.inanın çok üzülüyorum zarar verecekler diye. görseniz öyle tatlılar ki.böyle insanlarla aynı dünyada yaşamaktan bile utanıyorum
Sormayın bazı kimseler çok acımasız oluyor bu konuda.
Ama ben kuşlardan nefret ettim artık .Arka balkonumdan vazgeçtim yok sayıyorum artık.
Canım yapacak şey belli oradan alınacak .Ben de kıyamıyorum ama o insanlarda rahatsız oluyorsa bir şey vardır bence orada..Etrafa zarar veriyorlarmı?
baştan bikaç insan benle beraber besliyordu diğerlerinin tepkilerinden dolayı artık çekiniyorlar
bu dünyanın sadece bizim olmadığı öğretilmeli çocuklara
arkadaşlar bir haftadır canım çok sıkkın .bizim apartmanların yanına bir tane köpek yavrulamış.8 tane yavrusu vardı. 4 yavrusu ile annesini şikayet edip attırdılar. 4 yavruyu yakalayamadılar.hayvanların açlıktan kemikleri sayılıyor. bende onlara yiyecek vermeye başladım.çocuklar hayvanları korkutup kışkırtıyorlar.onlarda kendilerini korumak için sadece havlıyorlar. daha yavrular koca koca adamlar ellerinde sopalar. hayvanları öldüreceğiz döveceğiz diye koşuyorlar ben sadece hayvanlara artan yemekleri verdim diye bana bile düşman oldular.ben şimdi bu adamlara ne yapabilirim bana yardım edin .inanın çok üzülüyorum zarar verecekler diye. görseniz öyle tatlılar ki.böyle insanlarla aynı dünyada yaşamaktan bile utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?