• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokaktaki balgamlı tükürükler

Ya
Beyaz ve hafif koyu sarıya çalan renkler varya işte onlar beni mahvediyor.
ya rengine falan ne bakıyosun bakmadan geç basıyosanda bas nolcak yani o ayakkabılarla tuvaletede giriyoruz kedinin köpeğin işediği yerdende geçiyoruz eve girmeden çıkar ayakkabını olsun bitsin niye göz zevkini ve mideni bozuyosun canım

arkadaşlar adamın biride ben yoldan giderken hem tükürüyo ayağımın ucuna hem yüzüme hapşırıyor :)) çok iğrenç kişiler var kişiliksizler insan bari ağzını yüzünü kapatır hastalık bulaştırcaklar yaaaaaa :KK12:

okuyunca aklıma geldi.
o vakit evimiz yol kenarındaydı. yaz mevsimi. kapı önünde oturuyoruz. tabi ev bahçe içinde. yol yakın değil o kadar.
bir kadın geçiyor. bakımlı gayet güzel giyimli. hanım hanımcık geçiyordu. tam gözden kaybolacakken, durdu ve tüüü.. tükürdü yere. yoluna devam etti gitti.
insan hep yaşlılardan falan görünce böylesini görünce şaşırıyor.

Hiç şuana kadar dikkatimi çekmedi ben genelde etrafa bakıyorum :KK45:
Ne güzel dikkatini çekmiyor.ben adım başı görüyorum.balgama basacağım korkusundan sekerek yürüyorum.arkamdanda gören kesin deli ediyordur bana :KK48: nerden bilginler balgamdan kacıyorum.

Yaşlı adamla kavga etmisligim bile var. Tukurdu yere.ben de amca neden tukuruyorsun peceteye sil dedim. Bana sana ne senin mi sokak dedi. Ben de peki senin mi de tukuruyorsun dedim. Baktım cahil adam uğraşmaya değmez yoluma gittim. İğrenç. Bi Zahmet icmesinler şu zikkim sigarayı.

Ya

ya rengine falan ne bakıyosun bakmadan geç basıyosanda bas nolcak yani o ayakkabılarla tuvaletede giriyoruz kedinin köpeğin işediği yerdende geçiyoruz eve girmeden çıkar ayakkabını olsun bitsin niye göz zevkini ve mideni bozuyosun canım
Bilmiyor balgamdan çok daha fazla igreniyorum.aklıma hemen kaygan,sümüksü olduğu geliyor.

Direk küfür ediyorum
Beni o pislikle muhatap eden adamın ahlakı yok zaten, terbiye gerekmiyor
Bir kez Tarlabaşı'nda genç bir delikanlıya rastladım, daha doğrusu onu geçmiştim, çıkardığı sese arkamı döndüm, Allah seni bildiği gibi yapsın dedim, saat sabahın 6:30u pislik, güldü bir daha tükürdü, dönüp bi daha aynı şeyi dedim, kafası da güzeldi galiba kendi tükürüğüne basıp düştü, kurban olduğum Rabbim nasıl büyük, nasıllll =))

Adım başı çöp var gidip çöpe neden tükürmezler bi anlasam bide kediler sokaklara işemez am işte onlar hayvan dimi pardon :KK14:
Mune Mune müdürüm gene kusan smile aklıma geldi bak :27:

Bilmiyor balgamdan çok daha fazla igreniyorum.aklıma hemen kaygan,sümüksü olduğu geliyor.
Neden bu kadar çok ayrıntıya giriyorsunuz? Gerçekten midem bulandı ya.Okumuş bulundum konuyuda.Eğer bu kadar tiksiniyorsanız yere bakarak yürümeyin.Rengine kadar incelerseniz tabi ki de mideniz bulanır yani.

Back
X