- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.359
- 498
- 37
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Hukuk okuyor bir de bunlar. Yemin ederim sırf bunlara inat dünden beri derneklere bağış yağdırıyorum. Hayatında tek köpek kısırlaştırmamıştır. Ben mesela kişisel olarak 15 civarı köpek 4 kedi kısırlaştırdım. Çeşitli derneklerle belediye arasında bağlantı sağladım. Bize sokak güvenliği dersini bunlar verir ama.Belediye köpekleri besleyecek, aç kalıp millete saldırmayacak.
Devlet soracak bu çocuk okula neden tarladan gidiyor diye, boş araziyi geçmek zorunda kalıyor diye.
Şahıslara hesap sorulmuyor köpeklere soruluyor çok ilginç.
İnançlıysan zaten başta günah, değilsen her canlının yaşama hakkı var.
İlk önce şahıslar sonra hayvanlar. Sıra böyle olmalı.
Kısa vadede çözümün ne ? Şimdiye kadar ne yaptın bu sorun için bizlere üstten üstten hesap soruyorsun ?Okur yazar olduğunuzu düşünüyorum ? Ben hangi yorumumda itlafı savunmuşum ? Göstersene
Fikrini belirtmişsin ben de kısa vadede bir çözüm düşüncen var mı diye sordum? Niye sen ne yaptın bu konu hakkında. Çok bir şey yapamamışsın ki bugün çocuklar parçalanıyorKısa vadede çözümün ne ? Şimdiye kadar ne yaptın bu sorun için bizlere üstten üstten hesap soruyorsun ?
Senin fikrin ne ? Sen ne yaptın mesela çocuk parçalanmasın diyeFikrini belirtmişsin ben de kısa vadede bir çözüm düşüncen var mı diye sordum? Niye sen ne yaptın bu konu hakkında. Çok bir şey yapamamışsın ki bugün çocuklar parçalanıyor
Bizim belediyemiz sağ olsun bu sene full köpeklere çalıştı. Belki de ondan kedilerin sayısı şu an burada arttı bilmiyorum ama uyuzlarını tedavi etti, kısırlaştırmayı çok büyük oranda başardı. Birçok belediyeden çok çok başarılı bu konuda.Hukuk okuyor bir de bunlar. Yemin ederim sırf bunlara inat dünden beri derneklere bağış yağdırıyorum. Hayatında tek köpek kısırlaştırmamıştır. Ben mesela kişisel olarak 15 civarı köpek 4 kedi kısırlaştırdım. Çeşitli derneklerle belediye arasında bağlantı sağladım. Bize sokak güvenliği dersini bunlar verir ama.
Öldürmeye gelince varlar. Daha geçen hafta yeni bir kısırlaştırma protokolü için görüşme başlatmaya karar verdik örneğin. Yine dolaylı olarak bir sürü insana maddi anlamda kısırlaştırma desteğinde bulundum. Ay sefil yaratıklar itlaf diyor
Bir de lafı çevirmeleri yok mu biz itlaf mı dedik diye insan artıklarıBizim belediyemiz sağ olsun bu sene full köpeklere çalıştı. Belki de ondan kedilerin sayısı şu an burada arttı bilmiyorum ama uyuzlarını tedavi etti, kısırlaştırmayı çok büyük oranda başardı. Birçok belediyeden çok çok başarılı bu konuda.
Herkes belediyesine baskı yapsın. Şikayet etmeyi bile bilmiyor ki bunlar, bir şikayet edin, peşine düşün alıp kısırlaştırıyorlar mı diye! Ama yok onlar beddua eder, hepsi öldürülsün ister!
Kendi aranızda tartışında çocuklara beddua etmeyin ya ne suçları varFotoğrafta en sonki köpek saldırısı sonucu 9 yasindaki bir çocuğun durumu yaziyor. Sizin çocuğunuzun da başına gelmesini diliyorum
Çok yanlış kişiye sataşıyorsunFotoğrafta en sonki köpek saldırısı sonucu 9 yasindaki bir çocuğun durumu yaziyor. Sizin çocuğunuzun da başına gelmesini diliyorum
ALLAH aşkına mantıklı yorumlar yapın,20 tane köpek çevrenizi sarıp havlayip bir yerlerinizi ısırmaya meyl ederken kalp atışlarınızı ve korkunuzu gizlemeye calisacaksiniz tamam oldu bunu parçalanan çocuklara da anlatın.Zaten şu canını sevdigin ülkede mıni etek giyme sapık olur,gece çıkma başına iş gelir,köpek çetesi saldırınca korkma dikil.Ama önlem alması gereken kimse önlem almasin hep suçlu mağdur,insan hayvan fark etmez .....Bunu kopegenemi yapicaksin. Size tavsiyem köpeklerde korkmucaksin siz kosarsaniz pesinize gelir oyun zanneder. Köpekler geldimi yanina kibirdamicaksin kalp atışı bile hissediyor korkmamaya çalış.havlar havlar gider.
Üstten fikir beyan eden sensin. Saldıran canlıya karşı gel beni ye diye beklenmez konu sahibi sormuş nasıl koruyabilirim kendimi diye. Yoksa insanlar alsın küreğini sopasını hayvan öldürsün mü denilmiş burada. Çocuğuma saldıran bir köpek olursa hani biz de hayvanlarla eşitiz ya içgüdülerimiz var ya korurum evladımı sen git o köpeğin yavrusuna bir şey yapmaya kalk sana ne yapıyor gör. Hayatımda hiçbir canlıya zarar vermedim vermem de iki kez köpek saldırdı hayatımda yaklaşıl 10-15 köpekti ikisinde de tanımadığım insanlar kurtardı beni birinde 8 aylık hamileydim birinde de uçurumdan aşağıya düşüyordum az kalsınSenin fikrin ne ? Sen ne yaptın mesela çocuk parçalanmasın diye
Bir çocuğa üzülüp başka birinin çocuğuna aynısı olsun diye beddua etmek neyin kafası ya. Dikkat edin bu iğrenç bedduanız dönüp dolaşıp sizi bulmasın!Fotoğrafta en sonki köpek saldırısı sonucu 9 yasindaki bir çocuğun durumu yaziyor. Sizin çocuğunuzun da başına gelmesini diliyorum
Hem çocuklar için üzüldüğünüzü söyleyip hem başka bir çocuğun parçalanmasını nasıl diliyorsunuz. Nasıl bir vicdansızlık, nasıl bir çelişkidir bu. Ayıp yahu.Fotoğrafta en sonki köpek saldırısı sonucu 9 yasindaki bir çocuğun durumu yaziyor. Sizin çocuğunuzun da başına gelmesini diliyorum
Haddini bil terbiyeni takınBir de lafı çevirmeleri yok mu biz itlaf mı dedik diye insan artıkları
Kısırlaştırma yaptım defalarca bu sorun için diyorum konuyu değiştirme yok uçurum yok hamileydim filan sen ne yaptın mesela hiç hayvan kısırlaştırdın mı ? Ve kısa vadede senin çözüm önerin ne kısırlaştırma senin için çözüm değilse ? Aklındakini açık açık söyleyecek cesaretin yok mu ? Söylemeye utandığın vahşi fikirlerini neden ima yoluyla belirtmeye çalışıyorsun sonra lafı çeviriyorsun ? Kısırlaştırma çözüm değilse ne mesela ? ben sırf bu ay 17 bin tl göndermişim derneklere kısırlaştırma ve besleme için sen yaptın ?Üstten fikir beyan eden sensin. Saldıran canlıya karşı gel beni ye diye beklenmez konu sahibi sormuş nasıl koruyabilirim kendimi diye. Yoksa insanlar alsın küreğini sopasını hayvan öldürsün mü denilmiş burada. Çocuğuma saldıran bir köpek olursa hani biz de hayvanlarla eşitiz ya içgüdülerimiz var ya korurum evladımı sen git o köpeğin yavrusuna bir şey yapmaya kalk sana ne yapıyor gör. Hayatımda hiçbir canlıya zarar vermedim vermem de iki kez köpek saldırdı hayatımda yaklaşıl 10-15 köpekti ikisinde de tanımadığım insanlar kurtardı beni birinde 8 aylık hamileydim birinde de uçurumdan aşağıya düşüyordum az kalsın
Hukuk okumuyorum avukatım. Terbiyeni takınmadığın müddetçe şikayet edeceğim seni. Sizin zaten fikir beyan edebilecek bir tarafınız yok anca hakaret. Soruyorum kısa vade çözüm üretebildiniz mi bu kadar ilgileniyorsunuz bu konuyla cevap yok ancak hakaret etmeyi bilirsinizHukuk okuyor bir de bunlar. Yemin ederim sırf bunlara inat dünden beri derneklere bağış yağdırıyorum. Hayatında tek köpek kısırlaştırmamıştır. Ben mesela kişisel olarak 15 civarı köpek 4 kedi kısırlaştırdım. Çeşitli derneklerle belediye arasında bağlantı sağladım. Bize sokak güvenliği dersini bunlar verir ama.
Öldürmeye gelince varlar. Daha geçen hafta yeni bir kısırlaştırma protokolü için görüşme başlatmaya karar verdik örneğin. Yine dolaylı olarak bir sürü insana maddi anlamda kısırlaştırma desteğinde bulundum. Ay sefil yaratıklar itlaf diyor
Konuyu değiştirmiyorum tek bir yorum yaptım aa ama sana saldıran canlıya savunma kendini oyun istiyor teyzesi diye. Gelip saçma sapan yorumlar yazan sensinKısırlaştırma yaptım defalarca bu sorun için diyorum konuyu değiştirme yok uçurum yok hamileydim filan sen ne yaptın mesela hiç hayvan kısırlaştırdın mı ? Ve kısa vadede senin çözüm önerin ne kısırlaştırma senin için çözüm değilse ? Aklındakini açık açık söyleyecek cesaretin yok mu ? Söylemeye utandığın vahşi fikirlerini neden ima yoluyla belirtmeye çalışıyorsun sonra lafı çeviriyorsun ? Kısırlaştırma çözüm değilse ne mesela ? ben sırf bu ay 17 bin tl göndermişim derneklere kısırlaştırma ve besleme için sen yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?