Sokaktaki çocuklar???

Cocuklarla iyi anlasarak duzgunce soyleyerek yol alabilirsiniz diye dusunuyorum.
Yoksa siz onlara bagirdikca onlar da size bagiracaktir.
Biz de cocuk olduk, bize bagiran, oyun oynamamizi engelleyen teyzelere aynen biz de bagirirdik. Ne zaman bizim suyumuza gitmeye baslarlar, ancak o zaman yola gelirdik. Bu isler boyle.

etkiye tepki misali bağırmadan, onlara gaz vererek başka bir yerde oynamalarını isteseniz çözüm olur mu ki? :44:

ayrıca ne kadar ayıp akşam çalışın vb.

benim evim 2. kattı. geçen sene yazın ne çektiğimi ben bilirim. her akşam apartmanın önünden güneşin çekilmesiyle beraber apartmanın tüm hatunları çocuklarıyla kapı önüne çıkıyorlardı. ( çalışan bir ben vardım. ) apartmanda toplam da 6 hatun ve 11 çocuk var. tam bir futbol takımı yani :) 11 çocuğun çıkardığı sesi düşünsenize bir kere. ve her gece 12 ye 1 e kadar bahçede oturuyorlardı. neymiş evde babaları uyuyormuş, evde ışık yanıp tv çalışıp elektrik gitmeyecekmiş... evet ben ders çalışmıyordum ama sabahın 5.30 ğunda kalkıp işe gidiyordum günde 4 saatlik yola gelip gidiyordum ve pestilim çıkıyordu. hoş tamamen dinlenik olsak bile bize ne onların gürültüsünden. elbette ki çocuklar ses yapacaklar ama cozutmadannn!!!

bir kaç kere analarından rica ettim etmez olaydım. arkamı dönüp apartmana girer girmez kulağım duya duya taklidimi yaptılar

kulak tıkacını bende denedim ama huylandığım için kullanamadım

Allah cc yardımcınız olsun, başarılar

canım çok teşekkür ederim senin işinde çok zormuş kocaman kadınlar bir de ne kadar ayıp ya taklit yapmak ne demek terbiyesiz saygısız insanlar ne yazıkki çok fazla var bunlardan önce anneleri eğitmek lazım sonra çocukları.Çocuklar neyse de o kadınları şikayet ediceksin polise hakediyorlar

ne güzel mahallenızde hala sokakta oynayan cocukların olması..

ne güzel mahallenızde hala sokakta oynayan cocukların olması..
tabiki güzel zaten oyun oynamalarına lafım yok ki bunlar çok abartıyorlar çığlıklarından durulmuyor ben zaten oynamayın diye uyarmıyorum yanlış anlaşılmasın biraz daha sessiz olun diyorum küfür ediyorlar çok terbiyesizler

Senin için çok sinir bozucu bir durum evet haklısın ancak o sokak kamunun..isteyen istediği gibi kullanır..hele çocukların oynamasını asla engelleyemeZsin bunun için polis çağırırsan memuru boş yere meşgul etmekten seni karakola çekerler :) kimse senin sınavını düşünmek zorunda değil malesef..düşünsene bir sokak setenay ablanın sınav haftası diye sokağa çıkmıyor :) kulağa komik gelmiyormu? :) malesef sınavların senin sorumluluğun komşuların değil..

Ama çok sinir bozucu ve üzücü bir durum o sınavlar senin hayatın haklısın ona asla itirazım yok ama çözümü sen bulacaksın..bir akrabanın evinde kalabilir,kütüphaneye gidebilir,okulda kalıp orda çalışabilirsin..yani başkalarını ilgilendirmeyen konularda onlara sorumluluk yükleyemezsin..biri benim evime gelip çocuğun oynamasın sokakta sınavım var dese onu geldiğine geleceğine pişman ederim büyük ihtimal herkes öyle yapıcaktır..

oynamasınlar demiyorum dikkatinizi çekiyorum bu kadar bağırarak oynamasınlar diyorum.Onların nasıl oynamaya hakkı varsa benimde kendi evimde çalışmaya hakkım var herkes sorumluluğunu ve kendi özgürlüğünün nerde bittiğini bilse hiçbir problem kalmaz zaten

Çocuk bunlar sessiz oynamayazlar ..kendi evlerinde bile ses çıkarırlar..işte senin özgürlüğün devletin sokağında bitiyor :) sen sadece evinin içine müdahele edebilirsin..yanına inşaat yapılıyo olabilirdi tüm gün makinaların sesi..sen ders çalışıyosun diye inşaatımı durduracaklardı? Belediye gelip yol yada kaldırım yapıyor olabilirdi senin sınavın için çalışmayımı durduracaklardı? Kaç yaşındasın çok merak ettim..dışardaki insanların özgürlüklerine müdahele etmenin normal olduğunu düşünüyosun ? Gidersin kulağına tıpa takarsın bu senin sorumluluğun başka odaya geçersin bu senin sorumluluğun gidip büyükannende kalırsın .. Evinin içinde ne yaşıyorsan sen yaşarsın bu mahalleyi ilgilendirmez..çok yanlış ve sağlıksız bir tutum içindesin hayata bu şekilde bakarsan ömür boyu kendi sorumluluğunu almaz kurban olmaktan öteye gidemezsin sana bir ablan olarak söylüyorum..

Çocuklar çok bağrışarak oynuyorlar diye polis çağırmak sakın yapmayın bunu. Bizim mahallede öyle sanki çocuklar oyun oynamıyorlar terör estiriyorlar.Benim de günlük ders çalışmam gerek gidiyorum en köşe odaya pencere,kapı kapalı gerektiğinde kulaklarımı da kapatıyorum böyle ders çalışmaya çalışıyorum,oluyor da.Çocuk onlarda sonuçta,annem arada çıkar bağırır balkonda ben de anneme kızarım.Hepsi küçük bir araya geldiklerinde önlerine çay alıp doğru dürüst oturup konuşacak değiller ya

ne kadar bencilce bir yorum size başka birşey söylemiyorum umarım aynı durumda kalmazsınız...

Konu sahibi arkadaşım seni anlıyorum ve hak veriyorum... bazen çocuklar çığlık atıyorlar resmen. uyarıya rağmen küfür etmeleride ayrı sinir bozucu ama ne yapılabilinir bilemiyorum...

Konu sahibi arkadaşım seni anlıyorum ve hak veriyorum... bazen çocuklar çığlık atıyorlar resmen. uyarıya rağmen küfür etmeleride ayrı sinir bozucu ama ne yapılabilinir bilemiyorum...
teşekkür ederim canım evet zor bir durum...

Cocuk bu ses yapar diyenler... Keser doner sap doner, gun gelir hesap doner. Yapacak bisi yok. Sizin de cocuklariniz buyuyup yas kemale erince baskalarinin cocuklarinin sesi de size batacak parayla degil, sirayla :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilahi canım evet sırayla bu işler

sesleri takmamaya çalışın. sinirinizi buna bodukça o ses evin içinden geliyor gibi olur... bu konuda yapabiliyorsanız nötrleyin kendinizi...
evet biraz daha alıştırdım kendimi duymamaya çalışıyorum yine de duyuruyorlar kendilerini :)

ilahi canım evet sırayla bu işler

Yani birazda empati yapmak lazim. Bizde cocuk olduk, bizde ses yaptik, bizde agaclara tirmanip meyve arakladik :) ama cozutmadan :) komsu teyzeler uyarinca sozlerini dinleyerek oynadik, bagirdik, simardik

Neyse sinavlarinda basarilar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen bizde çocuk oldukda kimseye küfür etmedik taş atmadık... teşekkür ederim canım benim

Sorma bizim mahallede 10 dan fazla çocuk var geç saatlere kadar sokaktalar yaz günü pencereyide kapatamıyosun uyarıyorsun ama hep aynı anneleride almıyo çocukları içeri seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…