yaş farkı neEski eş sarışın biri gördü mü AA bak şu yegenime benziyo derdi,ufak olan kızı asla benzetmezdi hep büyük olan.
Bak şu kız aşırı güzel aynı yegenim
Sarışın olan aynı yegenim gibi (kızın saçları boya ona rağmen)
Damat adayı şanslı benim yeğenim gibi birisini bulamaz.
Mavi gözlü çok güzel vs vs
Altında art niyet varmı niye hep bu yeğeninden bahsediyordu kafama takılıyor.Cocukken bununla buyumusler.Farkli düşünse damada karşıda kötü hisler beslemezmiydi ama o cocuguda sevmiş.
Yinede kafamda oturtamiyorum sürekli güzel oldugunu dinlendirip sürekli birilerini benzetmesini
Ablacım taksit taksit eski eşinin konularını açıp durma. Topla bir başlıkta dök içini ama bu kadar aşamadıysan bir destek al böyle olmazEski eş sarışın biri gördü mü AA bak şu yegenime benziyo derdi,ufak olan kızı asla benzetmezdi hep büyük olan.
Altında art niyet varmı niye hep bu yeğeninden bahsediyordu kafama takılıyor.Cocukken bununla buyumusler.Farkli düşünse damada karşıda kötü hisler beslemezmiydi ama o cocuguda sevmiş.
Yinede kafamda oturtamiyorum sürekli güzel oldugunu dinlendirip sürekli birilerini benzetmesini
kız 20 21 olmalı eski eş 32yaş farkı ne
Ablasının kiziTam olarak eski eşin neyi?
Altında art niyet olan bı davranış mi sorum bu ? İnsanın kafasina takiliyor ben mi yanlış düşünüyorum diyeBoşandığınız adamdan size ne ve en önemlisi de bize ne?
Hâlâ evli olsanız haklısınız ama geçmiş gitmiş. Adam yeğeninden hoşlanacak kadar şerefsizse ne yapabilirsiniz ki? Kurtulduğunuz için şükredin ve hayatınıza bakın.Altında art niyet olan bı davranış mi sorum bu ? İnsanın kafasina takiliyor ben mi yanlış düşünüyorum diye
Bu nasıl iğrenç bir düşünce biçimi ya. Yuh diyorum. Yeğen ya evlat yarısı. Seviyordur adam yeğenini doğal olarak.Eski eş sarışın biri gördü mü AA bak şu yegenime benziyo derdi,ufak olan kızı asla benzetmezdi hep büyük olan.
Amca olan sabah şekeri adam geldi aklıma bu konuyla birlikte. Diğer sabah şekeri adamı da kadının biri otelde öldürmüştü.Nasıl bir art niyet olabilir ki?
Yahu yok artık. Adamı da yeğeninden kıskanmazsınız artık.Eski eş sarışın biri gördü mü AA bak şu yegenime benziyo derdi,ufak olan kızı asla benzetmezdi hep büyük olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?