• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak Hayvanları

sxixrxixm

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
56
1
286
Edirne
arkadaşlar bir haftadır canım çok sıkkın .bizim apartmanların yanına bir tane köpek yavrulamış.8 tane yavrusu vardı. 4 yavrusu ile annesini şikayet edip attırdılar. 4 yavruyu yakalayamadılar.hayvanların açlıktan kemikleri sayılıyor. bende onlara yiyecek vermeye başladım.çocuklar hayvanları korkutup kışkırtıyorlar.onlarda kendilerini korumak için sadece havlıyorlar. daha yavrular koca koca adamlar ellerinde sopalar. hayvanları öldüreceğiz döveceğiz diye koşuyorlar ben sadece hayvanlara artan yemekleri verdim diye bana bile düşman oldular.ben şimdi bu adamlara ne yapabilirim bana yardım edin .inanın çok üzülüyorum zarar verecekler diye. görseniz öyle tatlılar ki.böyle insanlarla aynı dünyada yaşamaktan bile utanıyorum

canım edirne de ki hayvanları koruma derneği yada hayvanseverlerle görüşüp bir çare bulabilirsin yada barınaklar.. başka çaren yok malesef..

insanların acıma duygusu sevgisi saygısı kalmamış küçücük aciz yavrulara bile saldıracak kadar gözleri dönüyor.
öyle insanız ki çöplerimizi artık yemeklerimizi bile onlardan kıskanıyoruz.

Tüh onların erkekliğine. Dişleri insan müsvettelerine geçmiyor diye ufacık yavrularımı kovalıyorlar yazıklar olsun be. Boşuna şu insanlardan nefret etmemişim vakti zamanında ya neyse.

ılinizde ki barınaklarından birine en kısa zamanda ulaşmaya çalışın durumu bildirin(Normal de varınaklara karşıyım ama bu durumda daha temkinli). Mahalle de bahçeli bir ev varsa sizin gibi seven bahçesinde 2-3 gün tutsun bari yavruları korusunlar. ıçim gitti ya.

.inanın çok üzülüyorum zarar verecekler diye. görseniz öyle tatlılar ki.böyle insanlarla aynı dünyada yaşamaktan bile utanıyorum

vereliniortak bu tip insanlara zabıta vb artık hangi birimse çok bir şey yapacağını ya da yapabileceğini sanmıyorum. Onlara engel olabilecek tek güç siviller bence. Yıllar evvel yazlığımızın olduğu bölgede şimdi tam sayıyı hatırlayamayacağım ama bir sürü yavrusu olmuştu bir köpeğin ve 2-3 tanesi ölmüştü. O bölgeden bazı kişiler öldürürüz gider, ayırırız anneden büyümesinler falan gibi vahşice düşünceleri vardı. Bizler yaydık tabii bu olayı etrafa babalar başta olmaz üzere topluca beslemeye ve kontrol etmeye başladık. O 2 ayaklı katiller de geri çekilmek zorunda kalmıştı. :kızgın:

Sormayın bazı kimseler çok acımasız oluyor bu konuda.
Ama ben kuşlardan nefret ettim artık .Arka balkonumdan vazgeçtim yok sayıyorum artık.
Canım yapacak şey belli oradan alınacak .Ben de kıyamıyorum ama o insanlarda rahatsız oluyorsa bir şey vardır bence orada..Etrafa zarar veriyorlarmı?

baştan bikaç insan benle beraber besliyordu diğerlerinin tepkilerinden dolayı artık çekiniyorlar
bu dünyanın sadece bizim olmadığı öğretilmeli çocuklara

Sormayın bazı kimseler çok acımasız oluyor bu konuda.
Ama ben kuşlardan nefret ettim artık .Arka balkonumdan vazgeçtim yok sayıyorum artık.
Canım yapacak şey belli oradan alınacak .Ben de kıyamıyorum ama o insanlarda rahatsız oluyorsa bir şey vardır bence orada..Etrafa zarar veriyorlarmı?

hayır hiç bir zararları yok sadece çocukları köpeklerden korkuyor diye rahatsızlar.

ınsanlar çevrelerinde yaşayan canlılar konusunda malesef çok duyarsız oluyor.Mesela geçen hafta bir yavru kedi resmen gece gündüz miyavlaya miyavlaya mahalleyi inletti..Annesi unutmuş galiba 3 haftalık felan.Bide hayvancağızın önüne bisküvit koymuşlar yanında bir çayı eksik yani :D Nerdeyse ölecekti..Gittim aldım eve getirdim resmen elimde şırınga ile peşinden koşturup besliyorum hayvanı..Ama büyüyünce inan ne yapacağımı bilmiyorum.Çünkü benim zaten evimde beslediğim kedilerim var :(( Bireysel çabalarla nereye kadar???

arkadaşlar bir haftadır canım çok sıkkın .bizim apartmanların yanına bir tane köpek yavrulamış.8 tane yavrusu vardı. 4 yavrusu ile annesini şikayet edip attırdılar. 4 yavruyu yakalayamadılar.hayvanların açlıktan kemikleri sayılıyor. bende onlara yiyecek vermeye başladım.çocuklar hayvanları korkutup kışkırtıyorlar.onlarda kendilerini korumak için sadece havlıyorlar. daha yavrular koca koca adamlar ellerinde sopalar. hayvanları öldüreceğiz döveceğiz diye koşuyorlar ben sadece hayvanlara artan yemekleri verdim diye bana bile düşman oldular.ben şimdi bu adamlara ne yapabilirim bana yardım edin .inanın çok üzülüyorum zarar verecekler diye. görseniz öyle tatlılar ki.böyle insanlarla aynı dünyada yaşamaktan bile utanıyorum

Böylelerine de insan mı denir?
Size istedikleri kadar düşman olsunlar, bu yaptıkları suç. Bu hayvanlara zarar vererek suç işlediklerini söyleyin lütfen onlara. Profilinizde Edirne de yaşadığınız yazıyor, bana lütfen özelden adres- telefon-mail bilgilerinizi iletir misiniz? Edirne Büyükşehir belediyesine yazı yazalım, kedi-köpek bakımevine alsınlar. Kendini insan sanan yaratıkların sopa darbelerinden daha iyidir hiç değilse..

belediyeye haber verdik geldiler hayvanları öyle korkuttularki belediyeden gelenler yakalayamadı.zarar verirlerse yanılmıyorsam hayvan hakları yasası çıkmıştı şikayet edicem artık.

cok kaba olucak ama vıvdanlarına tukurıyım onların ben :kızgın:
bızım sıtemızde var kopeklerımız
hatta bırı hamıle
bende hamıle oldugum ıcın herkes arkadasın neyapıyo o senın kader arkadasın dıyolar:roflol:

yemek verıyorum hergun verırken mıllet oluyo gulmekten hamıle dıye torpıl yapıyosun dıyolar:roflol:
bu sıtede oturudugum ıcın cok sanslıyım
her gun herkes bıseyler verıyo onlarda bızı koruyo :asigim:

en yakın barınaga haber verın :teselli:

o insancıkların adını soyadını öğrenıp hayvan hakları mahkemesine bildire bılırısınız hatta onlara yptıklarını video ya felan çekerek tazmınat açabılırısınz

Back
X