• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sokak kedisini eve almak?

Sabah saat 4 tu ic kanama gecrdigini dusumemedim malesef o zamnlar daha kucuktum hicte evde hayvan beslemisligim yoktu sonra arastrdim ama vicdan azbi cektigimden kurtarabilirmiydik acaba diye kurtarilamazmis 8. Kattan dusmustu 😔

Gelisme caginda az kitap okumussun sanirim anlasilabilecegini dusunerek aciklama yapmamistim yapsaymisim keske . soylemek istedigim suydu sokaga alismis canliyi evde tutamazsin evde buyumusude isteyerekte sokaga salsan gitmez.Acikladim bak anladinmi simdi 😁
10 aylıkken eve aldığım bir kedim var şu an ayaklarimin üstünde yatıyor 😑😑 başka yorum yok ! Kendini başka yerde avut .

Tedavi ettirip tekrardan doğal hayatına bırakabilirsiniz. Sizi evinizden alıp kapalı Baska bir eve koysalar ne yapardınız? Onun evi sokaklar malesef.

10 aylıkken eve aldığım bir kedim var şu an ayaklarimin üstünde yatıyor 😑😑 başka yorum yok ! Kendini başka yerde avut .

😊 senin amacin ne anlamadimda sokak kedisi havan var ama dalasmiycam seninle 😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X