Sokaktaki kişileri yeğenine benzetmesi ?

Emiliaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
631
622
23
Eski eş sarışın biri gördü mü AA bak şu yegenime benziyo derdi,ufak olan kızı asla benzetmezdi hep büyük olan.
Bak şu kız aşırı güzel aynı yegenim
Sarışın olan aynı yegenim gibi (kızın saçları boya ona rağmen)
Damat adayı şanslı benim yeğenim gibi birisini bulamaz.
Mavi gözlü çok güzel vs vs
Altında art niyet varmı niye hep bu yeğeninden bahsediyordu kafama takılıyor.Cocukken bununla buyumusler.Farkli düşünse damada karşıda kötü hisler beslemezmiydi ama o cocuguda sevmiş.
Yinede kafamda oturtamiyorum sürekli güzel oldugunu dinlendirip sürekli birilerini benzetmesini

yaş farkı ne

Ablacım taksit taksit eski eşinin konularını açıp durma. Topla bir başlıkta dök içini ama bu kadar aşamadıysan bir destek al böyle olmaz

Altında art niyet olan bı davranış mi sorum bu ? İnsanın kafasina takiliyor ben mi yanlış düşünüyorum diye
Hâlâ evli olsanız haklısınız ama geçmiş gitmiş. Adam yeğeninden hoşlanacak kadar şerefsizse ne yapabilirsiniz ki? Kurtulduğunuz için şükredin ve hayatınıza bakın.

Bu nasıl iğrenç bir düşünce biçimi ya. Yuh diyorum. Yeğen ya evlat yarısı. Seviyordur adam yeğenini doğal olarak.

Ama siz bu zihniyetinizi düzeltmeden lütfen başka biriyle duygusal bir ilişkiye başlamayın, bir ailenin içine girmeyin. Katil edersiniz insanları.

Yani asla konduramıcağım düşünceler, yeğen bu hele ilk yeğense çok daha fazla bağı vardır ne olcak yani adam içinden fesatlanmadan söylemiş.

Benim de yeğenimle aramda 10 yaş var. Onu ayrı bi severim. Diğerlerini de çok severim. Ama bu erkek yeğenime kurban olurum yani. Hep onu düşünürüm güzel olan şeylerde. Dünyanın en yakışıklısıdır bana göre.
Sizin zihniyetiniz pislikten de öte. Yeğen bu ya dalga mı geçiyorsunuz?

Yahu yok artık. Adamı da yeğeninden kıskanmazsınız artık.
Hem eski eş olmuş artık. Neyi sorguluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…