- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür derim. Bu da bana ders oldu açıkcası ayrıca kızı da uyardım belki o da gözünü açar da yanlış kişilerle arkadaşlık yapmayı keser..Çok geçmiş olsun, moralinizi bozmayın canınız sıkılmasın, maalesef böyle varlıklardan epeyce var, kadınlara saygısı olmayan, terbiye nedir bilmeyen bir varlığı arkadaş kabul eden, insanı geliştiren, ileri götüren arkadaşlar edinmek yerine aklı belinden aşağı düşmüş kişileri arkadaş gören kıza da üzüldüm.
Maalesef bu konular beni 'insanlık nereye doğru gidiyor' düşüncelerine sokuyor. sahiden ne zaman becerebileceğiz gerçekten insan olmayı? Siz gene de dikkat edin kendinize dolaşmaya çıktığınızda.Benim köpeğime laf atıyorlar birtane kız annesinin yaninda yürürken aaa anneeee bak cubuk kraker gibi dediküçük benim köpegim. ama cocuk işte o neysede
2 tane suriyeli gecerken arapcayla köpeğime "fare"dedi
Benim anlamadımı zannettiler herhalde.. Ben artik alıştım ama ortalık cok kötü Allah beterinden saklasin yolda yürürken hicbir guvenligimiz yok bunlar terbiyesizlermis birde sapik olanları var evden cikmicaz bu gidisle bu ne ya aksamin 7 sinde islek bir yerde köpeğin cok tatliymis diye laf atan oldu motor tepesinde benimde sorunum bunlar mesela canımı sıktı bu konu
Eşimle gidip gerekli konuşmayı yaptım. ne kadar etkili önümüzdeki günlerde göreceğiz. ama şayet bir dahaolursa kapımın önünde sanırım olay mahkeme de çözülürBir daha laf atalarlarsa,ters ters bakın.
Ne bileyim çok daha üstünüze gelirlerse sizde cevabını verin. Polis çağırmamı ister misiniz felan diyin.
Ben Türkiye’de dışarı çıkacağım zaman 50 kez üstümü başımı kontrol ediyorum. Laf eden oluyor malesef..
Sizin gibi yürekli kadınlar kendini bilmezlerin ağzının payını vere vere öğretecek insanlığı, kadınlar sokağa çıkmaya utanmayacak korkmayacak, evlere kapanmayacağız bunun başka yolu yok.Maalesef bu konular beni 'insanlık nereye doğru gidiyor' düşüncelerine sokuyor. sahiden ne zaman becerebileceğiz gerçekten insan olmayı? Siz gene de dikkat edin kendinize dolaşmaya çıktığınızda.
Ben İzmirin gayet merkezi bi semtinin en işlek caddesinde oturuyorum ve bizim buralarda gençler tabir-i caizse çıplak gezer. gerek semtimizde öğrenci çokluğundan gerekse şehir insanının rahatlığından.. üstümde absürt olabilecek birşey de yoktu. Ama artık insanlarımız çığrından çıkmış. her taciz fiziksel değildir. bunların sözel taciz türü de var. bugün ben sustum ama yarın olsa asla susmam. kimse de susmasın. Susup kendimizi bastırdıkça böyle iğrenç insanlara gün doğuyor.Sizin gibi yürekli kadınlar kendini bilmezlerin ağzının payını vere vere öğretecek insanlığı, kadınlar sokağa çıkmaya utanmayacak korkmayacak, evlere kapanmayacağız bunun başka yolu yok.
çok sesli güldüm gerçekten :) eşimde aynısını söyledistrece dana etini sar, git adama ver. dun caniniz cekti heralde alamiyorsunuz sevaptir sadakam olsun de cik git.
Yorumları okudukça daha bi hırslanıyorum. zamanı geriye alıp ağzının ortasına kürekle vurmak istiyorum.Senin giydigini beğenmemişler ..
Çünkü kendilerinin beyni pırıl pırıl...
Ve senin ne giydiğin onların gerizekalarindan daha önemli ki sana bakıyorlar.
Bu erkek milletinden nefret geldi.
Giyiminizi savunmak zorunda değilsiniz, dileyen dilediğini giyer, şort da giyebilirsiniz, altınızda şort üstünüzde yarım büstiyer de olabilir bu kimseyi alakadar etmez ve giyim tarzınız taciz edilmenizi haklı çıkarmaz, taciz edilmek sizin ayıbınız değil çünkü.Ben İzmirin gayet merkezi bi semtinin en işlek caddesinde oturuyorum ve bizim buralarda gençler tabir-i caizse çıplak gezer. gerek semtimizde öğrenci çokluğundan gerekse şehir insanının rahatlığından.. üstümde absürt olabilecek birşey de yoktu. Ama artık insanlarımız çığrından çıkmış. her taciz fiziksel değildir. bunların sözel taciz türü de var. bugün ben sustum ama yarın olsa asla susmam. kimse de susmasın. Susup kendimizi bastırdıkça böyle iğrenç insanlara gün doğuyor.
Bravo susmayıp verdiğiniz tepki gerçekten takdiri hakediyor. belki o beyinsizde sizden sonra kimseye yapmaz.Giyiminizi savunmak zorunda değilsiniz, dileyen dilediğini giyer, şort da giyebilirsiniz, altınızda şort üstünüzde yarım büstiyer de olabilir bu kimseyi alakadar etmez ve giyim tarzınız taciz edilmenizi haklı çıkarmaz, taciz edilmek sizin ayıbınız değil çünkü.
Birkaç hafta evvel gece yürüyüşündeyken ben de bir kendini bilmezin tacizine uğradım, sözlü bir taciz olmadı ama arabayla takip etti, beni takip ettiğine emin olunca arabasının üzerine yürüyüp parke taşı attım, artık geceleri sopayla geziyorum, aynı olay olursa ki umalım da hiçbir kadının başına bu tür şeyler gelmesin, kafa göz dalıp terbiye öğreteceğim, başka türlü öğrenecekleri yok çünkü.
7 yıldır burada yaşıyorum, her gece yürüyüş yaparım, ilk defa başıma böyle bir şey geldi, normalde burada kimse kimseye bakmaz ama o gece o arabalı tip ekstrem bir durumdu, geçmişte bir ara cesaretimi yitirmiştim, ki aslında gözü kara cesur bir kadındım ama hemcinslerimin affına sığınıyorum lakin kadınların aklına yine kadınlar öyle bir yerleştiriyor ki kadınlar akşam sokağa çıkarsa, şöyle giyinirse tacize uğrar düşüncesini, taciz edilmek benim kabahatim zannetmeye başlamıştım, sizin, benim, diğer tacize uğrayan kadınların suçu değil bu, inadına gece hala yürüyorum, kıyafetlerimden de ödün vermiyorum, yaz geliyor yine şortumu giyeceğim, taciz etmeye kalkan olursa yer kafasına odunu, çok çok karakolluk oluruz, ben değil taciz eden utansın, siz de utanmayın, kadın olmaktan, istediğimiz gibi giyinmekten mi utanacağız?Bravo susmayıp verdiğiniz tepki gerçekten takdiri hakediyor. belki o beyinsizde sizden sonra kimseye yapmaz.
Ben İzmirin gayet merkezi bi semtinin en işlek caddesinde oturuyorum ve bizim buralarda gençler tabir-i caizse çıplak gezer. gerek semtimizde öğrenci çokluğundan gerekse şehir insanının rahatlığından.. üstümde absürt olabilecek birşey de yoktu. Ama artık insanlarımız çığrından çıkmış. her taciz fiziksel değildir. bunların sözel taciz türü de var. bugün ben sustum ama yarın olsa asla susmam. kimse de susmasın. Susup kendimizi bastırdıkça böyle iğrenç insanlara gün doğuyor.
Aslında bütün olay yetiştiriliş tarzımızda, eskilerden beri süregelen 'kız kısmı gece dışarı çıkmaz. kız kısmı öyle yapmaz, böyle yapmaz'. Annelerimizde ve onların annelerinde.. ama bizler çocuklarımızı çağımıza uygun yetiştirirsek bence bunlar ortadan kalkar. gerçi çocuklarımızdan önce kendimizi değiştirmemiz lazım. siz bunu başarmışsınız. kendime de söz bende susmamayı öğrenmeliyim. hatta bütün kadınlar öğrenmeli.. öyle bi gaza geldim ki şuan aşağı inip bütün esnafın ağzına kürekle vurmak istiyorum :7 yıldır burada yaşıyorum, her gece yürüyüş yaparım, ilk defa başıma böyle bir şey geldi, normalde burada kimse kimseye bakmaz ama o gece o arabalı tip ekstrem bir durumdu, geçmişte bir ara cesaretimi yitirmiştim, ki aslında gözü kara cesur bir kadındım ama hemcinslerimin affına sığınıyorum lakin kadınların aklına yine kadınlar öyle bir yerleştiriyor ki kadınlar akşam sokağa çıkarsa, şöyle giyinirse tacize uğrar düşüncesini, taciz edilmek benim kabahatim zannetmeye başlamıştım, sizin, benim, diğer tacize uğrayan kadınların suçu değil bu, inadına gece hala yürüyorum, kıyafetlerimden de ödün vermiyorum, yaz geliyor yine şortumu giyeceğim, taciz etmeye kalkan olursa yer kafasına odunu, çok çok karakolluk oluruz, ben değil taciz eden utansın, siz de utanmayın, kadın olmaktan, istediğimiz gibi giyinmekten mi utanacağız?
Çok çok haklısınız. Korkar olduk artık adım atmayaMaalesef bu konular beni 'insanlık nereye doğru gidiyor' düşüncelerine sokuyor. sahiden ne zaman becerebileceğiz gerçekten insan olmayı? Siz gene de dikkat edin kendinize dolaşmaya çıktığınızda.