- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.675
- 398
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Bence siz gidin bir yoga yapın . Ne bileyim sakinleşin . İtlaf etmek nedirÇantamı cekistirirken okşamak pek aklıma gelmedi. Cebimde mama taşımak zorunda değilim.ilk defa gördüğüm köpekler. Onlarin yaşam alanı sokak değil. Sokakları biz inşa ettik. Ormana gidince orada da hayvan bırakmıyorlar. itlaf en iyi çözüm
yürü be avukat hanımcım benim!!Cozum uretin soyleneceginize. Ustelik ekran goruntusu aldim, suc isleme niyetinizi beyan ettiniz, emniyete bildiriyorum. Ustelik hayvan haklari yasasi ayin 1’inde meclise sunuldu, eli kulaginda cikmak uzere. Hayvana eziyet edene 6 aydan 3 yila hapis var. Hele birine dokunun o kopeklerden bakin ben size neler yapiyorum
Kızış dönemi dişi köpeklerin regl dönemidir, yaydıkları kokuyu alan erkek köpekler bölgeye yığılır resmen ve aralarında rekabet başlar, koku onları aynı zamanda diğer erkek köpeklere ve çevredeki canlılara karşı agresif yapar, arkadaşınız o döneme denk gelmiş olabilir.Net olarak köpeklerin yerini söylerdim ama kesin ifşa olurum
Bu köpekler çeteler halinde. Ama sürekli besleniyorlar. Alanlarını koruma içgüdüsüyle saldırdıklarını düşünüyorum.
Bir arkadaşım gece yurda dönerken saldırıya uğradı. Baya sırtından omzundan ısırmışlardı. Ve söylediği şey: çeteyi görünce rahatladım, yurda kadar eşlik ederler güvende olurum diye idi. Ama bir anda saldırmışlar.
Kızış dönemleri mi bilmiyorum. Köpeklerden anlamıyorum ama bana da köpek fobimi yenmem için besle diyorlar. Ama bu örnekleri görünce de beslemek de çözüm değil gibi geliyor.
Zaten ben bana doğru zıplaya zıplaya gelen terrier görsem bayılırım korkudan
Umarım itlaf etmeye sizden başlarlar. Bu hastalıklı zihniyet üremesin.Çantamı cekistirirken okşamak pek aklıma gelmedi. Cebimde mama taşımak zorunda değilim.ilk defa gördüğüm köpekler. Onlarin yaşam alanı sokak değil. Sokakları biz inşa ettik. Ormana gidince orada da hayvan bırakmıyorlar. itlaf en iyi çözüm
Çıkacak olan yasadan gocunup gelmiş burda ortalık karıştırıyorsunuzÇantamı cekistirirken okşamak pek aklıma gelmedi. Cebimde mama taşımak zorunda değilim.ilk defa gördüğüm köpekler. Onlarin yaşam alanı sokak değil. Sokakları biz inşa ettik. Ormana gidince orada da hayvan bırakmıyorlar. itlaf en iyi çözüm
Sizi tebrik ederim ben kovalanmasamda ayni sizin gibiydim uzaktan besler dokunamazdim sonra pandemide disi diye sokaga salinan 1.5 yasinda su an canim olan evladim olan bir kopek bahceme geldi napti etti beni ikna etti, hikayem uzun resmen bizi secti bizde vazgecmedik, beni gorenler taniyamiyor insallah sizde korkunuzu asar o sevgiyi doya doya tadarsiniz
yok artık!!itlaf en iyi çözüm
Yırtıcının sözlük anlamını okuyun sonra köpeklerin öldürdüğü insanlarla bagdastirarak tekrar düşünün. Belki birşeyler çağrıştırırAfrika savanalarında mı sizin sokak? Yırtıcı derken?
Serengeti Mah. Buffalo Sok. no 5.
Ben senın korkunu anlıyorum emınım kı burdakı herkes anlıyorBaya korkuyorlar. Korkanlari böyle değil kusura bakma.
Dogrular isinize gelmeyince cirkeflestiniz yazikkkkEvet köpek sevici mesela 2 yaşındaki kızdaki nefreti hissedip yüzünü parçaladılar. Eskişehirde kendilerini besleyen kadını öldürdüler. Beynini kullansan keşke
Çantamı cekistirirken okşamak pek aklıma gelmedi. Cebimde mama taşımak zorunda değilim.ilk defa gördüğüm köpekler. Onlarin yaşam alanı sokak değil. Sokakları biz inşa ettik. Ormana gidince orada da hayvan bırakmıyorlar. itlaf en iyi çözüm
Çok abartmadınız mı evet korka bilirsiniz ama keşke bir kap su, mama vermeyi deneseniz bizim de başımıza çok geldi mama verdikçe uzaktan uzağa alıştılar belki çok açlar.Dün evime gelirken 4 köpekli bir çete saldırdi. Çantamı çekiştirdiler. Bagirtima dükkan sahibi yetişti.
Arkadaş dağın başında değil, ormanda değil bayağı bildiğimiz sokakta saldırıya uğruyorum. Devlet ne için var .sokakta yirtici hayvanin işi ne anlayamiyorum. Saat altıdan sonra dışarıdaysan yandın. Eve yemek soylemiyorum biliyorum kuryelere musallat olduklarını. Hadi en hafif derdim bu olsun. Isirilma öldürülme tehdidiyle yaşamak zorunda mıyız. Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Hangi ülkede bu var .inanılmaz. sahibi olur bahçesinde tutar. Muhatap yok bildiğin. Allah'a emanetiz
Onların yaşam alanı değildi. Ne çok seviyorsunuz ezber beyanları. insanlar sayesinde sayıları bu kadar arttı.insanlarla varoldular.yok artık!!
gerçekten kanım dondu!
hanımefendi o inşa ettiğiniz sokaklar zaten onların yaşam alanıydı. biz insanlar aldık onları evcilleştirip bize muhtaç hale getirdik.
soğukkanlılıkla ölmelerini savunuyorsunuz. tüylerim diken diken oldu.
kendisine bunu defalarca yazdım,korkusuna hak verdiğimi de söyledim. ama konu sahibi nefret söylemlerine devam etti.Ben senın korkunu anlıyorum emınım kı burdakı herkes anlıyor
Suan tepkı olusmasının nedeni çözümü öldürmekle bulmanız katletmeye yönelmeniz
Halbuki daha guzel önerilerle, güzel yaklasımlarla gelip fikir danıssaydınız bunlarr olmayacaktı.
Oyyyy elinize sağlık ❤❤❤Cozum uretin soyleneceginize. Ustelik ekran goruntusu aldim, suc isleme niyetinizi beyan ettiniz, emniyete bildiriyorum. Ustelik hayvan haklari yasasi ayin 1’inde meclise sunuldu, eli kulaginda cikmak uzere. Hayvana eziyet edene 6 aydan 3 yila hapis var. Hele birine dokunun o kopeklerden bakin ben size neler yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?