• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokaktaki balgamlı tükürükler

Bir gün birini yakalayip ibreti alem için boğazlayacağim. Hamile iken ysiolun ortasinda kusmama neden olmuştu o öküzlerden biri.
Buna bir çare lazım.diğer ülkelerde cezası varmış.keşke burdada olsa.sizde hamileyken midenizin en hassas olduğu zamanlar:KK43:

Başlığı okudum. İçeriğe girmedim bile.
Gerek yok. Gerçekten böyle konuların açılmasına gerek yok.
Ben bu başlığı okumak zorunda değildim mesela.

Bende yıllardır bu konuda muzdaribim. Yere bakarak yürümüyorum o yüzden karşıma bakarak yürüyorum.
Çözümü yok sadece anneler babalar çocuklara, öğretmenler öğrencilere, yaşlılar gençlere örnek olacak başka yolu yok.

Karşılaştığımız her pis şeyin, kötü veya canacıtıcı kazaların hepsinin bir sebebi var. Dikkatinizi topladığınızda o tükürükleri belli zamanlarda daha çok farketmişsinizdir. Bazı zamanlar hiç görmediğiniz gibi.
Bu biraz çektiğimiz enerjiden, biraz tasavvuftaki uyarı anlayışından gelir.
Pis şeyi gören siz, görmeniz gerektiği için görüyorsunuz. Enerjiniz çekiyor.
Yanlış anlamayın sakın, hepimizin başına gelir böyle şeyler.
Naçizane tavsiyem, enerjinizi salmanız. Dua etmeniz. Ve içinizi temizlenmeniz..
Bakın o zaman bütün tükürükler ile aranıza perde çekilecektir. Yolunuzu değiştirmeniz lazım. Bu bir mesajdır.

Bende yıllardır bu konuda muzdaribim. Yere bakarak yürümüyorum o yüzden karşıma bakarak yürüyorum.
Çözümü yok sadece anneler babalar çocuklara, öğretmenler öğrencilere, yaşlılar gençlere örnek olacak başka yolu yok.
Aynen yapacak birşey yok gibi durumda.büyükler küçüklere en büyük örnek zaten

Bu ne ya. İçeriğini bile okumaya tahammül edemedim. Insanın hayatında dert olmaması böyle bişey heralde. Dilerim hayatınızdaki en büyük sorun bu olmaya devam eder ve burda gerçekten Acılar yaşatarak konu açan kişilerden biri olmazsınız. Ne diyim başka

Kızlar yolda yürürken o iğrenç şeyleri görmekten bunaldım artık.her an balgamlı tükürüğe basacağım diye yolda zigzaglar halinde yürümeye başladım.her adım başımı balgam olur ya.bu aralar dahada takıntı haline getirdim.yürürken yere bakmıyacağım diyorum, yine gözüm değiyor .tükürüklerini bir selpağa silmek cokmu zor geliyor bu insanlara anlamadım.

insanlara selpağa silmek zor mu geliyo bilmem ama bana bu konuda topik açmak iğrenç geldi..
keşke acını bağrınıza gömseydiniz...

Ay lütfen su konuya kımse yazmasın da birinci sayfadan kaybolsun. Baska baslıklara bakarken gözüm takılıp duruyor
Midem acayib bulandiiii:(:(

Ayy bu konu aklıma iğrenç bir şeyi getirdi
Ortaokula giderken ingilizce öğretmenimiz vardı erkek .
Bi gün sınıfa giriyor bi yandan hünkürüyo
O hünkürürken büyük bi miktar sümük geldi benim oturduğum masaya yapıştı
Öyle midem bulandı ki şok bi şekilde hocaya baktım
Adam görünce eliyle aldı onu
Midem çok kötü şuan :KK35:

Agresifliğim için şimdiden özür dilerim ama bu konu beni deli ediyo ya.

Bizim insanımız gerçekten öküz afedersiniz. Trafikte öküz, evde öküz, toplum içinde öküz, sokakda öküz. Yere tükürmek nasıl iğrenç bi davranıştır hiç mi utanma yok nasıl bi pisliktir ya bu. Aynen dediğiniz gibi sokaklar bu öküzlerin pislikleriyle dolu, adamlarn kimseye saygısı yokki. Tiksinçler insan gibi yaşamakdan bi haberler .

Para cezası olmalı bu işin yere tükürene, çöp atana bindirceksn para cezasını, ne biliyim bi yolu olmalı yani bunları insanlaştırmanın.

Ben bu Türk halkını bazen sevmiyorum, sevemiyorum ya. Hele haberleri izleyince bizim halkımız amma cahil diye krize giriyorum.

Döktüm içimi

ben yapanı görünce duyacağı şekilde ayyy iğrenç herif bir de kocaman adam falan diyorum... mendil taşısana yanında diye azarlıyorum bayağı milleti :D utanıyorlar ne kadar utansalar kârdır... bu bana göre dağlılık başka bir şey değil

Back
X