Sokak ortasında bıçakladı, yoluna devam etti, yaralıya uzun süre kimse yardım etmedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Karısının yanından geçen adamı bıçakladı
Gaziantep’te bir kişi, eşinin yanından geçen şahsın karnına bıçağı saplayıp hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.
Sitene Ekle

Olay, Ali Fuat Cebesoy Bulvarı’nda yaşandı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda eşi Cennet A.’nın yaklaşık 10 metre arkasından giden Cahit A., eşinin yanından geçen Mehmet Akif E.’yi (29) durdurdu. Kaldırımda yürüyen Mehmet Akif E.’yi kolundan tuttuktan sonra eşine bakan Cahit A., yanındaki bıçağı şahsın kasığına sapladı.

İŞTE O ANLAR

Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden Cahit A. eşinin yanına giderek gözden kaybolurken, yaralanan Mehmet Akif E. kaldırımdaki aydınlatma direğinin dibine oturdu. Aşırı kan kaybeden şahıs olduğu yerde yığılırken, çevredeki vatandaşların ise yaralıya dakikalarca yardım etmediği gözlendi.

Olay yerine gelen ambulansla Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’ne kaldırılan şahsın aşırı kan kaybettiği ve ameliyata alındığı öğrenilirken, Cahit A. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayın Mehmet Akif E.’nin Cennet A.’yı daha önceden rahatsız ettiği için gerçekleştiği iddia edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.milliyet

yolda yürürken bi manyağa denk gelmek bu olsa gerek, çevredekilere de bi anlam veremedim, en azından hemen ambulansı arayın

Ne kadar duyarsız bir toplum olduk ya. Geçen gün yolda giderken bir adam önümde yere yığıldı ben baya bir panikledim ama korktum da. Başında bekledim biraz sonra yardım edin falan diye biraz bağırdım kimse oralı olmadı Allahtan yakınımda polis aracı vardı hemen yanlarına gittim yardıma geldiler adamcağınızın tansiyonu düşmüş meğer..

dün akşam duyarlı toplum olduğumuzu da gördük:( aman duyarlı olmayalım vallahi biz, adam kaza geçirmiş, ben doktorum diye birisi geldi, adamın haşatını çıkardı:(

bi araştırmaya göre büyük şehirlerde yardım eden olmazmış, yerleşim yeri ne kadar küçükse yardım etme oranı o kadar artarmış, ne kadar doğru bilemiyorum

bi araştırmaya göre büyük şehirlerde yardım eden olmazmış, yerleşim yeri ne kadar küçükse yardım etme oranı o kadar artarmış, ne kadar doğru bilemiyorum
bence çok doğru mesele biz memlekete gidince (küçük bir şehir) en ufak bir düşmeden dahi hemen yardıma geliyor insanlar... Ama tabi şuda var küçük şehirlerde insanlar birbirine aşina oluyor.

nasıl yani?hadi cnm sıkıldı gel seni bıçaklayım mı demiş anlamadım ben :(

Back
X