- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Evet belediye o konuda bir şey yapamaz. Köpeğin ısırma geçmişi yoksa.Tartışmayın, konunun kapanmasını istemiyorum. İşe yarar bir çözüm vardır belki diye açtım konuyu. Belediyeye falan yazmanın da işe yaradığını sanmıyorum. Okulda köpek saldırmıştı, yönetime yazdım, en azından akşamları bir yere kapatsanız köpekleri diye. Belediyenin sorumluluğu falan dediler, belediye de biz bir şey yapamayız dediler yine. Yani herkes birbirine paslıyor.
O zaman daha acı o diploma aldığın okula yazıklar olsun . Asliye ceza hakimiyim ben de istediğin yere şikayet et. Tekrar tekrar yazıyorum itlaf savunan haysiyetsiz vicdansız şerefsizdir. İtlaf savunuyorsan sen de öylesin.Hukuk okumuyorum avukatım. Terbiyeni takınmadığın müddetçe şikayet edeceğim seni. Sizin zaten fikir beyan edebilecek bir tarafınız yok anca hakaret. Soruyorum kısa vade çözüm üretebildiniz mi bu kadar ilgileniyorsunuz bu konuyla cevap yok ancak hakaret etmeyi bilirsiniz
üzücü adalet sisteminin bu halde olduğunu sorgulamaya gerek kalmadı.. benim yazmadığım bir yoruma istinaden etmediğiniz hakaret kalmadı. Üniversite sınavında Türkiye derecesi yaptım fakültemi de dereceyle bitirdim çok şükür ki bir çocuğun başına gelenlere üzüldüm diyemeyecek bir yakınım yok.. şanslıymışım.O zaman daha acı o diploma aldığın okula yazıklar olsun . Asliye ceza hakimiyim ben de istediğin yere şikayet et. Tekrar tekrar yazıyorum itlaf savunan haysiyetsiz vicdansız şerefsizdir. İtlaf savunuyorsan sen de öylesin.
Valla Kıt diyemeden saldırıya uğrama olasılığı yüksek. Yazan üye umarım ciddi değildir.Köpeklerin atası derler, selamını söyleyince çekilirmiş kenarabatıl inanç gibi
Ben sizi hatırladım bu konuyu da bilerek açtığınızı düşünüyorumPolemik olunca konudan engellemek zorunda kalıyorum, lütfen tartışma olmasın.
Amacım polemik olsaydı ben de tartışmaya girer konuyu uzatırdım. Orada da kısırlaştırılmamış hayvanı beslemeyin dediğim için engellenip duymadığım hakaret kalmadı. Benim konumda bari iftira atmayın. Burada yazan hayvanseverler de kısırlaştırma diyor zaten. Bu arada ben de hayvanseverim, her çeşit türü severim. Sizin gibi türcü değilim, iyi günler.Ben sizi hatırladım bu konuyu da bilerek açtığınızı düşünüyorum
Hatta mamalarımı çalan esnaf komşum diye bir konuda da konu sahibi sizin için yazmıştı
Her hayvan konusuna gelip nefretinizi kusuyorsunuz gibi bişeydi
Orda da bir makale mi ne paylaşmıştınız kedilerle ilgili
Amacınız polemik yaratmaktı sanırım başarılı oldunuz
Bir kadını da böyle parçalamıslar. O her gün köpekleri besliyormuş. Duyduğum böyle tek yetişkin saldırı haberi ama yine de korkutucu. Şu dönemde çocuk olmadığım için de mutluyum. Ya da çocuğum olmadığı için.Valla arkadaşlar şu bir gerçek, sokak köpekleri beni deli gibi korkutuyor. Ailemden birine saldırma olasılıkları tüylerimi ürpertiyor. Bugün o babanın evladımı ısırmamış yemişler cümlesini okuyunca dondum kaldım. Aynısı başımıza gelirse ne yapacağız? Acil bir çözüm şart.
Yani çocuğunuz bir anda köpek saldırısı sonucu ölüyor, düşünsenize. Yani kaza yok, bela yok. Sadece okuldan gelirken köpek saldırısı sonucu... Yani o kadar şey bir durum ki... İsimlendiremiyorum yani.
Evet böyle vahim olaya üzüldüm yazamıyorlar. Çoooook vicdanlılar ya. Kendisine köpek saldıran insanın kendini savunmasına ilişkin açtığı konuya bile öfke kusuyorlar. El kadar çocuğu yemişler. Belediye ve devlet yetkilileri kalıcı bir çözüm sağlayana kadar insanlar kendilerini çocuklarını korumayacak da ne yapacak ?Valla arkadaşlar şu bir gerçek, sokak köpekleri beni deli gibi korkutuyor. Ailemden birine saldırma olasılıkları tüylerimi ürpertiyor. Bugün o babanın evladımı ısırmamış yemişler cümlesini okuyunca dondum kaldım. Aynısı başımıza gelirse ne yapacağız? Acil bir çözüm şart.
Yani çocuğunuz bir anda köpek saldırısı sonucu ölüyor, düşünsenize. Yani kaza yok, bela yok. Sadece okuldan gelirsek köpek saldırısı sonucu... Yani o kadar şey bir durum ki... İsimlendiremiyorum yani.
Yani çocuk olmamak da saldırıyı önlemiyor ki bence.Bir kadını da böyle parçalamıslar. O her gün köpekleri besliyormuş. Duyduğum böyle tek yetişkin saldırı haberi ama yine de korkutucu. Şu dönemde çocuk olmadığım için de mutluyum. Ya da çocuğum olmadığı için.
Valla çocuğum yok, olsa 100 metre bile olsa servisle yollardım okula herhalde. Ya da arabayla ben götürüp getirirdim. :/Evet böyle vahim olaya üzüldüm yazamıyorlar. Çoooook vicdanlılar ya. Kendisine köpek saldıran insanın kendini savunmasına ilişkin açtığı konuya bile öfke kusuyorlar. El kadar çocuğu yemişler. Belediye ve devlet yetkilileri kalıcı bir çözüm sağlayana kadar insanlar kendilerini çocuklarını korumayacak da ne yapacak ?
Aşırı hayvanseverler gelir birazdan :)Son çocuğa saldırı haberinden dolayı biraz korktum. Köpeklerden korunmak için bildiğiniz etkili bir yol var mı? Biber gazı, elektroşok cihazı veya ses ile korkutan bir cihaz varmış sanırım. Bunlari kullanan var mı?
aşırı bir hayvanseverim lakinn insan canı her seyin ustundedir benim icin.Aşırı hayvanseverler gelir birazdan :)
Cevapları: onların özgürlüğe haklı yok mu,hiçbir köpek durduk yere saldirmaz,siz de yiyecek verseydiniz (hak ediliyor anlamında),saldırıyorlar diye napsinlar yani barınağa mi gitsinler sen git barınağa! Gibi gibi :)
Benim şu yorumuma bana özelden saldırmak için fırsat kollayan arkadaş buyrun.Çıkmıyor aklımdan o çocuğun haberi of ofzaten böyle giderse halk kendi çözümünü kendi yapacak. Keşke biraz gelişebilsek tüm hayvanlar Avrupadaki gibi güzel bakıldıkları bakımevlerinde olsa..
Dürüst olmak gerekirse konudan engellemistim, o yüzden mesajdan yazmış olmalı.Benim şu yorumuma bana özelden saldırmak için fırsat kollayan arkadaş buyrun.
Bu nedir ya bu nasıl bir insan?
Ben köpekler ölsün öldürülsün mü demişim?
Aksine barınak dileklerimi sundum “güzel bakıldıkları”
Gerçekten bu üye burada sadece kavga polemik millete saldırmak hınç almak için var galiba. Özelden değil buradan yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?