- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Saygisizlik ettigim soylendi hakli olabilirler yine asla kotu bisey soylemek istemiyorum sadece cok zor duruma dustum sunlari halledene kadar sessiz kalinsaydi keske sonrasinda suresiz uzatirmaya bile asla bisey soylemezdim. Minik iyi simdi biraz daha ama hala paranin ustunu tamamlamaya calisiyoruzsassyassyy den bahsediyorsan o banli ,uyeligi iptal olmamis. Burada mutlaka onunla site disinda gorusen biri vardir.
Senin banlandigina sasirdim cunku onlar da hayvanlar konusunda cok merhametli ve hayvanlara duskunler.
Minik nasil simdi.
Ne kadar para lazim, ne kadar surede.Saygisizlik ettigim soylendi hakli olabilirler yine asla kotu bisey soylemek istemiyorum sadece cok zor duruma dustum sunlari halledene kadar sessiz kalinsaydi keske sonrasinda suresiz uzatirmaya bile asla bisey soylemezdim. Minik iyi simdi biraz daha ama hala paranin ustunu tamamlamaya calisiyoruz
Uye bilgileri paylasimini istemedim istedigim sadece uyeye ulasmakti siteye küskün degilim. Terbiyesiz damgasi yedim. Yine hicbir sey soylemiyorum basim gozum ustune. O sinirle ben de sitem etmistim. Sadece bi cevap bile olabilirdi yapamam bile denebilirdi nedeni izah edilebilirdi. Siteden uzaklastirma aldim ve elim kolum tamamen baglandiBunun icin siteye mi küstünüz? Ama site yoneticisi uye bilgilerini sizinle paylasamaz ki yasaktir bu. Bahsettiginiz uye uzaklastirilmamis sadece cezali,geri donecek.
800 unu odedik 2000 lira masrafi tuttu. Ama insallah bulcaz bi sekilde. Uyenin cezasi da henuz bitmemisNe kadar para lazim, ne kadar surede.
Kedimiz agir bi cene ameliyati gecirdi 2 hafta daha kalacak klinikte insallah saglikli bi sekilde cikacak sonrasinda da :))) gazete haberinden bir yardimsever para yardimi yapti sagolsun kiBen o kedinin durumunu merak ettim, ne durumda?
800 unu odedik 2000 lira masrafi tuttu. Ama insallah bulcaz bi sekilde. Uyenin cezasi da henuz bitmemis
Evet o civarda birsey kaldi. Ama indirim olacak dedi veteriner. Elimden geleni yaparim dediYani 1200 lira mi kaldi.
Son gun ne zamanEvet o civarda birsey kaldi. Ama indirim olacak dedi veteriner. Elimden geleni yaparim dedi
Veterinerle bu konuyu konusmadik sizi zor durumda birakmayacagim dedi bekleyebilir ucret dediSon gun ne zaman
Veterinerle bu konuyu konusmadik sizi zor durumda birakmayacagim dedi bekleyebilir ucret dedi
Iptal istegi gonderdim :) tesekkur ederim yine de gercekten faydali olan bu forumu ben saglikli sekilde kullanamadim. Kalbini kirdigim kim varsa hakkini helal etsin. Hoscakalin ablalar kardesler :)))Bekleyelim o zaman biraz, uyeligini de iptal ettirme.
Iptal istegi gonderdim :) tesekkur ederim yine de gercekten faydali olan bu forumu ben saglikli sekilde kullanamadim. Kalbini kirdigim kim varsa hakkini helal etsin. Hoscakalin ablalar kardesler :)))
Hayir mail adresi istemedim bu zaten dogru degildi. Ben kisa sureligine site ici ulasim istedim. Mumkun olmasa bile keske bi cevap alabilseydim. Keske.Yanlis yapiyorsun, saasy bir gelsin, yarin obur gun kalkar bani. Siteden biri taniyordur onu. O olmazsa baska bir cozum bulunur. Allah'tan umit kesilmez.
Sinirleniyorsun ama site kurallarina gore onun emaili sana verilmez . Sen de tabi panik halindesin o yuzden yanlis anlasilma olmus .
Hayir mail adresi istemedim bu zaten dogru degildi. Ben kisa sureligine site ici ulasim istedim. Mumkun olmasa bile keske bi cevap alabilseydim. Keske.
Biz kocaeli gazetesiyle de gorustuk yardim icin ben yardim kuruluslarina da ulasmaya calistim ama hicbirinden destek alamadik maalesef. Belediyenin veterinerine gondermek istedik ama onlar da universitede veterinerlik bolumunde hayvanciklari denek olarak kullaniyorlar. Hicbir sekilde yardim bulamadik. Buradan yardim bulmayi da beklemiyordum ama hanimefendi yazinca cok sevinmistim :) neyse onemi kalmadi. Bi sekilde halledecegizYanlis yapiyorsun, saasy bir gelsin, yarin obur gun kalkar bani. Siteden biri taniyordur onu. O olmazsa baska bir cozum bulunur. Allah'tan umit kesilmez.
Sinirleniyorsun ama site kurallarina gore onun emaili sana verilmez . Sen de tabi panik halindesin o yuzden yanlis anlasilma olmus .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?