Sokak köpeklerinin bela olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bibibella gel bacim banlanak.

Sizin gibiler dunyaya zarar gercekten. Ot dedigin bile fotosentez yapip dunyaya katki sagliyor. Ama siz ve sizin gibiler sadece oksijen israfi.

Aslan kaplan değiller. Kurt cinsi ama farkında mısınız?insan öldürebiliyorlar. Saldirabiliyorlar ki saldırdılar. Parça pinçik ettikleri insanlar var
Ya bu köpekler de hep onlari sevmeyenlere saldırıyor ne hikmetse , hissediyorlar demekki

Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Düşünün tabi; doğal yaşam alanını işgal ettiğimiz hayvanları çekip vurmak da hakkımız değil mi?

Bir kez selam verip başını okşasanız o hayvanlar sizi görünce saldırmaz, kuyruk sallayıp yanınıza gelirdi. İlk kez gördüğünüz köpekler değiller belli ki.

Unutmayın, onlar durduk yere saldırmıyor, bölgelerini koruyorlar. Büyük ihtimalle sıkça eziyet görüyorlar ki insanları düşman bellemişler. Vurmak yerine birlikte yaşamanın yoluna bakın. Bir avuç mama verdiğiniz an dost olmaya adım atarsınız.

İşte anlamadiginiz şey şu, siz canim tehlikede diyip silah almayi düşünüyorsunuz o hayvancagizlarda kendi canlarinin tehlikede oldugunu dusunup insanlara saldiriyor
Yok artık mantığa gel.kopektapar dedikleri bu galiba

Burada köpekleri savunan arkadaşlara dilerim hiçbir zaman köpek sürüsü saldırmaz. Çünkü o zaman düşüncenizi değiştirebilirsiniz.
Yoo bana da saldırdı köpek. Ama hiçbir zaman öldürme planları yapmadım.

size sataşan insanları öldürme planları yapıyor musunuz mesela? Yoksa hukuki yollardan mı halletmeye çalışıyorsunuz?

Net olarak köpeklerin yerini söylerdim ama kesin ifşa olurum
Bu köpekler çeteler halinde. Ama sürekli besleniyorlar. Alanlarını koruma içgüdüsüyle saldırdıklarını düşünüyorum.
Bir arkadaşım gece yurda dönerken saldırıya uğradı. Baya sırtından omzundan ısırmışlardı. Ve söylediği şey: çeteyi görünce rahatladım, yurda kadar eşlik ederler güvende olurum diye idi. Ama bir anda saldırmışlar.

Kızış dönemleri mi bilmiyorum. Köpeklerden anlamıyorum ama bana da köpek fobimi yenmem için besle diyorlar. Ama bu örnekleri görünce de beslemek de çözüm değil gibi geliyor.

Zaten ben bana doğru zıplaya zıplaya gelen terrier görsem bayılırım korkudan

Sizi tebrik ederim ben kovalanmasamda ayni sizin gibiydim uzaktan besler dokunamazdim sonra pandemide disi diye sokaga salinan 1.5 yasinda su an canim olan evladim olan bir kopek bahceme geldi napti etti beni ikna etti, hikayem uzun resmen bizi secti bizde vazgecmedik, beni gorenler taniyamiyor insallah sizde korkunuzu asar o sevgiyi doya doya tadarsiniz

Cozum uretin soyleneceginize. Ustelik ekran goruntusu aldim, suc isleme niyetinizi beyan ettiniz, emniyete bildiriyorum. Ustelik hayvan haklari yasasi ayin 1’inde meclise sunuldu, eli kulaginda cikmak uzere. Hayvana eziyet edene 6 aydan 3 yila hapis var. Hele birine dokunun o kopeklerden bakin ben size neler yapiyorum

Çantamı cekistirirken okşamak pek aklıma gelmedi. Cebimde mama taşımak zorunda değilim.ilk defa gördüğüm köpekler. Onlarin yaşam alanı sokak değil. Sokakları biz inşa ettik. Ormana gidince orada da hayvan bırakmıyorlar. itlaf en iyi çözüm

Kopek kovucular var internette silah yerine ondan alabilirsiniz..saldirma durumunda zorunda kalirsaniz o sekilde kullanirsiniz.. bende almayi dusunuyorum.. oturdugumuz semtte kopekler toplu sekilde geziyor ve cok agrasifler kucuk oglum var yanimda ne olur ne olmaz sonucta egitimli hayvanlar degil..
Bir kere hastane bahcesinde toplu kopeklerin saldirisina ugruyorduk o an Allahtan guvenlik geldi dagitti kopekleri..
Birisi uzerimize atlasa hepsi atlayacakti inanilmaz korkmustum.. o gunden sonra temkinli yaklasirim toplu sekilde gezen kopeklere..

korktuğunuz için böyle dediğinizi varsayarsak , çünkü ben de aynını yaşadım hem de bebek arabasında 16 aylık oğlum varken . Ömrümde öyle bir korku yaşamamıştım . Bebek arabasında 5 lt su vardı altta hemen onla vurmaya başladım , tabi esnaflar geldi hemen ama o korku bana çok kabuslu rüyalar görmeme sebep oldu. Ben genel olarak yanımda şok cihazı taşırım . Kolay ulaşabileceğim yerdedir . Arabada da var bir tane . İnşallah öyle bir şey olmaz ama olursa da şoklarım muhtemelen.
Evet hayvanları sevelim , koruyalım ama iç güdüsel olarak önce kendimi korumam lazım.
Düzenli yemek verdiğimiz , sevdiğimiz bir sokak köpeği öğrencilere saldırmıştı ve aklımız çıkmıştı .
Belediye maalesef pek bir şey yapmıyor . Hatta bence kısırlaştırma işi bile çok titizlikle takip edilmiyor . Sürekli artıyor sayıları .
Özellikle sabahçı çocuklar okula gelirken , öğlenci çocuklar okuldan çıkarken temkinli davranıyoruz .
Alışmamız lazım, her canlının yaşam hakkına saygı duymamız lazım. Öldürmek çözüm değil .

Halbuki merhamet en guzel sey..
Durduk yere cıdden saldırganlasmazlar onlar. Kım bilir insanlardan ne zulüm goruyolarkı kendilerini korumaya calısıyorlar
Aynen öyle. 10 sene kopeklerin yogun olduğu bir yerde yasadim benimle birlikte hastaneye kadar gelip otururlardi. Nerde hayvana zulum etmeye çalışan biri varsa hep onlar sikayetci hep onlara saldırıyorlar

Ya bu köpekler de hep onlari sevmeyenlere saldırıyor ne hikmetse , hissediyorlar demekki
Evet köpek sevici mesela 2 yaşındaki kızdaki nefreti hissedip yüzünü parçaladılar. Eskişehirde kendilerini besleyen kadını öldürdüler. Beynini kullansan keşke

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ilk defa duydum böyle bir dönemi burada farklı farklı şeyler öğreniyoruz

Silah mı?! Yok artık ne saçmalıyorsunuz siz
Hayvanlar aç olduğu için yaparlar, hiç mama su verdiniz mi!
'Bir mahalleden ev almaya karar vermeden önce köpeklere bakın, köpekler sizden korkmuyorsa o mahalle iyidir' lafının tam tarifisiniz gerçekten. Sokak hayvanlarına sevgi ve yemek vermekten aciz insanlar ya. Bir kere kafasını okşasaniz nasıl varlıklar olduğunu anlayacaksınız zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…