- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.936
- 598
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Dün evime gelirken 4 köpekli bir çete saldırdi. Çantamı çekiştirdiler. Bagirtima dükkan sahibi yetişti.
Arkadaş dağın başında değil, ormanda değil bayağı bildiğimiz sokakta saldırıya uğruyorum. Devlet ne için var .sokakta yirtici hayvanin işi ne anlayamiyorum. Saat altıdan sonra dışarıdaysan yandın. Eve yemek soylemiyorum biliyorum kuryelere musallat olduklarını. Hadi en hafif derdim bu olsun. Isirilma öldürülme tehdidiyle yaşamak zorunda mıyız. Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Hangi ülkede bu var .inanılmaz. sahibi olur bahçesinde tutar. Muhatap yok bildiğin. Allah'a emanetiz
Ya bu köpekler de hep onlari sevmeyenlere saldırıyor ne hikmetse , hissediyorlar demekkiAslan kaplan değiller. Kurt cinsi ama farkında mısınız?insan öldürebiliyorlar. Saldirabiliyorlar ki saldırdılar. Parça pinçik ettikleri insanlar var
Düşünün tabi; doğal yaşam alanını işgal ettiğimiz hayvanları çekip vurmak da hakkımız değil mi?Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Yok artık mantığa gel.kopektapar dedikleri bu galibaİşte anlamadiginiz şey şu, siz canim tehlikede diyip silah almayi düşünüyorsunuz o hayvancagizlarda kendi canlarinin tehlikede oldugunu dusunup insanlara saldiriyor
Yoo bana da saldırdı köpek. Ama hiçbir zaman öldürme planları yapmadım.Burada köpekleri savunan arkadaşlara dilerim hiçbir zaman köpek sürüsü saldırmaz. Çünkü o zaman düşüncenizi değiştirebilirsiniz.
Hanımlar konu içerik nedeniyle çok hassas, tartışma vb olma ihtimali de yüksek maalesef, bu sebeple konu daha ilerlemeden üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin yazayım da gerisi size kalmış.
Pembe Unal arkadaşlarınıza geçmiş olsun, sürekli besledikleri köpeklerse ve o vakte kadar hayvanlar hiçbir şey yapmamışsa, arkadaşlarınız kızış dönemine denk gelmiş olabilirler.
Erkek köpekler sürülerindeki veya çevredeki kızış dönemindeki dişi köpek yüzünden agresifleşebiliyor, diğer köpekler hatta insanlar dahi onlar için potansiyel rakip oluyor, bir de sokak köpeği yemek yerken yaklaşılmaz, sokakta hayatları çok çetin geçtiğinden yemeklerine karşı hassaslar.
Hshshshsje zorunuza mi gittiYok artık mantığa gel.kopektapar dedikleri bu galiba
Bakın ben sizi anlıyorum
Çünkü en küçük ırk dahil olmak üzere aşırı bir köpek fobim var
Sebebi küçükken parkta bir köpeğin beni uzun uzun kovalaması
Kaldırımda köpek görsem karşı kaldırıma geçerim. Yolu uzatırım. Arabadan inmez beklerim. Yeter ki karşı karşıya gelmeyeyim.
Ama o hayvanlar ne yapsın? Barınağa göndermeye içiniz el vermez. Barınaklar öyle filmlerdeki gibi değil.
Üstelik onlara yaşam alanı da bırakmadık. Belediyeye haber verirseniz toplar başka yere bırakır. Orası da artık neresi olursa.
İnsanlar tarafından patileri kulağı kuyruğu kesilen köpekler de var. O zaman köpekler de mi silaha sarılsın?
Sinirle yazdığınızı düşünüyorum ama köpeksavar alabilirsiniz. Ben bir ara üstüme doğru koşan olursa diye almayı düşünmüştüm. Sesli frekans yayıyor sadece.
Büyük ihtimalle çok korktunuz ondan böyle agresif yazdınız
Cozum uretin soyleneceginize. Ustelik ekran goruntusu aldim, suc isleme niyetinizi beyan ettiniz, emniyete bildiriyorum. Ustelik hayvan haklari yasasi ayin 1’inde meclise sunuldu, eli kulaginda cikmak uzere. Hayvana eziyet edene 6 aydan 3 yila hapis var. Hele birine dokunun o kopeklerden bakin ben size neler yapiyorumDün evime gelirken 4 köpekli bir çete saldırdi. Çantamı çekiştirdiler. Bagirtima dükkan sahibi yetişti.
Arkadaş dağın başında değil, ormanda değil bayağı bildiğimiz sokakta saldırıya uğruyorum. Devlet ne için var .sokakta yirtici hayvanin işi ne anlayamiyorum. Saat altıdan sonra dışarıdaysan yandın. Eve yemek soylemiyorum biliyorum kuryelere musallat olduklarını. Hadi en hafif derdim bu olsun. Isirilma öldürülme tehdidiyle yaşamak zorunda mıyız. Silah almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Hangi ülkede bu var .inanılmaz. sahibi olur bahçesinde tutar. Muhatap yok bildiğin. Allah'a emanetiz
Halbuki merhamet en guzel sey..Ya bu köpekler de hep onlari sevmeyenlere saldırıyor ne hikmetse , hissediyorlar demekki
Köpektaparlık ne ya? İyice şaşırdınızYok artık mantığa gel.kopektapar dedikleri bu galiba
Çantamı cekistirirken okşamak pek aklıma gelmedi. Cebimde mama taşımak zorunda değilim.ilk defa gördüğüm köpekler. Onlarin yaşam alanı sokak değil. Sokakları biz inşa ettik. Ormana gidince orada da hayvan bırakmıyorlar. itlaf en iyi çözümDüşünün tabi; doğal yaşam alanını işgal ettiğimiz hayvanları çekip vurmak da hakkımız değil mi?
Bir kez selam verip başını okşasanız o hayvanlar sizi görünce saldırmaz, kuyruk sallayıp yanınıza gelirdi. İlk kez gördüğünüz köpekler değiller belli ki.
Unutmayın, onlar durduk yere saldırmıyor, bölgelerini koruyorlar. Büyük ihtimalle sıkça eziyet görüyorlar ki insanları düşman bellemişler. Vurmak yerine birlikte yaşamanın yoluna bakın. Bir avuç mama verdiğiniz an dost olmaya adım atarsınız.
Aynen öyle. 10 sene kopeklerin yogun olduğu bir yerde yasadim benimle birlikte hastaneye kadar gelip otururlardi. Nerde hayvana zulum etmeye çalışan biri varsa hep onlar sikayetci hep onlara saldırıyorlarHalbuki merhamet en guzel sey..
Durduk yere cıdden saldırganlasmazlar onlar. Kım bilir insanlardan ne zulüm goruyolarkı kendilerini korumaya calısıyorlar
Evet köpek sevici mesela 2 yaşındaki kızdaki nefreti hissedip yüzünü parçaladılar. Eskişehirde kendilerini besleyen kadını öldürdüler. Beynini kullansan keşkeYa bu köpekler de hep onlari sevmeyenlere saldırıyor ne hikmetse , hissediyorlar demekki
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ilk defa duydum böyle bir dönemi burada farklı farklı şeyler öğreniyoruzHanımlar konu içerik nedeniyle çok hassas, tartışma vb olma ihtimali de yüksek maalesef, bu sebeple konu daha ilerlemeden üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin yazayım da gerisi size kalmış.
Pembe Unal arkadaşlarınıza geçmiş olsun, sürekli besledikleri köpeklerse ve o vakte kadar hayvanlar hiçbir şey yapmamışsa, arkadaşlarınız kızış dönemine denk gelmiş olabilirler.
Erkek köpekler sürülerindeki veya çevredeki kızış dönemindeki dişi köpek yüzünden agresifleşebiliyor, diğer köpekler hatta insanlar dahi onlar için potansiyel rakip oluyor, bir de sokak köpeği yemek yerken yaklaşılmaz, sokakta hayatları çok çetin geçtiğinden yemeklerine karşı hassaslar.
Baya korkuyorlar. Korkanlari böyle değil kusura bakma.Allah bilir o köpeklerde ınsanlardan nasıl korkuyorlardır...
İnsanlar daha vahşi çünkü. Görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?