- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Birkac gun icinde parayi biriktirmis oluruz insallah bir sekilde. Yani hanimefendinin gelmesi sadece bosuna masraf yapmasina neden olacakTamam da senin adina onunla da kontak kuramazlar.
Bir kac gun sonra gelir. Uyelik iptali yaptirirsan nasil ulasacaksin.
Tamam iste uyeye site disindan ulasmaniz site yoneticisinin insiyatifinde degil onu soylemeye calisiyorum. Size kim terbiyesiz dedi bilmiyorum ama yonetici misal benim telefon numarami size vermez, veremez. Verirse suc. Pisicige cok gecmis olsunUye bilgileri paylasimini istemedim istedigim sadece uyeye ulasmakti siteye küskün degilim. Terbiyesiz damgasi yedim. Yine hicbir sey soylemiyorum basim gozum ustune. O sinirle ben de sitem etmistim. Sadece bi cevap bile olabilirdi yapamam bile denebilirdi nedeni izah edilebilirdi. Siteden uzaklastirma aldim ve elim kolum tamamen baglandi
Biz kocaeli gazetesiyle de gorustuk yardim icin ben yardim kuruluslarina da ulasmaya calistim ama hicbirinden destek alamadik maalesef. Belediyenin veterinerine gondermek istedik ama onlar da universitede veterinerlik bolumunde hayvanciklari denek olarak kullaniyorlar. Hicbir sekilde yardim bulamadik. Buradan yardim bulmayi da beklemiyordum ama hanimefendi yazinca cok sevinmistim :) neyse onemi kalmadi. Bi sekilde halledecegiz
Birkac gun icinde parayi biriktirmis oluruz insallah bir sekilde. Yani hanimefendinin gelmesi sadece bosuna masraf yapmasina neden olacak
Hayir oyle bisey istemedim ki ben... banı kalkabilir mi diye dusundum. Yani mumkun olmasa bile yalvardim bildiginiz minik icin. En azindan bunu yapamam cunku bu yanlis olur gibi bi cevap alsaydim yine basim gozum ustune derdim yemin ederimTamam iste uyeye site disindan ulasmaniz site yoneticisinin insiyatifinde degil onu soylemeye calisiyorum. Size kim terbiyesiz dedi bilmiyorum ama yonetici misal benim telefon numarami size vermez, veremez. Verirse suc. Pisicige cok gecmis olsun
Iptali icin coktan ulastim. Birazdan ya uzaklastirilirim ya uyeligim iptal edilir
Cok inatcisin. Sana cozum yolu gosteriyorum kabul etmiyorsun. Saassy olmazsa baska cozumler bulunur. Bekle diyorum.
Ama eger yardim edecek arkadaslar varsa... instagramda dogruluguna emin oldugum ormanmelegi sayfasini arastirabilirler. Elimde para olsa ilk oraya yardim ederdim. Yine de arastirin ablalar. Benim artik ihtiyacim kalmadi. Cok sagolun
Cok inatcisin. Sana cozum yolu gosteriyorum kabul etmiyorsun. Saassy olmazsa baska cozumler bulunur. Bekle diyorum.
Site yonetimi her an bilgisayarin basinda olmuyor ki. Ayrica kisa sureli de olsa erisim saglamazlar bu kurallara aykiri olur. Cok inat ediyorsunuz gercekten. El birligiyle cozum bulunabilecek pek cok sey var ama siz bir seferligine bulamadiniz diye hemen kusmeyin. Kk ile irtibati koparmayin derim. Burasi guzel bir dunya cunku.basit bir yanlis anlasilma olmus. Size kim terbiyesiz dedi ki ben onu anlamadimHayir oyle bisey istemedim ki ben... banı kalkabilir mi diye dusundum. Yani mumkun olmasa bile yalvardim bildiginiz minik icin. En azindan bunu yapamam cunku bu yanlis olur gibi bi cevap alsaydim yine basim gozum ustune derdim yemin ederim
Ben sinirle baya sert cikismisim su an farkettim. Hakvermek lazimmis yonetime. O sinirle yazdiklarim kotu gelmemisti. Ama hata etmisim. Hakli ama keske boyle olmasaydi ya. Uzuldum de acikcasi.Site yonetimi her an bilgisayarin basinda olmuyor ki. Ayrica kisa sureli de olsa erisim saglamazlar bu kurallara aykiri olur. Cok inat ediyorsunuz gercekten. El birligiyle cozum bulunabilecek pek cok sey var ama siz bir seferligine bulamadiniz diye hemen kusmeyin. Kk ile irtibati koparmayin derim. Burasi guzel bir dunya cunku.basit bir yanlis anlasilma olmus. Size kim terbiyesiz dedi ki ben onu anlamadim
Uzulecek bir sey yok, bir kabalik yaptiysaniz yoneticiden ozur dilersiniz olur biter. Kimseyle kotu olmaz patronBen sinirle baya sert cikismisim su an farkettim. Hakvermek lazimmis yonetime. O sinirle yazdiklarim kotu gelmemisti. Ama hata etmisim. Hakli ama keske boyle olmasaydi ya. Uzuldum de acikcasi.
Iptali icin coktan ulastim. Birazdan ya uzaklastirilirim ya uyeligim iptal edilir
Site yonetimi her an bilgisayarin basinda olmuyor ki. Ayrica kisa sureli de olsa erisim saglamazlar bu kurallara aykiri olur. Cok inat ediyorsunuz gercekten. El birligiyle cozum bulunabilecek pek cok sey var ama siz bir seferligine bulamadiniz diye hemen kusmeyin. Kk ile irtibati koparmayin derim. Burasi guzel bir dunya cunku.basit bir yanlis anlasilma olmus. Size kim terbiyesiz dedi ki ben onu anlamadim
Cok sükür :)))) oyle mutlu oldum ki ben de anlatamamBanı bir süreliğine kalkabilirdi evet. Çareler tükenmez. Kuralları koyan bir insan olduğuna göre yine bir insan esnetebilirdi. Ben burda kuralın esnetildiği durum gördüm yani. Demek ki olabiliyor. İyki kedicik düzelmiş. O da teselliniz olsun.
Soylediklerime gore hakli davranmis ben ne soyledigimi bile unutmusum :))) kotu konusmak istemedim asla sadece o an benden kesin bi cevap bekledikleri icin cok gergindim. Ozur dilerim herkestenKonu sahibi mune nin de kopegi var. Yapilacak bir sey olsaydi emin ol yapardi.
Konu sahibi cok israr edince ,Mune terbiyenizi takinin demis. Terbiyesiz demek degil ki o.
Degil tabii uyarmis sadece. Bir ozur isi cozer bana goreKonu sahibi mune nin de kopegi var. Yapilacak bir sey olsaydi emin ol yapardi.
Konu sahibi cok israr edince ,Mune terbiyenizi takinin demis. Terbiyesiz demek degil ki o.
Olabilir tabi :)))Uzulecek bir sey yok, bir kabalik yaptiysaniz yoneticiden ozur dilersiniz olur biter. Kimseyle kotu olmaz patronzaman zaman zitlassak da kotu insan degildir. Ayni sekilde editorler de oyle. Bir derdin varsa sahsen yazinca bile ilgilenirler ama 24 saat bilg. Basinda degiller yani
Soylediklerime gore hakli davranmis ben ne soyledigimi bile unutmusum :))) kotu konusmak istemedim asla sadece o an benden kesin bi cevap bekledikleri icin cok gergindim. Ozur dilerim herkesten
Küsmedim kii. Abla sadece yanlis anlasildigim icin uzuldum. Keske kendimi daha guzel ifade edebilseydimküsme yahu.
yanlış anlaşılmalar her zaman oluyor.
bak cevap alamadım diyorsun sürekli online değillerki ..
Küsmedim kii. Abla sadece yanlis anlasildigim icin uzuldum. Keske kendimi daha guzel ifade edebilseydim
Konu sahibi mune nin de kopegi var. Yapilacak bir sey olsaydi emin ol yapardi.
Soylediklerime gore hakli davranmis ben ne soyledigimi bile unutmusum :))) kotu konusmak istemedim asla sadece o an benden kesin bi cevap bekledikleri icin cok gergindim. Ozur dilerim herkesten
Uyarıyı veren benim, terbiyenizi takının yazan da benim, zira ne olursa banlanan bir üyeye ulaşamıyorsunuz diye vicdansız vb suçlamalar yapılması hoş değil, mağdursunuzdur acil birine ulaşmanız gerekiyordur, bana veya Kazen'e bir mesaj atarsınız, yapabileceklerimizi dile getiririz, ona göre bir yol çizilir.Degil tabii uyarmis sadece. Bir ozur isi cozer bana gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?