Anlıyorum valla benim de final haftam, bölüm ağır. Kendilerini yırtıyorlar aşağıda
Elbette çocukların da oyuna ihtiyacı var da ne demek "akşam çalış". Cidden okuyunca sinirlerim gerildi, işte bu bakış açısında sıkıntı var ne yazık ki. Bir türlü öğrenemedik "birinin özgürlüğünü kısıtladığımız yerde bizim özgürlüğümüz biter" ilkesini. Çocuğunuz çıkacak oynayacak da milleti rahatsız edecek kadar kendini yırtmayacak, yırtıyorsa uyaracaksınız. Olmuyor öyle mahalleye salıp evde kafa dinlemekle, sizin çocuğunuzun derdini biz çekmek zorunda değili ki... Bi de park falan olsa anlarım da mahalle arasındaki yolda bu derece gürültüye tahammül etmek durumunda değil kimse. Ha bu arada geçen sene bir komşumuz dayanamayıp polisi aramıştı gerçekten, çocukları uyarınca camı falan taşlıyorlar, aileleri salıyor meydana, elalem çekiyor dertlerini
Polis gelip aileleri uyarmış sanırım, var böyle bir hakkınız yani. O günden beri daha sessiz oynuyorlar. Ben de geçen gün dersten dönerken kedi taşlayan bi grup çocuk mu canavar mı desem öyle bi şeylerle karşılaştım. Uyarayım güzellikle dedim, o yaştaki çocukların ağzından çıkan küfürlerle girdiğim şoktan olsa gerek eve girdiğimde hala ağzım açıktı