• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokaktaki balgamlı tükürükler

__meyra__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
798
445
133
Kızlar yolda yürürken o iğrenç şeyleri görmekten bunaldım artık.her an balgamlı tükürüğe basacağım diye yolda zigzaglar halinde yürümeye başladım.her adım başımı balgam olur ya.bu aralar dahada takıntı haline getirdim.yürürken yere bakmıyacağım diyorum, yine gözüm değiyor .tükürüklerini bir selpağa silmek cokmu zor geliyor bu insanlara anlamadım.

oda bir şey mi geçen gün yemek yiyorduk dışarıda. karşı masadaki adam bir hönkürdü ayak dibimize. nevrim döndü hala etkisindeyim :KK42:

O tukuruklerden birisini bir amca tam yanımdan geçerken hiiik phaaak böğgk sesleri arasında yanıma bırakıverdi.

Artık dayanamadım amca ciğerin tüm balgamı ile birlikte yere düştü al lazım olur dedim.

:KK70::KK70::KK70:

Hakikaten bazisi cigerini dokuyor yere..

O tukuruklerden birisini bir amca tam yanımdan geçerken hiiik phaaak böğgk sesleri arasında yanıma bırakıverdi.

Artık dayanamadım amca ciğerin tüm balgamı ile birlikte yere düştü al lazım olur dedim.
Iyi demişsin amca ne dedi peki.

İğrenç aman Allahım utanmıyorlarda gösteren gösteren yapıyorlar.ne pis insanlar.artık buna bir dur demeleri lazım.

Ayyyy öyle tükürünlere çok imreniyorum:KK53:
Benim bi rulo selpakla silemediğim burnu ve aylarca kurtulamadığım balğamı adam höykkkk diye tam ayağmın ucuna atıyo dikkat ettiyseniz ayağımada denk getirmiyo tam önüne atıp bu mahareti keskin nişancılıkta noktalıyor saniyeler içersinde. :KK62:

Bi an adam kalp krizi geçiriyor dedim. kızardı bozardi ikindi böğğk diye sarıdan yeşile çalan o fışkısını yere bıraktı.amcanın burnundan beyni aktı sandım ya.
iiiyyyy burnundan mi cikardi onca seyii. Ne burun varmis be. Boogghh. Hayir bari kiyida kosede yap. Ya sana denk gelse, ayagina bulassa ayakkabina gelse filan. Oooggghhhh kahve icecektim sunu konuyu gordum vazgectimm

Back
X