i sakat. Çantam sürekli mama doludur. Ne zaman hasta bir hayvan görsem alır götürürüm veterinere cebimde param var yok bakmam. Ama demek istediğim bnm yada sizin çabalarınız yetmiyor soğuktan donan köpekler var bunlar Ne olacak gördükçe psikolojim bozuluyor bunlara ne yapabilirizdi. Lütfen anlamadan siz ne yaptınız tarzında eleştirmeyin..
Sanırım ben kendimi tam anlatamadım. İnanın şunu yaptım bunu yaptım demek istemiyorum ama arkadaşlar yanlış anladığı için yazıyorum evimde üç sokak kedisi var 1i sakat. Çantam sürekli mama doludur. Ne zaman hasta bir hayvan görsem alır götürürüm veterinere cebimde param var yok bakmam. Ama demek istediğim bnm yada sizin çabalarınız yetmiyor soğuktan donan köpekler var bunlar Ne olacak gördükçe psikolojim bozuluyor bunlara ne yapabilirizdi. Lütfen anlamadan siz ne yaptınız tarzında eleştirmeyin..
Son düzenleme: