- 28 Haziran 2013
- 411
- 205
- 83
- Konu Sahibi setenay143
-
annelerini tanımıyorum canım zaten onlarında uyarması gerekmez mi okadar bağırıyorum mutlaka sesimi duyuyorlar kimsede ağzını açıp birşey söylemiyorannelerine solesen ders calismam gerek sinaw haftasi diye
ne demek akşam çalış akşam zaten çalışıyorum çok ağır bir bölümüm var sadece akşam çalışmak yetmez ki polisi örnek olarak söyledim ne yapacağımı şaşırdımne yani çocuklar sokakta oyun oynuyor diye polis mi çağıracaksın. çok saçma o zaman sende akşam çalış çocuk bunlar senin sınavından onlara ne.
evet anlamıyorlar maalesefEczanede kulak tıkaçları satılıyor bunun için. Bir çift edinsen mi acaba? Onlar da çocuk neticede laftan anlamazlar ki
bu arada kulak tıkacı iyi fikirmiş arkadaşım hiç aklıma gelmemişti yarın bir sorayım çok sağolEczanede kulak tıkaçları satılıyor bunun için. Bir çift edinsen mi acaba? Onlar da çocuk neticede laftan anlamazlar ki
ne güzel anlatmışsın canım aynen öyle normal bir çocuk uyarınca utanır ve gider en azından biz öyleydik ama bunlar canavar gibilerAnlıyorum valla benim de final haftam, bölüm ağır. Kendilerini yırtıyorlar aşağıdaElbette çocukların da oyuna ihtiyacı var da ne demek "akşam çalış". Cidden okuyunca sinirlerim gerildi, işte bu bakış açısında sıkıntı var ne yazık ki. Bir türlü öğrenemedik "birinin özgürlüğünü kısıtladığımız yerde bizim özgürlüğümüz biter" ilkesini. Çocuğunuz çıkacak oynayacak da milleti rahatsız edecek kadar kendini yırtmayacak, yırtıyorsa uyaracaksınız. Olmuyor öyle mahalleye salıp evde kafa dinlemekle, sizin çocuğunuzun derdini biz çekmek zorunda değili ki... Bi de park falan olsa anlarım da mahalle arasındaki yolda bu derece gürültüye tahammül etmek durumunda değil kimse. Ha bu arada geçen sene bir komşumuz dayanamayıp polisi aramıştı gerçekten, çocukları uyarınca camı falan taşlıyorlar, aileleri salıyor meydana, elalem çekiyor dertlerini Polis gelip aileleri uyarmış sanırım, var böyle bir hakkınız yani. O günden beri daha sessiz oynuyorlar. Ben de geçen gün dersten dönerken kedi taşlayan bi grup çocuk mu canavar mı desem öyle bi şeylerle karşılaştım. Uyarayım güzellikle dedim, o yaştaki çocukların ağzından çıkan küfürlerle girdiğim şoktan olsa gerek eve girdiğimde hala ağzım açıktı
ne güzel anlatmışsın canım aynen öyle normal bir çocuk uyarınca utanır ve gider en azından biz öyleydik ama bunlar canavar gibileröyle iğrenç karşılık veriyorlar ki şok oldum ama suç çocukların değil ailelerin öğretmenin bile olsa karşılık vericeksin diye yetiştiriliyorlar evde ve kimseye saygısı olmayan bencil vatandaşlar yetişiyor işte sonuç ortada maalesef
Şimdi ki aileler de tam tersi işte öğretmende kim ki diyerek yetiştiriyorlar çocukları dünya sadece onların etrafında dönüyor gibi yazık çok üzülüyorum umarım bizler öyle olmayız...Aynen öyle setenaycııım, bugün eski bir öğretmenimle buluştum, aynı senin dediğin şeyden şikayet ediyordu. Çocuklar okuldan kaçıyormuş, nereye gidiyorsunuz demiş. Dönüp "size ne ailemizin haberi var hesap mı vericez" demişler...Valla ben bi öğretmenime böyle desem annem, babam hayatı bana zindan ederdi herhalde, ne değişik insanlar var...
bağırıyorum canım hemde nasıl ama kimse önemsemiyor beni çocuklar bile tipimdenmidir nedir aslında yeterince iriyim ama :)Çok saçma ya bir de çocukmuş da oynarmış. Park var çocuk oynasın diye, yeri sokak değil. Çok sinir bozucu vallahi çık balkonda söylen olmaz mı duyar belki birinin annesi falan ya da şimdi arıyorum polisi falan de tehdit et
bir gün çikolata verdim hoşlarına gitti tamam abla susuyoruz dediler vallahi merdivenleri çıkmamla tekrar başladılar beş dakika sürüyor en fazlaYa acaba şeker mi alsan cocuklara,başka yer gösterip orada versen ? Kandirmaca olur biraz ama simdiki çocuklar fena
bir gün çikolata verdim hoşlarına gitti tamam abla susuyoruz dediler vallahi merdivenleri çıkmamla tekrar başladılar beş dakika sürüyor en fazla
inşallah canım :)Anladım onunla da kanmamis bu canavarlar :):)umarım tatlilikla çözülür bu durum.
Ya acaba şeker mi alsan cocuklara,başka yer gösterip orada versen ? Kandirmaca olur biraz ama simdiki çocuklar fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?