• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak köpeğimiz çok halsiz

Sokaktaki diğer köpekler 3,4 gündür yemek yedirmediler ve sürekli küçük köpekle kavga ettiler aşırı halsiz olduğunu farkettiğimizde bahçenin içine evimizin önüne aldık rahat yemek yesin diye,normalde kendini sevdirmeyen yaklaştırmayan bir köpek (dost) bu sebeple veterinere de götüremiyoruz .Yemek yiyor fakat yerinden çok zor kalkıyo sürekli yatış pozisyonunda sizce neden olabilir?Dayak yediği içinmi beslenemediği için mi?Çok üzülüyorım

Dışarda bulunan köpeğimiz aşırı halsiz yerinden çok zor kalkıyor fakat yemek yiyor neden olabilir acaba?
Veterinere götüreceksiniz.
Buradan kimse hayvan için bir şey öneremez ki zaten doğru da olmaz.
Arabaya sevdiği yiyeceği koyun gelip biner olmadı veterinerden yardım isteyin.

Veterinere götüreceksiniz.
Buradan kimse hayvan için bir şey öneremez ki zaten doğru da olmaz.
Arabaya sevdiği yiyeceği koyun gelip biner olmadı veterinerden yardım isteyin.
Veteriner tabikide kesin bir çözüm fakatbir türlü bindiremiyoeuz ayrıca öneri istemedim bu tarz bir durum yaşayan oldu mu sebep ne olabilir diye soruyorum sadece

Veteriner tabikide kesin bir çözüm fakatbir türlü bindiremiyoeuz ayrıca öneri istemedim bu tarz bir durum yaşayan oldu mu sebep ne olabilir diye soruyorum sadece
Yani ilgilenen birine teşekkür edeceğinize öneri istemedim diyorsunuz.
İyi bekleyin bir müneccim görmeden cevap versin size.
Te Allahım

Soğuktan üşümüştür belki hastadır, soğuktan dolayı halsiz olabilir yakınlarda barınak varsa arayın tedavisini yapıp geri bırakmalarını söyleyin. Kısır değilse kısırlaştırılmasını söyleyin. Özel veterinere de söylerseniz adresinize gelip alır zaten uzaktan iğne yapıp götürür yada orda tedavi edilecek gibiyse tedavi eder. Muayene etmeden ne olduğunu veteriner bilemez muayene etmesi lazım biz bilemeyiz.

yazdığımı iyice okursanız veterinere götüremediğimden bahsediyorum.Ki gitmesi gerektiğini her hayvansever bilir.Ayrıca öneri talebim olmadı nedeni ni sordum aynı durumu yaşayan birileri olur diye.belkide hassas biri olduğum üzüldüğüm için yanlış açıklamış olabilirim.Son olarak yardımlarınız için teşekkür ederim. Veterinere götürdüm şuan baya toparladı.
Ayrıca insanları tam anlamadan böyle yükselmenize gerek yok.Hoşçakalın
Te Allahım

Te Allahım

Soğuktan üşümüştür belki hastadır, soğuktan dolayı halsiz olabilir yakınlarda barınak varsa arayın tedavisini yapıp geri bırakmalarını söyleyin. Kısır değilse kısırlaştırılmasını söyleyin. Özel veterinere de söylerseniz adresinize gelip alır zaten uzaktan iğne yapıp götürür yada orda tedavi edilecek gibiyse tedavi eder. Muayene etmeden ne olduğunu veteriner bilemez muayene etmesi lazım biz bilemeyiz.
Çok teşekkür ederim detaylı bilgi verdiğiniz için.Malesef evimiz uzak olduğu için gelemedi veteriner ama ben götürdüm şuan çok şükür baya toparlandı.Tekrar teşekkür ederim 🤲

Sevindim iyi olmasına. Sokaklarda maalesef yaşamaları çok zor. Açıkta kaldıkları için üşüyolar, barınacakları kulübe şart. Kavga ettikleri için hırpalanıyor olabilir, küçükse bahçenize alın lütfen. Elimizden geldiğince kol kanat gericez başka çaremiz yok...

Sevindim iyi olmasına. Sokaklarda maalesef yaşamaları çok zor. Açıkta kaldıkları için üşüyolar, barınacakları kulübe şart. Kavga ettikleri için hırpalanıyor olabilir, küçükse bahçenize alın lütfen. Elimizden geldiğince kol kanat gericez başka çaremiz yok...

Dışarı çıkartmadım tekrar gönül isterki hepsini alayım fakat kediler ve köpeğimiz olduğu için dışardakilerle anlaşamıyorlar 😢çok şükür iyi 🤲

Back
X