Sokak Köpeklerinden Korunmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet belediye o konuda bir şey yapamaz. Köpeğin ısırma geçmişi yoksa.
Belediyeye ancak kısırlaştırma için baskı yapabilirsiniz, onu da yapın bence muhakkak.
Ben de çok korkuyorum biber gazı taşıyorum yanımda. Onun haricinde komik gelebilir ama gerçekten havlayıp üstlerine koşunca kaçıyorlar. Tabi çok kalabalık köpek grubunda denemedim

bir cocuga üzülürken diger çocuğa aynı kaderi dileyen tipler bana kesinlikle insancil gelmiyor, vicdan ve merhamet barindirdiklarini da sanmiyorum, o kisinin fikrine katilmadigini cocuguna beddua etmeden farkli bir dil ile ifade edebilirsin.
Hatta saldiriya ugrayan cocuga uzuldugunu de sanmiyorum cunku ayni akıbeti baska bir cocuga daha dilemis

O zaman daha acı o diploma aldığın okula yazıklar olsun . Asliye ceza hakimiyim ben de istediğin yere şikayet et. Tekrar tekrar yazıyorum itlaf savunan haysiyetsiz vicdansız şerefsizdir. İtlaf savunuyorsan sen de öylesin.

üzücü adalet sisteminin bu halde olduğunu sorgulamaya gerek kalmadı.. benim yazmadığım bir yoruma istinaden etmediğiniz hakaret kalmadı. Üniversite sınavında Türkiye derecesi yaptım fakültemi de dereceyle bitirdim çok şükür ki bir çocuğun başına gelenlere üzüldüm diyemeyecek bir yakınım yok.. şanslıymışım.

Polemik olunca konudan engellemek zorunda kalıyorum, lütfen tartışma olmasın.
Ben sizi hatırladım bu konuyu da bilerek açtığınızı düşünüyorum
Hatta mamalarımı çalan esnaf komşum diye bir konuda da konu sahibi sizin için yazmıştı

Her hayvan konusuna gelip nefretinizi kusuyorsunuz gibi bişeydi

Orda da bir makale mi ne paylaşmıştınız kedilerle ilgili
Amacınız polemik yaratmaktı sanırım başarılı oldunuz

Amacım polemik olsaydı ben de tartışmaya girer konuyu uzatırdım. Orada da kısırlaştırılmamış hayvanı beslemeyin dediğim için engellenip duymadığım hakaret kalmadı. Benim konumda bari iftira atmayın. Burada yazan hayvanseverler de kısırlaştırma diyor zaten. Bu arada ben de hayvanseverim, her çeşit türü severim. Sizin gibi türcü değilim, iyi günler.

Valla arkadaşlar şu bir gerçek, sokak köpekleri beni deli gibi korkutuyor. Ailemden birine saldırma olasılıkları tüylerimi ürpertiyor. Bugün o babanın evladımı ısırmamış yemişler cümlesini okuyunca dondum kaldım. Aynısı başımıza gelirse ne yapacağız? Acil bir çözüm şart.
Yani çocuğunuz bir anda köpek saldırısı sonucu ölüyor, düşünsenize. Yani kaza yok, bela yok. Sadece okuldan gelirken köpek saldırısı sonucu... Yani o kadar şey bir durum ki... İsimlendiremiyorum yani.

Bir kadını da böyle parçalamıslar. O her gün köpekleri besliyormuş. Duyduğum böyle tek yetişkin saldırı haberi ama yine de korkutucu. Şu dönemde çocuk olmadığım için de mutluyum. Ya da çocuğum olmadığı için.

Evet böyle vahim olaya üzüldüm yazamıyorlar. Çoooook vicdanlılar ya. Kendisine köpek saldıran insanın kendini savunmasına ilişkin açtığı konuya bile öfke kusuyorlar. El kadar çocuğu yemişler. Belediye ve devlet yetkilileri kalıcı bir çözüm sağlayana kadar insanlar kendilerini çocuklarını korumayacak da ne yapacak ?

Yani çocuk olmamak da saldırıyı önlemiyor ki bence.

Valla çocuğum yok, olsa 100 metre bile olsa servisle yollardım okula herhalde. Ya da arabayla ben götürüp getirirdim. :/
Yemişler ne demek ya? Valla ben bu cümleden sonra kendime gelemedim. Şok oldum resmen.

Aşırı hayvanseverler gelir birazdan :)
Cevapları: onların özgürlüğe haklı yok mu,hiçbir köpek durduk yere saldirmaz,siz de yiyecek verseydiniz (hak ediliyor anlamında),saldırıyorlar diye napsinlar yani barınağa mi gitsinler sen git barınağa! Gibi gibi :)

aşırı bir hayvanseverim lakinn insan canı her seyin ustundedir benim icin.
Keske sokak köpeklerini de, insanlari da koruyabilsek..

Benim şu yorumuma bana özelden saldırmak için fırsat kollayan arkadaş buyrun.
Bu nedir ya bu nasıl bir insan?
Ben köpekler ölsün öldürülsün mü demişim?
Aksine barınak dileklerimi sundum “güzel bakıldıkları”
Gerçekten bu üye burada sadece kavga polemik millete saldırmak hınç almak için var galiba. Özelden değil buradan yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dürüst olmak gerekirse konudan engellemistim, o yüzden mesajdan yazmış olmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…