hayvancıkların da damak tadı olduğunu unutmamak lazım...o bahsedilen,çöp yanına poşette yiyecek olayını ben üç yıldır yapıyorum... yanlış anlaşılmasın,fikir vermek,hatırlatmak adına yazıyorum... maddi durumunuza bağlı elbette ama ,o kuru ekmeğin üzerine birazda olsa süt gezdirsek,en azından aroması olur...ya da,tavuk suyu,et suyu..yoğurt kaplarında yüzeyde hep sıvı birikir ya,mesela o su da olur... yeter ki aroma olsun...evet,hepiniz gibi ben de kapların alınmasından,atılmasından bıktım...bazen öyle oluyor ki,hiç bi kap kalmıyor elimde..poşette çok aşağılayıcı geliyor sadece benim görüşüm kimse alınmasın... en son,evden porselen salata tabağımı indirdim..kenarına da cd kalemi ile şunları yazdım: 'en büyük sevap,aç bir canlıyı doyurmaktır...lütfen atmayınız...' diğer kaplarıma göre daha uzun kaldı diyebilirim.. ama o da gitti

( bir tavsiyem daha olacak,ben uyguluyorum,boşalan süt kutusunu yan yatırıp üst yüzeyini bıçakla kenarlarından kesiyorum... harika bir kap oluyor,tavsiye ederim :)) yazacak çok şey var aslında....bizim sokağın kedicisi benim..bazıları desteklesede,bazıları beyinsiz konu komşu köstek oluyor..kavga etmemek için ekstra efor harcıyorum..bi başlarsam susmamda...
sloganım şu; benim bulunduğum sıkakta hiçbir hayvan aç uyumamalı,çöp tenekesinde beslenmemeli.... herkese tavsiye ederim :))))
haaa,bu işlerin sevabı da cabası :)))))