Cöplerin yanina koymayin lutfen atiyorlar malesef, bahce olur balkon olur...
Balkona gelen sokak kedileri var mi? Biraz kuru islak mama yada yemek artiklari koyun bir kucuk yogurt kabina cagirin balkona iki üc kez gelirlerse zaten orayi evleri gibi kabul eder her zaman gelirler.
evde beslenen orta boyda ir köpek için yapabileceğim bir öneriniz var mı
bahçede bir ayağı olmayan bir kedimiz var , yuva yapmayı düşünüyorum ona aslında yaptım bir kaç kez beğenmedi veya alttan su almış kartonlar. sudan nasıl koruyacağız
bu evlerden bir tane de ben yaptım kapının önüne ağacın dibine koydum ama iki gün sonra ters çevrilmiş atılmış olarak buldum. toplama kedileri kapının önüne dendiğini hissettim duymadansu koymuştum önüne onu bile boşaltmışlar! benim kızımı bile gördüklerinde çığlık atarak kapıları kapatıp bir de kilitliyolar sanki yavrum kapıyı zorlayacak evde duruyor şu anda kış gelince ne etsem de koysam bunu bi yere bilemedim. kedi canavarları dolu etraf
Eki Görüntüle 1614617
Mahallede kuytu köşe,ayakaltı olmayan yerlere koyuyoruz. Ki insan müsveddeleri,ordan bile bulup atıyorlar.Harika yaa...
Bu kış ben de yapıcam bunlardan. Rüzgardan ucmamaları için bir fikir var mı? İçine taş fln koysak bebelere yer kalmaz.
Şu evim şahane'nin Selim Beyi de 2 adet leğenden yapmıştı bir bölümde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?